Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire toleráljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justdoit60 kérdése:

Mennyire toleráljátok a feleségetek hülyeségeit? Van-e nálatok olyan, hogy "nevelő szándékú feleség pofátlanítás"?

Figyelt kérdés

Pár példa:

A ti feleségetek tudja-e, hogy nappal, forróságban a redőnyt le kell húzni és az ablakokat becsukni? Sok esetben évekig történő magyarázással sem értik meg.

Vagy hogy a wc-t ne csak félig húzd le, mert összegyülemlik benne a papír és dugulás lesz.... vagy folyton égve hagyja a villanyt, te pedig járkálsz utána,mint egy óvóbácsi és kapcsolgatod utána a villanyt?

A nevelő szándékú feleség pofátlanítás az, amikor ezeket ezredszerre sem érti meg és hagyod, tanuljon a saját hibájából. Pl kitekerted az izzót, ha dugulás keletkezett, nem szerelőt hívál 50 ezerért, hanem leküldted, hogy csinálja meg...

Ti mit és hogyan kezeltetek?

2022. jún. 28. 11:46
 41/97 anonim ***** válasza:
95%
Ha már személyeskedés - a kekec úr nézzen qrva gyorsan tükörbe.
2022. jún. 28. 14:18
 42/97 anonim ***** válasza:
95%

Ha mindenki hülye csak Te vagy helikopter, akkor nem lehet, hogy a hiba az Ön készülékében van?

Ennyi "iskolázatlan" kommentelőt nem hiszem, hogy véletlenül fújt ide a szél...

2022. jún. 28. 14:20
 43/97 A kérdező kommentje:
Szerintem sem véletlen. Ez az oktatás és szülői nevelés kérdése, de ez egy másik témakör lesz 😉
2022. jún. 28. 14:22
 44/97 anonim ***** válasza:
95%

Mit lehet arra válaszolni, hagy őrült megkérdezi, hogy nevelő szándékkal pépesre-e szoktátok verni a feleségeteket?

Mellete ecseteli, hogy mennyire, beképzelt, szarrágó, csóró, kiállhatatlan alak.

2022. jún. 28. 14:28
 45/97 A kérdező kommentje:

44, sajnos nem nyert hangszórót!

A kérdést te sem tudtad értelmezni. Volt a kérdésben verés szó? Az enyémben biztos nem...

2022. jún. 28. 14:32
 46/97 anonim ***** válasza:
88%
Finomabban kifejezve mivel az bűncselekmény, amiért néhányan kaptak már letöltendőt.
2022. jún. 28. 14:36
 47/97 anonim ***** válasza:
82%
Egész egyszerűen életképes emberrel kell csak összeköltözni.. én ilyen hibákba már rég nem esem, hogy olyannal éljek akinek a szokásai, vagy hanyagsága az idegemre menjen, mert tudom hogy az a kapcsolatra is megy, mivel nincs türelmem tanítónéniset játszani. Ezért alapvetően normális embert választok csak.
2022. jún. 28. 14:55
 48/97 anonim ***** válasza:
80%

Én se magyaráznám túl a dolgot. Már egyből vágnám, hogy milyen, és reménytelen, de ha mégse, akkor a második ilyen esetre legkésőbb úgy rúgnám ki a kérdező-féléket, ahogy kell.

Pszichopata narcisztikus kis idióta, aki felsőrendűnek képzeli magát.

2022. jún. 28. 15:02
 49/97 A kérdező kommentje:
Nem felsőbbrendű, csak pl én tudok szabályokat betartani, szöveget értelmezni. Ha nekem azt mondják, hogy nem, akkor az nem. Nem fogom körbemagyarazni, hogy miért de. Te a hozzám hasonlókat teszed ki, én meg az értetlen,neveletleneket.
2022. jún. 28. 15:05
 50/97 anonim ***** válasza:
93%

Értetlen, neveletleneket. Aha.

Felnőtt embereket miért gondolod, hogy jogodban áll nevelgetni? Tényleg jobban járnál egy kutyával. Azt nevelgetheted.

2022. jún. 28. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!