Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, miért lesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért lesztek leszbikusok? Miért jó az? Nem jobb egy helyes pasival megjelenni valahol, mint egy leszbi nővel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 23:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
79%
86%: Én nem így látom. A meleg csajok között is vannak olyanok aki kibírhatatlanok, de ettől mégse megyek át heteróba.
2010. máj. 28. 00:21
 32/118 anonim ***** válasza:
27%

Meg, ha érdekel ezer féle módon meg tudom indokolni. A legalkalmasabb talán az apa modell. A gyereknek APÁRA van szüksége és ANYÁRA! Na most apa és anya heteroszexuális. A leszbikus párnál hol az apa? Egy férfinek öltözött nő soha nem lesz férfi... A másik szerinted mennyire kavarja ez meg a gyereket? Illetve mit fog ő kapni az iskolában? Hányszor fogják csúfolni? Még az osztályfőnök is úgy fogja mondani, hogy apukák, nem fogja egy leszbi pár kedvéért azt mondani, hogy anyukák...

A meddőket pedig jobb lenne, ha nem hasonlítanánk a leszbikusokhoz, egyáltalán nem egy kategória,ti is beláthatjátok..

Azt sem értem, hogy aki vállalja, hogy homoszexuális, tehát természetes úton nem lehet gyereke, az miért akar gyereket??? Ez természetellenes, ha a fejetekre álltok, akkor is...

2010. máj. 28. 00:26
 33/118 anonim ***** válasza:
18%
Ez meg hogy a férfinek mire kell a nő...ha ez így lenne ahogyan te mondod nem lennének jól működő házasságok/párkapcsolatok. Ha hiszed, ha nem, vannak...
2010. máj. 28. 00:27
 34/118 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos ha megnézel egy átlagos iskolai osztályt a gyerekek felének elváltak a szülei. Ott hol van az apa/anya modell? Szerintem a gyerek nem egy elzárt burokban nő föl lát elég férfit is nőt is, van kiről példát venni.

Az meg hogy cikizik, hülyén néznek rá az pusztán a ti heteronormatív társadalmatok miatt van. Én ez ellen küzdök, hogy az én gyerekem normális világban nőhessen fel. Igen, két anyával, szerető és harmónikus családban.

2010. máj. 28. 00:34
 35/118 anonim ***** válasza:
44%

A válás megint külön probléma, órákig lehet róla vitázni, de az elvált szülők is férfi és nő neműek, és ha újra is házasodnak a szülők akkor sem azonos nemű partnert választanak... A heteronormatív pedig mindig is így lesz, a homoszexualitás soha nem lesz normális dolog, ne is várd...

Az ilyenekkel van baja a heteroknak, amilyen te is vagy és mondom nincs min csodálkoznod, magadnak csinálod.

Azért hogyan akarsz küzdeni, hogy a gyereked normális társadalomban nevelkedjen??? Úgy hogy leszbi létedre családot akarsz?? (Nem tudom van-e gyereked). A gyerekekben is mindig az lesz meg, hogy anya apa, őket nem tudod megreformálni, hogy ne csúfolják a tiédet, az én véleményemet megkísérelheted megváltoztatni, én nem csúfolom a gyereket, sajnálom...nem ő tehet róla. Viszont még mindig nem kaptam rá választ, hogy miért akar gyereket az, akinek a szexuális beállítottsága kizárja a gyermekvállalást.

2010. máj. 28. 00:38
 36/118 anonim ***** válasza:
18%
Ja és attól, hogy látja még nem fog tudni példát venni róla...a szülőkről kellene példát venni, de nálatok ez ugye, nem tudom hogy fogalmazzam meg "furcsa".
2010. máj. 28. 00:42
 37/118 anonim ***** válasza:
100%

Azért akarok gyereket mint bárki más, amiért Te szeretnél gyerekeket, amiért a Kovács Béla meg a Mari szeretne gyereket.

Mondom szerintem normális dolog melegnek lenni, pont annyira mint heterónak. Semmi baj az életformátokkal, egyészen addig amíg nem akarjátok rámerőltetni.

Még nincs gyerekem, de szeretnék egy pár év múlva. Az gondolom ha egy családban szeretve van, akkor a biológia sokadrangú. Nyilván lessz apja is, ha rákérdez meg is mondom neki, de úgy szeretnénk hogy petesejtet cserélünk. Így biológiailag az egyikünk gyereke és a másik fél hordja ki... így végülis mindketten az anyukája vagyunk. Meg persze van apja is.

Sok érdekes családmodell előfordul, ha egy színesbőrű nő és egy keleti pasi tud családot alkotni, nehogymár nekünk ne menjen.

2010. máj. 28. 00:54
 38/118 anonim ***** válasza:
100%

"A válás megint külön probléma, órákig lehet róla vitázni, de az elvált szülők is férfi és nő neműek, és ha újra is házasodnak a szülők akkor sem azonos nemű partnert választanak..."

Ahogy azt Te elképzeled. Khmmm. Ha tudnád hány olyan esetről tudok amikor az elvált szülők egyik azonos neművel él együtt...

"Ja és attól, hogy látja még nem fog tudni példát venni róla...a szülőkről kellene példát venni, de nálatok ez ugye, nem tudom hogy fogalmazzam meg "furcsa"."

Miért szerinted egy heteroszexuális családban felnövő meleg fiatal kiről veszi a szerepmintát? Nemcsak a család minden tagja hanem szinte mindenki aki körülveszi heteró, de mégis meleg lesz. Attól még, hogy a gyerekem nem a klónom. Van saját élete, saját személyisége, bízom benne hogy megtalálja önmagát.

Azt gondolom emberi értékekből, szeretetből, egymás iránti tiszteletből, becsületes polgári létből, nyitott de felelős gondolkodásmódból igenis tud majd jó példát venni rólunk.

2010. máj. 28. 02:15
 39/118 anonim ***** válasza:
59%

Csak pár szöszenetet fűznék hozzá:

A gyerek személységének a fejlődéséhez igen is szükséges az apa+anya modell. Ha a szülők elválnak az ugyan úgy árt, de akik már gyereket vállalnak úgy gondolják, hogy nekik működni fog a kapcsolatuk. Megint egy jó téma, hogy a válás vagy az évekig tartó viszálykodás viseli meg jobban a gyereket.

A heteroszexuálisok ráeröltetéséről meg annyit, hogy amíg négy fal közé szorítod a másságod a kutyát se érdekli, sőt szerintem még akár a kézenfogva sétálás + 1-1 csók se zavarná a többséget. A gond ott kezdődik amikor a sok díszb*zi latexbe ugrál a kamionokon mert neki joga van hozzá.

2010. máj. 28. 02:28
 40/118 anonim ***** válasza:
69%

"A gyerek személységének a fejlődéséhez igen is szükséges az apa+anya modellre"

Elég színes és változatos a társadalom ahhoz, hogy a gyerekek olyan modellt találjanak maguknak amivel tudnak azonosulni. Nem gondolom hogy feltétlen minden esetben csak egy férfi+nő alkotta családban lehet egészséges felnőtté felnőni. Vannak nagycsaládok, vannak kissebbek, van akinek sok a testvére, van akinek nincs, van akit csak egy szülő nevel, van akit a nyagyszülő... Ha sem érzelmileg, sem intellektuálisan, sem anyagilag nem szenved hiányt szerintem jóesélyel normális ember lesz belőle.

"A heteroszexuálisok ráeröltetéséről meg annyit, hogy amíg négy fal közé szorítod a másságod a kutyát se érdekli, sőt szerintem még akár a kézenfogva sétálás + 1-1 csók se zavarná a többséget."

Négy fal közé SZORÍTVA azért létezhetünk. De kedves tőled, hogy ezt megengeded. Az a probléma, hogy mi azt szeretnénk hogy ugyanolyan elbírálásban részeszüljük mint a heteró párok. Szeretnénk megmutatni, hogy így is lehet tisztességesen, ember módjára élni, hogy ez is egy lehetőség. De ahhoz hogy ez eljusson az emberek agyáig, kell a nyilvánosság, kell, hogy legyenek élő példák szemelőtt.

"A gond ott kezdődik amikor a sok díszb*zi latexbe ugrál a kamionokon mert neki joga van hozzá."

Igen, meg mellette a tömegben vonul a másik jópárszor annyi sima farmer-pólóban, teljesen konszolidáltan, kézenfogva. És akkor még nem beszéltünk a még X szer annyi LMBT emberről aki ott sincsen, mert nem akar, vagy nem tud ott lenni.

A heterók között is van aki szeret latexben lenni, meg a melegek között is. Az arány kb. egyforma. Ők is zavarnak?

2010. máj. 28. 03:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!