Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi csinosan öltöző fiatal lány?
Honnan tudod, hogy azok a ruhák mind márkásak és drágák? Lehet, hogy használtan vették.
De az is lehet, hogy anyuciék elkényeztetett gazdag gyerekéről van szó.
De te miért vagy irigy rájuk és miért foglalkozol a másikkal?
Nincs neked életed, hogy azzal törődj?
Feltűnési viszketegség. Mindent a külcsinynek, még ha bele is p..sztul az ember.
Nem mindegy az neked tényleg, hogy ki hogyan éli az életét, ki mire költ?
Ez csak a külső...aztán meg a 90ftos zacskós levest ia tőlem kérik mert arra sincs pénzük.
Kolis vagyok. Drága cuccok meg minden aztán szopnak a pénzért
Hàlistennek vannak,de sajnos kevesen.
Öltözködj te is csinosan,mellette eddzél és diétàzz aztàn te is szexi nõ leszel.
Azért vannak,mert igényesek és olyan pasit is akarnak aki a top kategória,ilyen pasikhoz le kell tenni az asztalra külsõ terén nagyon sokat,mert alapelvàràs.
Felfogtam már elsőre is, hogy nem irigykedsz rájuk. Ezért írtam ezt: "Feltűnési viszketegség. Mindent a külcsinynek, még ha bele is p..sztul az ember."
Azzal teszed a legjobbat magadnak, ha saját magaddal foglalkozol és nem a másikat majmolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!