Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy elb****m ezzel a fiatal éveimet?
Nos, kissé hosszú de képtelen vagyok leírni ,hogy értsétek! Van 1 gyermekem! A gyermekem apjával élem az életem mindennapjait. Élettarsak vagyunk egyébként ezmelett. Mert ugye.. még feleségűl sem vett az évek során (amit egyébként nem bánok).
Az a k***va nagy helyzet állt elő ,hogy a mai nap folyamán 1 férfi kissé felnyitotta a szememet valamire! Mégpedig arra ,hogy --->
A párom k****ra de nem törődik velem. 1 szál virág ,ami nem sok annyit nem kaptam tőlle az évek során főként manapság. S emelett kajakra de nem érdeklem ilyen téren , hogy kissé kényeztessen ,elvigyen ide-oda, néha meglepi, ajándék tehát az együtt töltött "hasznos" idő na az nállunk nem létezik. Félre értés ne essék. Nem akarok "luxus prosti" módjára luxusban élni ,de azért ami úgy jól esne azokat tényleg nem kapom meg s ezmelett azt látom ,hogy viszont miközben azt mondogatja(mert ugye néha meg jegyzem ezeket neki) ,hogy nincs pénze ,magára bezzeg van. Több ezer forintokat költ értelmetlen hülye dolgokra s magára. De nem is konkrétan a pénz! Hanem ezmelett ugye vannak az életben kapható ingyen dolgok! 1 közös séta és stb...Teszem hozzá ő mindezek melett megkap tőllem minden (már ami NEKI mindennek számít) a szexuális téren. Amit kíván "én úgy". S most jön a lényeg. Amire ez az ember felnyitotta a szemem. Láttam ,hogy ő ,hogy kezeli a feleségét s hogyan is bánna egy nővel ha ugye nem lenne felesége. Tehát fullra mindent megadna neki ,ami egy nőnek jár pláne házasság/együttélés téren. Alap dolognak tartja ő azt ,hogy egy nőnek igenis viszonyozni kell azt amit ad egy férfinek mégha ez tárgyakban bizonyosul is meg. De értitek a szándék. Ezekután miután ezt így láttam/halottam ,ahogyan beszélgettünk vele fullra rájöttem arra, hogy mi a f****rt(?) vagyok én eggyütt egy olyannal akitől még a szeretlek szót sem kapom meg SOHA (úgy hidjétek el) . Óriás a világ s lehet ,hogy találnèk egy olyat ,aki megbecsül,szeret s ezt ki is nyilvánítja. Nem vagyok csúnya nő (nem tartom magam gyönyörűnek ,beképzelt sem vagyok) tehát lehet ,hogy többet érdemelnék annál ,amibe most vagyok. Csak azért vagyok neki mert éppen a gyermeke anyja vagyok s legyen kivel lefeküdni!!! Kajakra ezért. Ne értsetek félre ,nem irigység beszél belőllem,hogy irigy lennék bárkire is ,aki olyan szerencsés párt talált magának ,hogy az évek múltán is emberszámba veszi ellentétben az én helyzetemmel. Mit tehetnék(?) Lehetséges ,hogy ígyis már elpocsékoltam egy olyan emberre sok évet ,aki meg sem érdemel?
Ui : 1x megcsalt érzelmileg. Tehát nem fizikailag de beleszeretett másba! Full hülye vagyok mi(?) Gondolhatjátok minek vagyok még vele(?) Magam sem tudom!
Valami hasonló helyzet(?) Esetleg a jobbik helyzetben lévők(?)
9, 11 vagyok.
Az exemmel más volt túl gyorsan jött minden 2 hónap után már együtt éltünk 8 hónap után jött a gyerek fiatal voltam és nagyon naiv azóta megkomolyodtam és máshogy is állok a pasikhoz a mostani pasi már nem gyerek virág csoki bókok randi egy csomó olyan dolog amit az exemtől nem kaptam meg 4 hónapja randizunk és nem kért kölcsön :D illetve nem nagy dolgokat de apróságokat mindig kapok tőle mellette nőnek érzem magam.Az ex mindig el akarta hitetni velem hogy semmi és senki vagyok.
9,11,16
Amúgy nálunk is akkor változott meg minden amikor jött a gyerek. Sok pasi nem bírja a felelősséget vagy szimplán kényelembe helyezi magát mert úgysem hagyod ott hisz ott a gyerek ha meg le akarsz lépni jön az érzelmi zsarolás hogy "gondolj a gyerekre apa nélkül fog felnőni) én amondó vagyok hogy inkább apa nélkül mint egy kaki apával. Az én fiam apa nélkül növöget születése óta mégis boldog kiegyensúlyozott gyerek. Szóval ha lépni akarsz a gyerek ne tartson mellette és ne hagyd hogy zsaroljon vele mert később a gyereket hibáztatnád mindenért a kapcsolatodért a szar életedért az elvesztett fiatalságodért ezt soha ne hagyd megtörténni mert tönkre tehet mindannyiótokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!