Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják mindenáron erőltetni azt a véleményt, hogy egy 30 körüli nő még fiatal?

Figyelt kérdés
A feminista mozgalmon - és a velük szimpatizáló (nem túl informált) embereken kívül semmiféle biológiai és szociális bizonyíték nincs erre az állításra, van azonban éppen az ellenkezőjére bőségesen. Ezt most nem bontom ki, előbb várjuk meg a klasszikus érveket.

2018. máj. 23. 12:32
 61/99 Alexa890610 ***** válasza:
89%

Alig több, mint 2 hét és 29 leszek.

Most rettegnem kellene az öregedéstől??😂

Szerencsés vagyok mert,20-23 közöttinek gondolnak az emberek,de szerintem egy 30-as nő meg bőven fiatalnak nevezhető.

Nekem már van egy 3 éves fiam is és mégsem érzem öregnek magam. 😝

Én így osztanám fel a kategóriákat tinikortól indulva:

15-25 év:tinédzser

26-35 év:fiatal felnőtt

36-45 év:felnőtt

46-55 év:középkorú

56-65 év:idősödő

66-végtelen :öreg

Persze ez csak az én véleményem.

2018. máj. 23. 14:56
 62/99 A kérdező kommentje:

@14:56

Ez a felosztás szimpatikusabb, mint Mystery-é. :D Bár, hogy melyik az igaz, arról lehetne vitázni.

Egy bizonyos értelemben mindkét felosztásnak van valóságalapja.

2018. máj. 23. 15:01
 63/99 anonim ***** válasza:
96%

Na, az 52-es kommented az pl. csak tényeket tartalmaz. Nem arról szól, hogy bánts és cikizz másokat. Ezeket a tényeket épeszű ember nem tagadja. Igen, a nőknek a természet szűkebbre szabta azt az időt, amíg utódokat csinálhatnak és az idő előrehaladtával a terhek nőnek. A férfiakra kisebb teher nehezül és ezt ki is használják, nem sürgetik a dolgot, később válnak apává, mint a nők anyává.

Ez az egész kérdés amúgy a szavakkal való játékról szól. Az egyik ember olyan értelemben használja a fiatal szót, hogy nem öreg és még alkalmas a szaporodásra, a másik meg inkább egy hangulatot ír le vele, hogy éretlen, zsenge, üde, ez valóban inkább a húszas korosztály jellemzője. Sőt, akár még pejoratívan is lehet használni ezt a szót helyzettől függően. Ugye csak kilyukadtunk végre oda, hogy te a szaporodás szempontjából vizsgálod a kérdést, nem a teljes élethosszéból. Ezért fontos pontosan körülhatárolni, hogy miről is beszélünk, mert anélkül az egész csak egy jól álcázott provokálás.

Ha szigorúan szaporodás szempontjából nézzük akkor valóban nem fiatal egy harminc éves nő, de nem is idős. A 18 éves lányanyákra mondjuk, hogy fiatalon szült, a negyven fölötti nőre, meg hogy idősen szült. De általános értelemben még a negyven éves nő sem idős, azt a hatvan évesekre mondjuk. Na, ezért fontos a feltételek pontos tisztázása, különben mindenki úgy maszatol, ahogy neki tetszik.

Azt is elismerted, hogy örömmel bántanál meg másokat. Nem tudom milyen élményeid voltak, hogy 29 évesen nálad pár évvel idősebb nők bántása örömet okoz.

64/99 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem értem, hogy miért 25 éves korig tolod ki a tinédzser korszakot?
 65/99 anonim ***** válasza:
95%

"Nem igazán foglalkozom idősebb nőkkel."

De róluk szól a kérdésed. Nálad idősebbekről. Ha én azt mondanám, hogy engem a 30-as pasik érdekelnek, akkor onnan az a logikus lépés, hogy kiírok egy kérdést, hogy "bibibííí, 40-es pasik, nektek már alig áll fel, nem kelletek nekem, egy 30-as pasinak jobb minőségű baba lesz a spermájából, hihihi!".

???

Nem értem, hogy nem érdekel egy korosztály, és akkor velük foglalkozol. Miért a 22 éveseknek írsz ki kérdést, hogy szereted őket, miért a 30-asoknak, hogy nem érdekelnek?

2018. máj. 23. 15:03
 66/99 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem te kevered a szezont a fazonnal. Az, hogy a legtöbb nő 30 körül akar családot, nem azért van, mert öreg, hanem azért, mert felnőtt. A két szó egyáltalán nem ugyanaz. Az idő megy, ez tény.

Én közel a harminchoz a fiatal felnőtt kategóriába sorolom magam, még mostanra lett saját otthonom, gyerekem, férjem, tehát az életemből (remélem) még nagyon sok van hátra. Ha a fiatalságot és a boldogságot attól teszed függővé, hány férfinak kellenék, akkor tévedsz. Lehet, hogy a PUA szerint nem érek sokat, de akkor is most vagyok a legértékesebb, mint nő. Családot alapítottam, ők pedig számítanak rám még nagyon sokáig. Ez még most kezdődött, az összes lényeges dolognak az életemben még bőven az elején vagyok. Egyedül a felelőtlen életszakaszomnak van vége, nem a fiatalságomnak.

2018. máj. 23. 15:06
 67/99 anonim ***** válasza:
91%

"Lehet, hogy a PUA szerint nem érek sokat, de akkor is most vagyok a legértékesebb"

Ezt átérzem én is, most már benőtt a fejem lágya, már a munkámban sem kezdő vagyok, hanem rám is lehet számítani a most kezdőknek, már nem hiszem azt, hogy én vagyok a világ közepe, hasznos embernek érzem magam.

2018. máj. 23. 15:12
 68/99 A kérdező kommentje:

"Lehet, hogy a PUA szerint nem érek sokat, de akkor is most vagyok a legértékesebb, mint nő."

>A PUA téma egy külön történet lenne, amibe nem tudom, érdemes-e belemenni.

Maradjunk annyiban, hogy bizonyos nagyzoló, önmagukat PUA-nak nevező (de valójában nem azok) alakok lehetséges, hogy negatívan vélekednek rólad, de egy igazi felszedő művész - hiszen ezt jelenti a "PUA" szó is, - biztosan nem sértene meg ilyesmivel.

Biztosan te is találkoztál már olyan férfival, akit nyugodtan nevezhettél volna felszedő művésznek, annyira értett a nőkhöz, de ezzel együtt megmaradt úriembernek is.

Biztosan te is egy értékes ember vagy, de ez a kérdés egyébként inkább azoknak szólt, akik túl sokat képzelnek magukról (beképzeltek)

2018. máj. 23. 15:19
 69/99 A kérdező kommentje:

"Azt is elismerted, hogy örömmel bántanál meg másokat. Nem tudom milyen élményeid voltak, hogy 29 évesen nálad pár évvel idősebb nők bántása örömet okoz."

>Itt nem bántásról van szó, hanem tényekről. Amúgy ebben a topikban kiemeltem a MILF-eket, tehát ha valaki ad magára, arra máris nem vonatkozik a kérdés.

Maradnak tehát azok, akik elhanyagolják magukat. Szerintem inkább nekik - meg az őket elfogadó igénytelen férfiaknak - egy görbe tükör ez a kérdés.

2018. máj. 23. 15:22
 70/99 A kérdező kommentje:

Még valami: már leesett, hogy a bántás dolog honnan jött.

Szerintem időnként "bántani" kell a nőket, bár mi ez ahhoz képest, amit eltűrnek a semmirekellő, hitvány pasijuknak, akit nem tudnak otthagyni, mert szeretnek. (újabb vezérfonál, amibe most nem megyek bele részletesen)

1-2 beszólogatás szerintem abszolút nem rossz dolog, néha kell ez. Tudok egy csajról (mondjuk ő elég fiatal), aki pont azért kedvel engem, mert lényegében az összes pasi leborul előtte annyira jól néz ki, és én vagyok az egyetlen, aki nem ájulok el tőle, sőt időnként megjegyzést teszek a külsejére. Bizonyos dolgokba én bele is fogom tudni vinni, nagyon úgy néz ki, mert beszéltünk már ezt-azt. :DDD

Pont azért, mert a bátorságomról teszek bizonyságot, meg arról, hogy hogy nem akarok vele megfelelni. A rajongói meg nem valószínű, hogy megfogják valaha csókolni, de ennyi.

2018. máj. 23. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!