Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért lesztek leszbikusok? Miért jó az? Nem jobb egy helyes pasival megjelenni valahol, mint egy leszbi nővel?
"Nektek ugyanolyan jogaitok vannak, mint mindenki másnak."
Igen? Akkor jogilag miért nem lehet esküvőm? És gyerekem?
"Itt éppenséggel nem látok közszeméremsértő undorító vonulgatásokat"
Ez az internet, ha itt nem látsz semmi megbotránkoztatót, undorítót és közszeméremsértőt, akkor vak vagy vagy nagyon naív.
"...olvasd el, amit a hozzád hasonlóan leszbikus nő írt. Vele érdekesmód nem vitatkozik senki."
Mert ő nem szeretne vitatkozni, én meg igen. Azért. Képzeld, teljesen tudatosan ülök itt, és vitázom veled. Ez nekem nem kellemetlen, csak kihívás egy kis agytornára. Ha bajom lenne ezzel nem írtam volna.
Teljes mértékben megértelek, és végül is nem is tudom hogy a melegek azzal hogy felvonulnak, mit akarnak elérni?
Azt hogy elfogadjanak minket?
Na épp ezaz hogy igy nem fognak, és ezt nem értik meg.
Mindig is lesz olyan homoszexuális emberek akik azt hiszik ezzel megoldják hogy elfogadjanak minket, és talán ezért is lesz az hogy sohasem fognak elfogadni.
Igen, bevállt módszer hogy egy hetero azt mondja hogy leszbikus ha leakar koccoltatni egy hapsit, de viszont van olyan hapsi aki ennek ellenére mégjobban rád szál, azzal az elvel hogy "hátha beszállhat 3diknak. :)
Azért nem, mert nem adott okot rá, mert korrekt a szemléletmódja. Ez nem agytorna, mert nem IQról szól a dolog, hanem meglátásról, szemléletmódról. Én sem vagyok rákényszerítve, hogy ideüljek :) Az internet tényleg tele van rengeteg mindennel, de én erről a fórumról beszélek, itt ha valamire nem akarok nem kattintok rá és kész.
Azért nem lehet esküvőd, mert a házasságot az alkotmány védi, gyereked pedig azért nem, mert homoszexuális vagy, ami együtt jár a gyermektelenséggel. Ez így logikus nincs miért vitatkoznod rajta, ez a természet, két petesejtből nincs baba. Baba csak hímivarsejtből és petesejtből lesz.
Ott van nektek a bejegyzett élettársi kapcsolat, az miért nem jó? Vagy talán azt hiszed valaha is betehetitek a lábatokat a templomba mint két menyasszony? Páros lábbal vágnak ki a vallásos emberek :)
"Nekem az undorító öltözéktől, nyalakodásról, simogatásokról, felvonulásoktól fordul a gyomrom, nem hinném, hogy egy arra járó embernek ezt kellene látnia, főleg tekintve, hogy gyerekek is közlekednek, nem való nekik a másság látványa, ennek ellenére találkoznak vele, ha akarnak, ha nem. Ez az, ami kiveri a biztosítékot."
Ilyen alapon nekem meg 365napos heterofelvonulásból van elegem. Például vegyük azt az esetet amikor Dezső (35 éves, heteró) kilógatta undorítóra puffadt háját a nekem nem tetsző pólója alól. Vagy amikor Vica (25 éves, heteró) miatt elkésem a munkámból mert a hölgy nem tud menni a számomra undrító magassarkújában. Vagy amikor Ernő (18 éves, heteró) a busz hátuljában smárolás közben Evelin (17 éves heteró) punciját fogdosta. Ennek ellenére nem a heterókkal van a problémám hanem a Dezsőkkel, Evelinekkel, Ernőkkel meg a Vicákkal.
"Ott van nektek a bejegyzett élettársi kapcsolat, az miért nem jó? Vagy talán azt hiszed valaha is betehetitek a lábatokat a templomba mint két menyasszony?"
Mert a bejegyzett élettársi akármiaf@szom az nem esküvő. A templomba nem akarok menni, polgári esküvőt akarok, azt anyakönyvvezető tartja nem pap.
"Ez nem agytorna, mert nem IQról szól a dolog, hanem meglátásról, szemléletmódról. "
Nem mindenkinek egyforma a meglátása, szemléletmódja. Ezzel nincs is baj, a beszélgetések, érvelések izgalmasak, ehhez pedig két vélemény ütközése kell. Azáltal válik agytornává, hogy logikus észérvekkel meg tudod-e védeni a meggyőződésedet.
"...olvasd el, amit a hozzád hasonlóan leszbikus nő írt. Vele érdekesmód nem vitatkozik senki."
"Mert ő nem szeretne vitatkozni, én meg igen."
Leszbikus létemre nem azért írom ezt le, mert nem akarok vitázni!!! Hanem azért mert ez a véleményem.
Nem igaz hogy némelyik meleg ember nem veszi észre hogy a felvonulásaikkal nem csinálnak semmi jót csak rosszat.
Nem veszik észre hogy akárhány felvonulás van mindegyik verekedésbe, üvöltözésbe, zsaruk megjelenésébe, fullad.
Miért jo az hogy "elkiáltom magam hogy meleg vagyok, hátha elfogadnak cimmel" és utána meg nézek nagyokat hogy a heterok agyon vágnak.
Miért kell reklámozni????
Miért jobb azzal???
Hogy a tvben látod magad?
A LEGFONTOSABB EMBEREK TUDJÁK ÉS ELFOGADNAK ez a legfontosabb. (barátok, család).
Nem kéne reklámozni és talán egy idő mulva magasrol leszarnák hogy kézenfogva mész a barátnőddel az utcán, vagy adsz neki egy csókot.
(természetesen nem azért hogy kitünjél a tömegböl).
"Nem kéne reklámozni és talán egy idő mulva magasrol leszarnák hogy kézenfogva mész a barátnőddel az utcán, vagy adsz neki egy csókot. "
Sajnos ez nem így van. Ahhoz hogy eljussunk az igazi elfogadásig, ahoz kell a megértés. A megértés pedig csak úgy tud megvalósulni, hogy eljutnak az információk az emberekhez. Ez sajnos csak úgy tud megvalósulni hogy addig kiabálunk ameddig el kezdenek vele foglalkozni hogy mi is ez, mit akarnak, mért olyanok amilyenek...
"Nem igaz hogy némelyik meleg ember nem veszi észre hogy a felvonulásaikkal nem csinálnak semmi jót csak rosszat.
Nem veszik észre hogy akárhány felvonulás van mindegyik verekedésbe, üvöltözésbe, zsaruk megjelenésébe, fullad. "
Én se vagyok vak, látom mi megy az utcán. A változás sokszor nem kellemes. Tudod milyen volt egy szüfrazsett tüntetés? Robbantgattak, éhségsztájkoltak, fűzőt égettek, halálosan megfenyegettek politikusokat. Cserébe az éhségsztájkoló nőket kb. az összes testnyílásukon kereszül próbálták akaratuk ellenére mesterségesen táplálni. Nesze neked egyenjogúság. Ahhoz képest amit mi kapunk, az laza teadélután. Szerintem az attrocitások ellenére igyekszünk demokratikusak és diszkrétek lenni.
"Ti magatok vagytok az atrocitás a mi számunkra."
Mi is így éljük meg az egész hetró világot az év többi napján. Ennek ellenére ha hiszed ha nem nem attrocitásnak szánjuk, csak figyelemfelketésnek és beszélgetésindítónak. Ha igazi attrocitás lenne a cél, akkor nem szivárványos zászlót meg esernyőt vinnék, hanem molotovot és gázálarcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!