Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, miért lesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért lesztek leszbikusok? Miért jó az? Nem jobb egy helyes pasival megjelenni valahol, mint egy leszbi nővel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 23:27
 81/118 anonim ***** válasza:
53%

Az anyai szeretetet tudom micsoda, de ebben az értelemben véve nem biológia, ezért nem beszéltem róla.

Az orvostudomány pedig mint mondtam a beteg emberekért van, nem a melegek vágyaiért. Nekünk segíteni kell, gyógyítani, nem a ti lehetetlen elvárásaitokat megoldani, ez nem így működik. Ott van a rák, ezerszer súlyosabb probléma. Ez nem probléma ami neked van, hanem a természet, és az, hogy nem lehet gyereked vele jár, ezen nincs mit segíteni, mert ez nem betegség és nem probléma.

2010. máj. 28. 20:28
 82/118 anonim ***** válasza:
100%

"Nekünk segíteni kell, gyógyítani, nem a ti lehetetlen elvárásaitokat megoldani, ez nem így működik. Ott van a rák, ezerszer súlyosabb probléma."

Szuper, kutasd a rák gyógyszerét, az is egy nagyon sürgető és fontos kérdés. Majd lesz más -akár meleg- tudós aki majd foglalkozik ezzel is.

"Ez nem probléma ami neked van, hanem a természet, és az, hogy nem lehet gyereked vele jár, ezen nincs mit segíteni, mert ez nem betegség és nem probléma."

Hogy kinek mi aprobléma az szubijektív kérdés. Ha én annak érzem, akkor számomra igenis lehet probléma. Remélem ilyen hozzáállás mellett nem praktizáló orvos vagy. Ha igen az azt jelenti, hogy 0 empátiával rendelkezel, ami orvosoknál nem árt ha van.

2010. máj. 28. 20:36
 83/118 anonim ***** válasza:
53%
Én iszonyatosan empatikus vagyok, ha hiszed, ha nem.Lételemem, hogy segítsek másokon, ezért is vagyok eüs, bárkinek, bármikor önzetlenül. Éjszaka is felkelek, és ha tehetném az összes kóbor kutyát hazahoznám. Attól, hogy van véleményem a dolgokról, amiket itt, egy beszélgetős fórumon kifejtek nem jelenti, hogy nem vagyok empatikus ember. Ami nem probléma azonban az akkor sem probléma. Ez olyan, mintha a klimaxot akarnád megállítani, de az nem betegség és nem probléma, nincs mit kezelni rajta érted? Ha lenne egy súlyos betegséged vagy lelki problémád, ami esetleg ebből adódik hogy nem lehet gyereked az már probléma, de akkor sem az a probléma,hogy nem lehet gyereked, mert ez a biológia, vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni. Ha 3 kezet akarnál az sem minősülne orvosi problémának. Maga a lelki probléma kezelése az lenne ami a valódi, de ezt egy pszichológus megoldaná, ő sem gyereket adna, hanem átsegítene a rossz közérzeten. Érted már mire gondolok??
2010. máj. 28. 20:42
 84/118 anonim ***** válasza:
100%

Én iszonyatosan empatikus vagyok, ha hiszed, ha nem.Lételemem, hogy segítsek másokon, ezért is vagyok eüs, bárkinek, bármikor önzetlenül. Éjszaka is felkelek, és ha tehetném az összes kóbor kutyát hazahoznám.

Mindez nagyon szép, de ettől még az én, és még rengeteg meleg ember problémáját nem tudod megérteni, átérezni. Ha képes lennél rá, nem így beszélnél.

Ez olyan, mintha a klimaxot akarnád megállítani, de az nem betegség és nem probléma, nincs mit kezelni rajta érted?

Az örök élet és fiatalság igénye is probléma az emberek életében... tudnád hány nő törik emiatt össze. Ha nem is kezelni, de próbálkozni lehet. De ne térjünk el a tárgytól.

"Maga a lelki probléma kezelése az lenne ami a valódi, de ezt egy pszichológus megoldaná, ő sem gyereket adna, hanem átsegítene a rossz közérzeten."

A dolog lelki háttere más kérdés, azzal szerencsére nem Te foglalkozol. Nézzük a tényeket. Én gyereket szeretnék mint egyedülálló nő, esetleg más petesejtből. Megoldható, csinálják is elég gyakran. Ez a biológiai nézőpont. Nem fogom az orvos orrára kötni a háttérsztorit ha úgy érzem nem értené meg. Sőt inkább keresek egy másikat aki rendes, és inkább őt fogom ajánlani a többi hasonló csajnak is.

A jogi és az érzelmi háttért meg majd megoldom.

2010. máj. 28. 21:03
 85/118 anonim ***** válasza:
53%

Persze hogy mindenki problémáját nem lehet megoldani, arra egy ember képtelen, de vannak dolgok, amik az én egészségügyi szemszögemből nem problémák és ezek soha nem is lesznek azok érted??

Egyébként meg kell indokolnod, ha lombikra mész, hogy miért vagy ott, tudod a meddőségi kezelések nem úgy mennek, hogy csak na. Petesejtből pedig mint mondtam, nem lesz gyereked, mert az ember így van kitalálva, sajnálom.

Én elhiszem, hogy neked ez probléma, de számomra nem az, nem is lesz soha, mert ez se nem betegség se orvosi gond. Ha meddő lennél, akkor az lenne, így nem, de látom neked még mindig fogalmad sincs róla miről beszélek. Aláírom, hogy minden embernek más a problémája, nekem is vannak személyes problémáim, de egészségügyi szemszögből akár hiszed akár nem, ezek nem egészségügyi problémák. Nem megyek orvoshoz azért, mert nem tudok elmenni idén nyaralni, (pedig még a pszichológus lehet be is vállalna).

2010. máj. 28. 21:08
 86/118 anonim ***** válasza:
53%
Ja és ez a fiatalsági probléma, hát tudod mindenki megöregszik, én is. Aki ezt nem fogadja el, annak valami mással is gondja van magában, de az öregség relatív. A dédimamám 88 éves, képtelen vagyok öregnek nevezni őt, szellemileg ezerszer frissebb rengeteg embernél. Az hogy valakinek gondja van azzal, hogy az idő folyamán változik a külső, itt is csak a lelki problémát lehet megoldani, kideríteni miért nem oké neki egy természetes folyamat, de visszacsinálni nem lehet, visszafiatalodni senki nem fog. Vannak nagyon jó kezelések amik elvileg fiatalabbá tesznek külsőleg, de az idő akkor sem pörög vissza, szóval vannak dolgok amiket el kell fogadni mert nem lehet rajta változtatni.
2010. máj. 28. 21:10
 87/118 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként meg kell indokolnod, ha lombikra mész, hogy miért vagy ott, tudod a meddőségi kezelések nem úgy mennek, hogy csak na. Petesejtből pedig mint mondtam, nem lesz gyereked, mert az ember így van kitalálva, sajnálom. "

Igen, itt szoktott lenni az, hogy keresünk rendes orvost aki hajlandó egy kicsit 'rossznak látni' a helyzetet, és kiadni a papírt. Ezekről az emberek ről kézen-közön terjednek infók, aki akarja az megtalálja őket. Tudom törvényellenes. Utálom ezt a taktikázást. Ígyis-úgyis ez megy, de szerintem ez nem valami szentségtörés hogy ezt ne lehetne legálisan, normális keretek közt megoldani.

2010. máj. 28. 21:26
 88/118 anonim ***** válasza:
53%

Nem, ha valaki lombik kezelésre megy, az előzetes vizsgálatoknak meg kell előznie. A férfi partner kivizsgálása. Ez hozzá tartozik a dologhoz, márpedig neked nincs férfi partnered. Enélkül pedig még taktikázás nélkül sem lehet megoldani a dolgot.

Ha pedig idős szomszédaid lesznek akik rád hívják a gyámhatóságot, bizony átnézik ezt a lombik dolgot is, szóval a te érdekedben nem ajánlom ezt, és ezt most esküszöm,hogy minden rossz szándékon kívül mondom neked.

2010. máj. 28. 21:27
 89/118 anonim ***** válasza:
100%

Jó amit előbb írtam az lenne az ideális megoldás, ehhez viszont a vaskalpos jogrendszer miatt sunnyogni meg taktikázni kell. Ha itt nem csinálják meg, majd megcsinálják külföldön...

Ha arra sincs lehetőség, akkor meg lehet csinálni az egyszerű fecskendős megoldást, amit az L wordben is... vállalkozó spermadonort nem nehéz szerezni, partner testvérei, unokatesói, rendes meleg barátok... a lista végtelen. Ha tesó a donor a gyerek még hasonlítani is fog.

2010. máj. 28. 21:34
 90/118 anonim ***** válasza:
53%

Na állj. A testvéred nem lehet spermadonor. Vagy én értem félre? Az vérfertőzés, nagyon nagy százalék esély van rá, hogy a gyerek nem lesz normális, még unokatestvérek között is, nemhogy testvérek között.

A meleg ismerős ezerszer normálisabb felvetés, de tényleg ne játssz a tűzzel és ez is jó indulat. Iszonyú cirkusz tud lenni abból, ha egy ilyen kiderül, márpedig a hazug ember hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát, és ez erre is igaz, akármilyen hihetetlennek is hangzik, ahogyan én itt most felvázolom.

2010. máj. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!