Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják mindenáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják mindenáron erőltetni azt a véleményt, hogy egy 30 körüli nő még fiatal?

Figyelt kérdés
A feminista mozgalmon - és a velük szimpatizáló (nem túl informált) embereken kívül semmiféle biológiai és szociális bizonyíték nincs erre az állításra, van azonban éppen az ellenkezőjére bőségesen. Ezt most nem bontom ki, előbb várjuk meg a klasszikus érveket.

2018. máj. 23. 12:32
 51/99 anonim ***** válasza:
96%
Egy 16 éves szemében már én is “öreg” vagyok 22 évesen. Felnőtt fejjel azért az ember már tudja, hogy a kor csak egy szám, egy 30 éves nő is nézhet ki sokkal jobban, mint egy 18 éves. Mert mondjuk lehet a 30 éves formás, jól tartja magát, szép az arca, a 18 éves meg lehet egy elhízott, rusnya kis béka. Akkor mire megy azzal, hogy fiatal? :D Szerintem egy 30 éves még igen is fiatal, nem annyira, mint egy tini, de középkorúnak sem mondanám még bőven.
2018. máj. 23. 14:17
 52/99 A kérdező kommentje:

Amúgy eszembe jutott valami.

Szerintem azt, hogy egy 30 körüli nő már nem fiatal, a nők mentalitása is megerősíti. Ha valaki elhagyja a tinédzserkort, akkor már valami fogalma van arról, mit szeretne a jövőben (sőt, talán már tiniként is így van ez). Majd nyilván akar egy férfit, aki mellett megállapodhat, és szülhet - persze nem mindenki, de az esetek többségében talán így van. Szerintem többségében 30 körül már szülni akarnak. Mondjuk vannak még más tervei is,, akkor 30 felett pár évvel, de nem akarják olyan sokáig elhúzni ez a dolgot. A nők tudják, hogy a kor előrehaladtával a szülés nehezebb, és fiatal anyukák akarnak lenni - és pont itt van a kulcs. Ők maguk is elismerik, hogy idősödnek.

A férfiak pedig talán azért tűnnek fiatalosnak, mert többségében náluk a családalapítás nem korlátozódik le egy bizonyos életkorra, legalábbis annyira nem, mint a nőknél, hanem bőven kitolható. A nők esetében csak a MILF-ek tehetik ezt meg, akik kitűnnek a többi hasonló korú nők közül. Egy jó MILF (pl. Gubás Gabi) nem kell, hogy siettesse a dolgokat, mert túlságosan vonzó, bár a biológiai órája neki is ketyeg.

2018. máj. 23. 14:27
 53/99 anonim ***** válasza:
96%
Azert Dragasagom, alljunk mar meg ehy percre, Gubas Gabi 44 éves, nem pedig 30. De ő sem öreg még
2018. máj. 23. 14:29
 54/99 anonim ***** válasza:
97%

Férfiak fiatalosak????

Mikor megházasodnak jön a sörpocak, meg igénylteneség a legtöbbnél

2018. máj. 23. 14:31
 55/99 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 33 éves kolléganőm tetszik, bár sajnos ez egy oldalú. Hibátlan alakja, gyönyörű arca van és minden téren fiatalos.
2018. máj. 23. 14:36
 56/99 anonim ***** válasza:
89%

tudod miért akarnak a nők 30 körül szülni?

mert az az ideális, addigra van végzettség, munka, pár, anyagi feltételek stb.

és igen meg akarják élni, hogy leérettségizik a gyerek, azért aggódnak!

2018. máj. 23. 14:36
 57/99 anonim ***** válasza:
100%

:D

Vicces és éretlen figura vagy te.. Gondolom egy 33 éves "öreg" nő utasított el legutóbb :D :D

Mi lesz veled, ha betöltöd a 35-öt? Leöregezed magad? Sőt, mi lesz, ha a bűvös 30-ba lépsz? :D :D

2018. máj. 23. 14:37
 58/99 A kérdező kommentje:

Valóban sok pasas elhagyja magát, de a sörpocak még kisebb probléma, azon lehet változtatni. Sok nőnek az arca változik meg. A huszonéves koruk vége felé kb. 5 évvel idősebbnek néznek ki. Mondjuk ez is génektől függ, de lássuk be: a fiatalos pasik alapból fiatalosak, nem kell semmit magukra kenni. Bizonyos nőknek meg ki kell magát festeni ahhoz, hogy elfogadható állapotba kerüljenek, mert amúgy meglátszik rajtuk a kor. (Talán véletlen, hogy a szépségipar a nők számára találta fel a sminket?)

A másik: most az mindegy, hogy Gubás Gabi mennyi idős, az, hogy már 40 felett van, még érdekesebbé teszi a dolgot. Persze nyilván rajta is sokat segít a smink, de azért ő alapból szép nő. Az ilyenekre azért nem vonatkozik annyira az a kritika, amit a 30+-os nőkkel szemben megfogalmaztam. Gubás Gabi nem csak némely 30-ast, de némely még azoknál jóval fiatalabb nőket is leköröz, annyira jól tartja magát. De azért ez kivételes dolog. :D

2018. máj. 23. 14:41
 59/99 anonim ***** válasza:
100%

Férjem 28, de ha frissen borotvált 18-nak néz ki.

Én nem nézek ki 18-nak, de baromira nem érdekel.

Tudod a külső változik, ha lesz eszed és majd nem csak a 22 évesek veszik be a szar dumád, rájössz. Mert lehet egy 30-as nő, nem úgy néz ki mint egy 22, de mégis lehet vonzó, de a te személyiséged minden nőt (akinek van esze) taszít

2018. máj. 23. 14:44
 60/99 A kérdező kommentje:

"Vicces és éretlen figura vagy te.. Gondolom egy 33 éves "öreg" nő utasított el legutóbb :D :D"

>Nevetségesek ezek a feltételezések.

Nem igazán foglalkozom idősebb nőkkel. Volt amúgy egy 30+-os nő, akinek bejöttem, de ő nem jött be. Máskor randiztam egy nővel, pontosan nem tudom, hogy ő mennyi idős volt, de az is 30 felett lehetett már. Azzal mondjuk dugtam volna, na de nem azért, mert annyira az esetem volt. Viszont vele nem jött össze. De nem bántam a dolgot.

Mint említettem, az exbarátnőm 22 éves volt, és azok a csajok, akikkel most foglalkozom, még szintén nincsenek 30 évesek.

Merő butaság, hogy bosszúból írtam ki ezt a kérdést. Idősebb nők közül a MILF-ek érdekelnek, de azokhoz még fel kell nőnöm, viszont folyamatosan fejlődöm, így egy idő után ők is meglesznek.

2018. máj. 23. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!