Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért lesztek leszbikusok? Miért jó az? Nem jobb egy helyes pasival megjelenni valahol, mint egy leszbi nővel?
De igen... Ez így van drágaságom, te kis édes..
Babi néni
76/L
Hát mert így születtem. Nem egy könnyű életpálya, nem ajánlom senkinek. Azért jó amiért neked jó együttlenni a pároddal. Szerelmesenek lenni, randizni, kedvesekedni egymásnak, szeretkezni, összeköltözni, együtt túlélni az élet viharait.
Nem azért vagyok együtt valakivel mert előnyös vele együtt megjelenni. Akkor is szeretem a páromat ha emiatt kitagadnak otthonról, ha megdobálnak tojással, ha összesúgnak a hátunk mögött.
Ha nem provokálsz nem dobálnak, ilyen egyszerű.
A homoszexualitás pedig nem genetikai, ez tévhit...
Az utolsónak igaza van.
Nekünk ez a természetes.
És igy vagyunk boldogak.
Nem tudnék férfival lenni (nem is akarok)csak azért mert nem felelek meg a társadalomnak.
Inkább itéljenek el, ne fogadjanak el, mint sem boldogtalan legyek azért mert nem ugy élhetem az életem ahogy én akarom, ÉS AHOGY NEKEM TERMÉSZETES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!