Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják mindenáron erőltetni azt a véleményt, hogy egy 30 körüli nő még fiatal?
Én még úgy tanultam anno az orvosi egyetemen, hogy biológiai szempontból az öregedés 35 éves kor FELETT kezdődik (nyilván nem pengevékony, másodperces pontosságú a határ), tehát egy 30 körüli nő "rendes körülmények között" minden szempontból (testi-szellemi) fiatal.
32/F
@Mojjo
Hivatalos (tudományos) közmegegyezés természetesen nincs. Azonban egyesek erőltetni akarják azt, hogy márpedig 30 körül még fiatal egy nő.
Én ezt kérdőjelezem meg, hogy ez a vélemény nem ennyire egyértelmű, ahogyan elmondják. Ha már ezt elfogadják, hogy nézet kérdése az egész, és nem akarják egzakt értelemben a 30-as nőket betenni a fiatal kategóriába, már megérte kiírni a kérdést.
@Lifeishard
Nos, erről írhatnál kicsit részletesebben is. Én az anyagcsere megváltoztatástól számítom az idősödést, és egy 30 körüli nőt már nem igazán tartok fiatalnak. De végülis ha belegondolunk, akkor 30 és 35 év között nincs olyan sok idő.
Ez azt jelenti, hogy 5 évet tévedtem akkor.
@30:
"A Mystery Method (klasszikus PUA könyv) szerint egy átlagos amerikai polgár kevesebb, mint 80 évet él - a hivatkozás egy 2002-es statisztikára történik.
Mystery olvasatában tehát a középkor ennek megfelelően 27-41 éves korig tart"
Tehát a középkorúság az ember életének 34%-ától 51%-ig tart. Érdekes. Van erről valami elfogadott definíció, hogy pont ezen határok között tekintünk valakit középkorúnaknés mondjuk nem 30-45% között, vagy 45-65% között, vagy a várható élettartamán belül bárhol máshol?
Megint csak definiálatlan, közmegegyezés nélküli fogalmakról akarsz úgy beszélni, mintha azok pontosan meghatározott valamik lennének. Ez nem működik.
Jaaaa, hogy PUA, már értem! Azonnal térdre borulok előtted mester!
:D
El szeretném mondani, hogy 32 éves vagyok és fiatal. De a 70 éves faterom sem érzi öregnek magát, csajozik is ezerrel. Lehet te már huszonéves fejjel vénember vagy, de ez a te problémád.
Nem kell térdre borulnod, és a kérdés sem kapcsolódik a PUA-hoz, csupán megadtam a forrását annak, hogy honnan idéztem, annak, aki esetleg vissza akarja keresni.
Egyébként valóban nincs közmegegyezés, de szerintem azok a biológiai bizonyítékok, amiket az első oldalon írtam, inkább arra billentik a mérleget, hogy egy 30 körüli nőt már ne tekintsek fiatalnak. Most 5 év ide-oda, nem sokat oszt.
Ha pedig azt nem is sikerült bizonyítanom, hogy egy 30 körüli nő nem öreg még, azt legalább sikerült, hogy nem egzakt fogalom az, hogy egy annyi idős nő még fiatal. És ez nekem elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!