Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy elb****m ezzel a fiatal éveimet?
Nos, kissé hosszú de képtelen vagyok leírni ,hogy értsétek! Van 1 gyermekem! A gyermekem apjával élem az életem mindennapjait. Élettarsak vagyunk egyébként ezmelett. Mert ugye.. még feleségűl sem vett az évek során (amit egyébként nem bánok).
Az a k***va nagy helyzet állt elő ,hogy a mai nap folyamán 1 férfi kissé felnyitotta a szememet valamire! Mégpedig arra ,hogy --->
A párom k****ra de nem törődik velem. 1 szál virág ,ami nem sok annyit nem kaptam tőlle az évek során főként manapság. S emelett kajakra de nem érdeklem ilyen téren , hogy kissé kényeztessen ,elvigyen ide-oda, néha meglepi, ajándék tehát az együtt töltött "hasznos" idő na az nállunk nem létezik. Félre értés ne essék. Nem akarok "luxus prosti" módjára luxusban élni ,de azért ami úgy jól esne azokat tényleg nem kapom meg s ezmelett azt látom ,hogy viszont miközben azt mondogatja(mert ugye néha meg jegyzem ezeket neki) ,hogy nincs pénze ,magára bezzeg van. Több ezer forintokat költ értelmetlen hülye dolgokra s magára. De nem is konkrétan a pénz! Hanem ezmelett ugye vannak az életben kapható ingyen dolgok! 1 közös séta és stb...Teszem hozzá ő mindezek melett megkap tőllem minden (már ami NEKI mindennek számít) a szexuális téren. Amit kíván "én úgy". S most jön a lényeg. Amire ez az ember felnyitotta a szemem. Láttam ,hogy ő ,hogy kezeli a feleségét s hogyan is bánna egy nővel ha ugye nem lenne felesége. Tehát fullra mindent megadna neki ,ami egy nőnek jár pláne házasság/együttélés téren. Alap dolognak tartja ő azt ,hogy egy nőnek igenis viszonyozni kell azt amit ad egy férfinek mégha ez tárgyakban bizonyosul is meg. De értitek a szándék. Ezekután miután ezt így láttam/halottam ,ahogyan beszélgettünk vele fullra rájöttem arra, hogy mi a f****rt(?) vagyok én eggyütt egy olyannal akitől még a szeretlek szót sem kapom meg SOHA (úgy hidjétek el) . Óriás a világ s lehet ,hogy találnèk egy olyat ,aki megbecsül,szeret s ezt ki is nyilvánítja. Nem vagyok csúnya nő (nem tartom magam gyönyörűnek ,beképzelt sem vagyok) tehát lehet ,hogy többet érdemelnék annál ,amibe most vagyok. Csak azért vagyok neki mert éppen a gyermeke anyja vagyok s legyen kivel lefeküdni!!! Kajakra ezért. Ne értsetek félre ,nem irigység beszél belőllem,hogy irigy lennék bárkire is ,aki olyan szerencsés párt talált magának ,hogy az évek múltán is emberszámba veszi ellentétben az én helyzetemmel. Mit tehetnék(?) Lehetséges ,hogy ígyis már elpocsékoltam egy olyan emberre sok évet ,aki meg sem érdemel?
Ui : 1x megcsalt érzelmileg. Tehát nem fizikailag de beleszeretett másba! Full hülye vagyok mi(?) Gondolhatjátok minek vagyok még vele(?) Magam sem tudom!
Valami hasonló helyzet(?) Esetleg a jobbik helyzetben lévők(?)
Ebben a k**úrvára sz**ar életben akarsz még élni hosszú évekig amíg meg nem öregszel és akkor már b**aszhatod az egész életedet?
Ha ez ennyire k**úrvára pocsék és nincs változás, és már beszéltél vele erről, akkor minél hamarabb kilépsz annál jobb.
Nem lehet az, hogy a gyerek miatt élsz majd egy hosszú boldogtalan életet, és meggyőzöd majd magad arról, hogy ez mennyire nagyon jó és te mennyire boldog vagy,
A végén még saját magad is elhiszed, hogy az vagy.
Igen kell valaki aki felnyitja a másik szemét néha, hogy bizony lehetne jobb élete is az embernek.
Mit gondolsz miért van annyi félrek**úrás? Azért mert annyira k**úrvára tökéletes minden kapcsolat.
Még házas sem vagy szerencsére.
Ennek a faszinak ez meg baromira kényelmes. És ha el akarod majd hagyni valószínűleg ő lesz majd a tökéletes szerelmes párod meg a mintaapa és a tökéletes szerető, mert fél, hogy majd még egy ilyen nőt nem talál.
Csak ne legyél olyan ostoba, hogy ezt be is veszed majd.
Nem kötelező együtt maradni. Sehol senkinek sem az, a gyerek érdekeit sem lehet mindig szem előtt tartani, nem lehet mindig a gyereket előtérbe helyezni.
Sokan hiszik azt és mindenki tudja is, hogy attól, hogy az első évek tökéletesek, akkro majd életük végéig örik barik maradnak meg szerelmesek.
Ha nem laknátok egy fedél alatt és nem lenne gyerek már régóta nem szenvednél és már rég otthagytad volna a francba.
Lehet, hogy nem fogsz hipp hopp találni valaki mást, de csak azért, hogy elmondhad, hogy nem vagy egyedül és van egy apa, és , hogy azt mondhasd minden este van aki megk**úrjon azért nem érdemes.
K**úrvára elb**asztam ezzel én is az életemet, hogy 44 évesen váltam el, nem pedig már 30.
Dicséretes, hogy felnyílt a szemed, de erre magadtól kellett volna rájönnöd, mert ezek szerint tudod, hogy valami rossz, de addig nem lépsz semmit, amíg más meg nem győz róla...
Igen, elpocsékolod vele a fiatal éveidet.
Már akkor ott kellett volna hagyni, amikor megcsalt érzelmileg...
Próbáld nem feldühíteni magad!
Szerintem első körben beszéld meg vele, hogy ez így neked nem jó, és szeretnéd, ha változások lennének a hozzáállásában! Nem kell mindjárt felrúgni mindent. Türelem! Ha nem változik a helyzet, akkor még mindig lehet lépni.
Nem értem hogy mióta vagytok együtt és minek... (nem értem meg mióta ez hülyén hangzik de tényleg)
Minek jöttél vele össze ha már akkor is ilyen volt? Ha időközben változott akkor te miért nem szóltál neki, vagy léptél ez ügyben?
Nem is értem az egész dolgot, mert elmondásaid alapján semmit nem kapsz tőle sem érzelmileg, sem testileg, sem lelkileg, sem anyagilag. Tehát elméletileg a te részedről 0 a kapcsolat és mégis vele vagy régóta.
Ezt nem értem amúgy, miért hirtelen most jött ez fel elő, vagy eddig miért tűnt fel? Vagy kicsit nekem ez valami kirohanásnak tűnik, ami alaptalan. Vagy mintha csak felspanoltak volna, mintha nem tudom miről maradtál volna le, ami nem is igaz.
Amúgy ami nem tetszik, azt akkor beszéld meg a pároddal.
Azóta ilyen mióta megszületett a gyermekünk! Ott mintha egy kötelet vágtak volna és .... :( azóta 0 minden. Előtte nem volt ilyen nehéz a kapcsolat aránylag meg is kaptam úgy mindent tőlle mind érzelmileg mind tárgyilag. A félrelépése egy másik nővel a gyermekünk születése után 2 évvel történt. (Pár hónapja egyébként)
A nők hülyülnek meg egy szülés után? Szerintem k****ra nem , hanem épp a pasik azok ,akik az apaság helyett inkáb tizenéves kisfiút kezdenek el játszani! Sok ilyen esetet láttam már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!