Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire toleráljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Mennyire toleráljátok a feleségetek hülyeségeit? Van-e nálatok olyan, hogy "nevelő szándékú feleség pofátlanítás"?

Figyelt kérdés

Pár példa:

A ti feleségetek tudja-e, hogy nappal, forróságban a redőnyt le kell húzni és az ablakokat becsukni? Sok esetben évekig történő magyarázással sem értik meg.

Vagy hogy a wc-t ne csak félig húzd le, mert összegyülemlik benne a papír és dugulás lesz.... vagy folyton égve hagyja a villanyt, te pedig járkálsz utána,mint egy óvóbácsi és kapcsolgatod utána a villanyt?

A nevelő szándékú feleség pofátlanítás az, amikor ezeket ezredszerre sem érti meg és hagyod, tanuljon a saját hibájából. Pl kitekerted az izzót, ha dugulás keletkezett, nem szerelőt hívál 50 ezerért, hanem leküldted, hogy csinálja meg...

Ti mit és hogyan kezeltetek?

2022. jún. 28. 11:46
 11/97 A kérdező kommentje:
Én csak kérdeztem, sallang mentesen, egyenesen, finomkodás nélkül..... De ok, válaszoltál :)
2022. jún. 28. 12:26
 12/97 anonim ***** válasza:
100%
11: én nem az a válaszoló vagyok, de ha te 8-as válaszodat egyszerű és sallangmentes szövegnek gondolod... nem ártana kicsit magadba nézni :D.
2022. jún. 28. 12:28
 13/97 anonim ***** válasza:
100%

Villany égve hagyása...

Nos, lehet, hogy ez pont nem is olyan tragédia, sőt.

És akkor most én jövök az észérvvel.

A hagyományos izzónál kb. nyolc perc világítási energiába került, hogy oda jusson, hogy felkapcsolás után fényt adjon ki, vagyis ha egy helyiségbe nyolc percen belül visszamész, és újra felkapcsolod a hagyományos izzót, akkor éppen nem takarékos voltál, hanem pazarló.

És akkor még nem is beszéltünk a lámpa élettartamának romlásáról, mert a fel-le kapcsolgatástól hamarabb kiég.

A modernebb, energiatakarékosabb izzók kb. alig fogyasztanak, viszont a fel-le kapcsolgatást ugyanúgy nem komálják, és nem vagyok abban biztos, hogy sokkal több energiát lehet megspórolni a le-föl kapcsolással, pláne, hogy kevesebb lenne a fent leírt megtérülési idő.

Harmadrészt szerintem a nyugalmam és a békesség többet ér napi három forintnál. Ha nálam lenne ez, akkor valószínűleg úgy kezelném a lámpás dolgot, hogy lecsapnék az asztalra három forintot, hogy ennél többe biztos nem kerül ez naponta, szóval most ott van, kuss legyen.

Magamban meg úgy rendezem le, ha a másikban van valami, ami zavar, hogy tudatosítom, hogy bennem mennyi ilyesmi van, és hálás vagyok, hogy ő sem rágja szét az én idegeimet, nagyvonalúbb ennél, és a békesség fontosabb a számunkra.

Nyilván a vécé egy kicsit más, amikor naponta fordul ez elő. Szólok neki párszor, hogy ez nem jó, és ha eldugul a klotyó, akkor neki kell majd szenvednie a vécépumpával, nekem ne is szóljon, ha nem akar veszekedést.

Akkor vagy rögtön megtanulja, vagy az első vécépumpálás után, hiszen nem egy nagy élmény, és az nyomósabb érv, mint a te okításod.

Ugyanígy ha te nem eszel normálisan, és emiatt folyton leeszed a ruhádat, akkor ne csodálkozz, ha neked kell folttisztítózni.

Ha zavar hogy a fogkrém középen van kinyomva, lehet külön tubust használni...

Rengeteg konfliktus megelőzhető, és hosszútávon a kapcsolatot se teszi tönkre.

Mert lehet, hogy ezzel te baromira okosnak képzeled magad, de pont te vagy a nagyobb ostoba.

pár fillérért mérgezed hosszútávon magadat és a párodat na meg a kapcsolatodat. Ha meg eleve szar a kapcsolat, nem becsülöd, akkor minek vagy vele?

Minek bántjátok egymást, amikor békességben is élhetnétek?

2022. jún. 28. 12:31
 14/97 A kérdező kommentje:

Nekem ha kettőnél többször kell(ene) valamit elmondani, esküszöm, hogy full hülyének érezném magam :D Nekem annyira automatikus, hogy ha kimegyek az ajtón, becsukom magam után. Ha fél perc múlva visszamegyek, majd újra kinyitom. Szintén automatikus a villany, ahogy kilépek, kapcsolom.

Egyszer volt, amikor valamit el kellett mondani nekem 2x. Olyan hülyének éreztem magam, soha többet nem kellett elmondani.

2022. jún. 28. 12:32
 15/97 anonim ***** válasza:
11%
Nálunk párom fiai voltak ennyire kiba.szottul buták még 15-16 évesen is. Pedig fiúk, IQ szint meg nulla.
2022. jún. 28. 12:41
 16/97 anonim ***** válasza:
96%
#15 Az intelligencia nem nem kérdése.
2022. jún. 28. 12:43
 17/97 A kérdező kommentje:
13-as! Na, ez tetszett, jó összefoglaló, jó érvek ;) Nyilván me kell mindenben egyetértenünk, de akkor is tetszett a véleményezésed.
2022. jún. 28. 12:49
 18/97 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nem nem kérdése. Csak azért hangsúlyoztam ki, mert a kérdező a feleségeket akarja móresre tanítani.
2022. jún. 28. 12:53
 19/97 anonim ***** válasza:
100%

Hát mégsem vagy olyan intelligens, mint hiszed magad.

Láttad, hogy a veszekedés nem vezet sehova. Arra a következtetésre jutottál, hogy majd a kibaszás jobb lesz.

Gratulálok, ez az empátia csúcsa. Képzelem, hogy milyen szuper férj lehetsz.

Olyan egyszerű vagy, mint egy faék, közben meg Einsteinnek képzeled magad.

2022. jún. 28. 12:55
 20/97 anonim ***** válasza:
90%

Én kaptam a 8-as választ. Úgy, hogy azt írtam, nem hagyom égve, de ha mégis, akkor a férjem lekapcsolná.

Abszolút nem támadó a kérdező, se nem kioktató, cseppet sem. Boldog lennék a felesége helyében. Ja nem.

2022. jún. 28. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!