Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják mindenáron erőltetni azt a véleményt, hogy egy 30 körüli nő még fiatal?
Nos, éppenséggel 1-2 beképzelt MILF-nek valóban jól jöhetnek ezek a bizonyítékok - természetesen megfelelő dominanciával előadva, de amúgy nem ez a célom.
29 éves vagyok, és inkább fiatalabb, a 30 alatti nőkkel ismerkedem.
De miért csak a nőkre korlátozódik a kérdés? Egy 30 éves férfi fiatalabb egy 30-as nőnél? Hagyjuk most azt az elcsépelt és újabban nagyon divatos szöveget, hogy társkeresés terén melyik nem a piacképesebb ennyi idősen! Nyilván egy harmincéves már nem olyan fiatal mint egy huszonéves (nahát! Micsoda felfedezés...), de a középkorútól is messze van.
Aki huszonévesen ronda és nyomi (mindkét nemből), az harmincévesen is ugyanolyan ronda és nyomi marad akkor is, ha egy kisebb tömeg azzal áltatja magát, hogy akkor lesz piacképes.
Meg egy másik kérdés: mihez fiatal és mihez idős?
Ha egy 30 éves nő öreg, akkor egy 30 éves férfi is. Tehát pár hónap, és öreg leszel.
Mivel a férfiak várható életkora jóval kevesebb, ezért hamarabb lesznek középkorúak és öregek is.
A te logikád követve.
Ez rád nézve elég hàtrányos.
"Aki huszonévesen ronda és nyomi (mindkét nemből), az harmincévesen is ugyanolyan ronda és nyomi marad akkor is, ha egy kisebb tömeg azzal áltatja magát, hogy akkor lesz piacképes."
De miért? Nem változtathatnak? Nem fogyhatnak le egy csomó hájat, nem formásodhatnak? Én is csak korral éreztem, hogy a zéró kólát sem kéne úgy inni, mint a vizet, és több zöldet kéne ennem, 20 évesen halhatatlannak hittem magam.
Vagy én már nem tudom, igazad lehet. Nem tudom, hogy egy 94 kilós 20 éves vagy egy 57 kilós 30 éves a jobb. Mert a 94 kiló is ciki, de a 30 év is.
Nincs különösebb cél, azon kívül, hogy egy kicsit cikizi a nőket a kérdés, de ezzel nincs semmi gond, hiszen ha nagyon akarnának, akkor a nők is vissza tudnának vágni. Már szóba is került, hogy miért csak a nőkre a korlátozódik a kérdés.
Nos, azért, mert ez a nőkről szól, így döntöttem. De nem akarok semmi jónak az elrontója lenni, bővítsük ki a kérdést a pasikra is.
Egy 30 éves férfi már öreg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!