Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják mindenáron erőltetni azt a véleményt, hogy egy 30 körüli nő még fiatal?

Figyelt kérdés
A feminista mozgalmon - és a velük szimpatizáló (nem túl informált) embereken kívül semmiféle biológiai és szociális bizonyíték nincs erre az állításra, van azonban éppen az ellenkezőjére bőségesen. Ezt most nem bontom ki, előbb várjuk meg a klasszikus érveket.

2018. máj. 23. 12:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 A kérdező kommentje:

Mojjo:

"Azt mondhatod, hogy TE nem tekinted őket annak, de általánosságban kijelenteni, hogy nem azok, csupán annak tanúbizonysága, hogy nem érted, mit jelent az, ha egy fogalomnak nincs egzakt definíciója."

>Általánosságban kijelentem, hogy nem fiatalok, mert ez a véleményem, és nincs bizonyíték arra, hogy azok lennének. Egyszerűen nem azok, ezt ők is tudják. Az egész idősödő női mentalitás arról szól, hogy kapuzárási pánikot kapnak, hogy mindjárt belépnek a 3. X-be, de még nincs család, gyerek, stb, lehet idős anyukák lesznek, pedig nem akarnak azok lenni. Mi ez, ha nem az idősödés velejárója? Egy fiatal nő nem gondolkodik ilyeneken. Az viszont, hogy általánosságban kijelentettem, nem jelenti azt, hogy biztosan igazam van, fenntartom magamnak a tévedés okát. Azonban nagyon valószínű, hogy igazam van, de a mostani világ, ahol a nőknek sokan hatalmas tekintélyt adnak, talán ezt am véleményt nem is igazán akarja elfogadni még alternatívaként sem, - leszámítva egy réteget - ami érthető is.

"Kértem, hogy konkrétumokkal, lehetőleg peer review tanulmányokat citálva mutasd be, hogy pontosan miben is tér el egy 30 éves nő fiziológiája, különös tekintettel az anyagcserére, tekintve, hogy a #7-ben az anyagcserével példálóztál."

>Most is az anyagcserére céloztam. Az elég bizonyíték az idősödés mellett. Legalábbis amellett, hogy beindult a folyamat.

"Továbbra is várom, hogy támaszd alá az állításaidat."

>Leírtam, hogy mit gondolok. Időm (és kedvem) sincs pontosabb kutatásokat végezni, mert más dolgom van. De egyszer talán mélyebben beleásom magam a témába.

2018. máj. 23. 22:45
 92/99 anonim ***** válasza:
95%

Egy dolgot tudsz felhozni a fiatalság mellett, és ezzel is indoklod azt, hogy a 30 miért öreg: a termékenység.

Ezek szerint neked ez a nőben a legfontosabb. Szeretnél minél előbb családot alapítani, és minél több gyermeket vállalni. Ez neked elég fontos -ához, hogy vállalod azt is, hogy a feleséged erre anyagilag nem áll készen, így neked kell eltartani az egész családot.

Ez igen dicséretes dolog a mai világban.

Szaporodjatok és sokasodjatok!

2018. máj. 23. 23:08
 93/99 anonim ***** válasza:
76%
Én nem értem ezt a fiatal/öreg dilemmát. A 30 szerintem se nem fiatal, se nem öreg. Attól még, hogy nem vagy már fiatal, nem leszel automatikusan öreg. De mintha sokan azt gondolnák, hogy a nem fiatal automatikusan = öreg.
2018. máj. 23. 23:13
 94/99 Mojjo ***** válasza:
100%

Oké, látom nem tudod megérteni, hogy a fiatalság nem egy abszolút fogalom. Bizonyítékokat keresel olyasmire, ami a természetéből adódóan nem bizonyítás kérdése, hisz nincs pontos, mindenki számára elfogadott értelme. Totál el vagy tévedve. Így viszont az egész eszmecsere értelmetlen.

Ezt a szépséget azért kiemelném a válaszodból, mert ehhez azért tehetség kell:

"Most is az anyagcserére céloztam. Az elég bizonyíték az idősödés mellett"

vs

"Leírtam, hogy mit gondolok. Időm (és kedvem) sincs pontosabb kutatásokat végezni, mert más dolgom van."

Magyarán gondolsz valamit (= hasadra ütsz és kitalálsz egy légből kapott akármit), utána ugyan nem nézel, hogy igaz-e, mert arra nincs időd, de azért bizonyítéknak nevezed és bizonyítékként lebegteted. Ez nem semmi :D

2018. máj. 23. 23:38
 95/99 anonim ***** válasza:
100%

milyen értelemben nem fiatalok?

az oldalon a külsejük miatt szokták mondani, egyértelműen azért, hogy bántsák a másikat.

30 évesen még bőven nem látszik az arcukon a kor, a ráncok, azok majd ezután fognak csak megjelenni, de mégcsak nem is egyik pillanatról a másikra, hogy 32 évesre már mondhasd, hogy nini, ez öreg, vagy középkorú, ott egy szarkaláb.

a sminknek semmi köze ahhoz, hogy öregednének. a ráncosodást megelőző krémeknek már annál inkább.

orvosi értelemben is fiatalnak mondható egy 30 éves, sőt, egy 40 éves is, akár hiszed, akár nem.

eleve kb 21 éves koráig fejlődik az ember. 25 éves korában van a fizikai csúcsponton. tehát ha pl gyúrni akarsz, hegyet mászni, maratonokat futni, akkor ilyenkor van a legeslegnagyobb esélyed erre. persze ezután sem ugrásszerű a változás.

szülni 30 évesen még bőven IDEÁLIS. és természetesen ezután sem lesz egyből öreg a nő. :D

aztán az életvitel is sokat számít. 17 évesen nekem pl még punnyadt testem volt. most 23 évesen kifejezetten sportos vagyok, és nyilván ez az egészségemre és a testemre is hatással van ez.

aztán ha azt nézzük, hogy 30 évesen hol tartanak az életben az emberek, akkor meg aztán végképp nem mondhatjuk, hogy ne lennének fiatalok. 30 éves korára még a karrierje csúcsán sincs az ember sokszor. 25-26 éves koráig még tanulnak az emberek (ugye az átlagot nézzük, az átlag pedig nem a minimális idő alatt végez egyetemen). ha bemész pl egyetemre, meglepődnél (én meglepődtem), hogy hány évesek is járnak oda a kis 18 éves suhancok mellett. :D

azt pedig senki nem állította, hogy 30 évesen annyira fiatalok a nők, mint 16 évesen, de továbbra is fiatal. 16 évesnek van hogy melle sincs. :D de most érted, ennek így csak az a lényege, hogy te minden áron rá akarsz erőltetni a 30-asokra egy más szót, mint a fiatalok, mert neked ez perverz örömet szerez, hogy na, most a nők nem gondolják magukat annyira fiatalnak, mint 10 évesen. :D

a férfiaknál is ugyanezek a kérdések felmerülnének. férfiak ugye kevesebb ideig élnek, evolúciós szempontból nem sok szükség van rájuk. ugyanakkor sokkal tovább képesek megtermékenyíteni nőket, elvégre ez a férfiak létezésének lényege eredetileg. míg a nőnek ugye fel kell nevelnie a kölyköt, rá tovább van szükség. szóval ha azt vesszük, szülés után majd még előttem az élet, rád meg már nem is lenne szükség. ;)

2018. máj. 23. 23:53
 96/99 A kérdező kommentje:

Mojjo, te most tulajdonképpen a szőrszálhasogatással akarsz megszorítani engem. Most abba kötöttél bele, hogy nincs a fiatalságnak egzakt definíciója. Érdekes, hogy rajtad kívül itt a topikban (ha jól figyeltem), még azok is tudják, hogy mit értünk azon, akik nem értenek velem egyet.

Nekem kicsit erőltetett az érvelésed. Ennyi erővel a "tinédezser" szónak sincs egzakt meghatározása, hiszen bővebb értelemben kb. 10 éves kortól 19-ig érthetjük, szűkebb értelemben viszont kb. 13-tól 17 éves korig.

2018. máj. 23. 23:59
 97/99 A kérdező kommentje:
A többi érvre majd ma megpróbálok reagálni, ha lesz időm, ha már ide írtátok, akkor ennyivel megtisztellek titeket.
2018. máj. 24. 00:01
 98/99 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Nemcsak a nők szervezete nem működik úgy mint 20 évesen, hanem a férfiaké sem. Nem is sejted, hogy hány impotens 40 körüli férfi van (nem, nem próbáltam ki mind, csak a munkámból kifolyólag sokszor hallom maguktól a férfiaktól). Ebben a 40 körüliben vannak 35, 38 évesek is. Persze nyilván sok olyan is van, amikor 60 évesen is aktív szexuális életet élnek.

De 30 után hízékonyabbak a férfiak is (itt is van kivétel persze). És amíg egy 40 körüli csinos nő után megfordulnak a férfiak, addig a huszonévesek többsége körberöhögi azt a 40 éves férfit, aki próbálkozik náluk (itt is van kivétel).

2018. máj. 24. 09:31
 99/99 Mojjo ***** válasza:

@96: Nehezen tudom megérteni, mit nem értesz. A fiatal jóval kevésbé körülhatárolt, mint a tini, és jelentős különbségek vannak abban, hogy egyes emberek mit értenek alatta. Amire mellesleg nem csak én hívtam itt fel a figyelmed.

De ha megnézed, le is tettem arról, hogy ezt képes leszel megérteni (pedig a #32-ben és #37-ben már úgy tűnt, érted.) Most már csak azon szórakozom, hogy bizonyítéknak nevezel olyasmit, amit kisujjszopogatós módszerrel kitaláltál, és semmivel nem tudsz alátasztani.

2018. máj. 24. 11:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!