Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják mindenáron erőltetni azt a véleményt, hogy egy 30 körüli nő még fiatal?

Figyelt kérdés
A feminista mozgalmon - és a velük szimpatizáló (nem túl informált) embereken kívül semmiféle biológiai és szociális bizonyíték nincs erre az állításra, van azonban éppen az ellenkezőjére bőségesen. Ezt most nem bontom ki, előbb várjuk meg a klasszikus érveket.

2018. máj. 23. 12:32
 71/99 Alexa890610 ***** válasza:
80%

Azért tolom ki 25 évig a tinikort, mert a 21. században már kevés 20-25 éves mondható éretten gondolkodó fiatal felnőttnek.

Aki mégis, az ma már koraérettnek mondható.

Tényleg nagyon gyerekes mostanság ez a korosztály.

Nem bántásnak szántam.

2018. máj. 23. 15:39
 72/99 anonim ***** válasza:
95%

Arra nem gondolsz, hogy a csajszinak nincs önbizalma? Aki azt mondja neki, hogy szép, annak nem hiszi el, a te bántalmazó stílusodban meg tudja, mi a szerepe, mert beleszokott?

Pont te vagy a hitvány pasi, akire nem kéne időt pazarolni.

Továbbra is: a 30-asokkal nem akarsz semmit, akkor bántsd a 20-asokat.

2018. máj. 23. 15:46
 73/99 A kérdező kommentje:

Nincs jelentősége annak, hogy van-e önbizalma vagy nincs (állítása szerint nincs, bár ez azért nem olyan önbizalomhiány, mint klasszikus esetben). A lényeg az, hogy a szép lányok nem igazán szeretik a nyalizós pasikat.

Hitvány nem vagyok, inkább csak bunkó. És érdekesebb vagyok számára, mint az átlag pasi, akiről virít, hogy legszívesebben ott helyben megdugná. Hát erről ennyit.

Az meg, hogy kit bántok, és kit nem, majd azon fog múlni, hogy én miként döntök. (amúgy nagyon ciki, hogy egy apró kritikát is bántásnak vesznek, ez inkább őket minősíti). A nők sem rejtik el igazán a véleményüket, ők is megbántanak simán, ha úgy hozza a helyzet, bár engem aztán nem igen tudnak, mert nem veszem fel.

2018. máj. 23. 15:57
 74/99 anonim ***** válasza:
"Amúgy exbarátnőm 22 éves volt, és ő akkor azt mondta, hogy már 30 éves korára akar egy gyereket." - Én is akartam, nem jött össze, mert ez minimum kétemberes dolog (és feltételezzük, hogy semmi más gátló tényező nem nehezíti, mert vannak párok, akiknek nagyon nehezen jön össze, és évekig küzdenek lombikprogrammal, vannak, akik anyagilag nem tudnak előrébb lépni... stb.). Tudod, a gyerekvállalás nem úgy működik, mint az, hogy bemegyek a boltba és veszek egy kiló kenyeret.
2018. máj. 23. 16:08
 75/99 anonim ***** válasza:
97%
Azt mondod, a feminista mozgalom kíméljen, hiszen te itt egy normális vitahelyet akarsz nyitni, de közben te undorító módon fröcsögsz, elég gyorsan lejön, hogy igen komoly kisebbségi komplexus van benned a korod miatt és azzal próbálod áltatni magad, hogy a veled egykorú nők még annyit sem érnek, mint te.
2018. máj. 23. 16:11
 76/99 A kérdező kommentje:

Előző:

Mutass egyetlen olyan helyet itt a topikban, ahol fröcsögtem. Mindenhol értelmesen fogalmaztam, nem használtam sehol trágár, vagy sértő kifejezéseket.

Értelmesen fejeztem ki a véleményem. Szerintem itt inkább egyetlen probléma van: az illető hölgyek megszokták hogy olyan pasikkal vannak, akik egy csettintésre párkapcsolatot alakítanának ki vele, még annak ellenére is, ha esetleg kifejezetten rosszul öltözködik.

Most itt ez a kérdés, ami a hagyományos pasi gondolkodással szembe megy, és meg merek kérdőjelezni bizonyos dolgokat. Kérdéseket teszek fel, gondolkodok, és kritikát használok, de nem kritizálást.

Az, hogy te nem bírod ezt elviselni, már nem az én problémám.

2018. máj. 23. 16:16
 77/99 A kérdező kommentje:

"elég gyorsan lejön, hogy igen komoly kisebbségi komplexus van benned a korod miatt"

Személyeskedésből csillagos ötös. Amúgy valószínűleg kb. 10 éve is megkérdezhettem volna ugyanezt.

2018. máj. 23. 16:18
 78/99 anonim ***** válasza:
96%

Ja, ha a neked tetszőket bántod (te szavad), de úgy igazán, akkor ott a lehetőség, hogy nem kapsz puncit.

Csak semmi logika. Mintha a hörcsögöket bántanád a magas adók miatt. De "én úgy döntöttem, úgy döntöttem, döntöttem".

Felfogtuk, cica, döntöttél. Logika sehol, de te nagyfiú vagy, jól odaszóltál azoknak, akiktől semmit nem akarsz. Így kell ezt.

2018. máj. 23. 16:19
 79/99 A kérdező kommentje:

"Ja, ha a neked tetszőket bántod (te szavad), de úgy igazán, akkor ott a lehetőség, hogy nem kapsz puncit."

>Nagyjából tudom, hogy kb. kinek mi a tűréshatára. Viszont aki nem fontos, annak a puncija sem igazán érdekel. Vannak más puncik a világon.

"Csak semmi logika. Mintha a hörcsögöket bántanád a magas adók miatt. De "én úgy döntöttem, úgy döntöttem, döntöttem".

>Nos, én képes vagyok legalább valamennyire döntéseket hozni. Nem mindenki tudja ezt. Anthony Robbinsnak egy külön fejezetet kellett írni az egyik könyvében a döntések jelentőségéről.

"Felfogtuk, cica, döntöttél. Logika sehol, de te nagyfiú vagy, jól odaszóltál azoknak, akiktől semmit nem akarsz. Így kell ezt."

>Ugyan már, nem járhatok körbe egy témát csak azért, mert egyeseket ez sért? Amúgy meg már elnézést, de nagy ívben teszek erre. Fent már kifejtettem, hogy a nők sem igazán rejtik el a véleményüket, és a legkevésbé sem törődnek azzal, ha olyasvalakit bántanak meg, aki nem fontos nekik.

2018. máj. 23. 16:30
 80/99 anonim ***** válasza:
93%

Jókat szórakozok a kérdezőn és a válaszain.

37 éves nő vagyok.

Tökéletesen hidegen hagy, hogy nem vagyok fiatal. Ugyanis én már tudom, hogy az nem érték, csak egy állapot. :)

Miért hiszitek az ellenkezőjét?

2018. máj. 23. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!