Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, miért lesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért lesztek leszbikusok? Miért jó az? Nem jobb egy helyes pasival megjelenni valahol, mint egy leszbi nővel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 23:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/118 anonim ***** válasza:
21%

anyjuk p*csáját az összes melegnek...őszintén sztem ássátok el magatokat szégyenetekbe vagy csak simán rohadjatok meg...én utállak titeket mert ellentmondotok az egész életfolyamat lényegének!!!csak mert megtehetitek! hát szarok a boldogságotokra de egy valami biztos: SOHA NEM LESZTEK ELFOGADVA!!! meg arról prédikáltok hogy milyen színes társadalom... HÁT MÉG MEGKÖZELÍTŐLEG SEM VAGYTOK ANNYIAN MINT A HETEROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÉG CSAK MEGKÖZELÍTŐLEG SEM!!!

szal szakadjatok meg remélem kipusztultok mert az egész életritmusotok egy kalap szar!!! ha az lenne a normális amilyenek ti vagytok akkor kidöglenének az emberek a ti kis ragyás bomlott elmétek miatt ami azt súgja nektek hogy "b*zinak" kell lennetek!

soha a büdös életben nem lesztek elfogadva és mindig is kisebbségben lesztek!!! lényeges kisebbségben!

és nagyon remélem hogy születik még egy HITLER AKI NEM ZSIDÓKKAL HANEM MELEGEKKEL GYÚJTJA BE A KAZÁNOKAT!!!!

ez e véleményem rólatok

2010. máj. 28. 12:08
 42/118 anonim ***** válasza:
100%

"HÁT MÉG MEGKÖZELÍTŐLEG SEM VAGYTOK ANNYIAN MINT A HETEROK!!!!!! MÉG CSAK MEGKÖZELÍTŐLEG SEM!!! "

Mi magyarok se vagyunk annyian mint mondjuk a amerikaiak vagy a kínaiak, de mágis lehet normálisan együttélni a világban nem? Az hogy valaki kissebségben van az nem jelenti azt hogy nem hasznos tagja a társadalomnak, és nincsenek jogai.

2010. máj. 28. 13:07
 43/118 anonim ***** válasza:
18%

Látom azért elég nagy vita kerekedett mióta leléptem, nem is baj, látom nem igazán ért veletek egyet senki. A szerencse az, hogy a társadalom ezt nem fogadja el, és a melegek nem is fogadhatnak örökbe. A nőknek egyszerűbb a dolga, mert fognak egy pasit random és kész (magyarul szexelnek szerelem nélkül a gyerekért, gyönyörű). Ha esetleg mégis lesz gyereked készülj rá, hogy folyamatosan ki fognak nézni. Küzdhetsz te a normális szemléletért, ha a te szemléleteddel van gáz. Arra is készülj fel, hogy a gyámhatóság folyamatosan cseszegetni fog, mert az emberek rendszeresen be fognak szólni nekik, hogy leszbik nevelik a gyereket. Nem tudom eldönteni, hogy ez emberi rossz vagy jó indulat, de így szokott történni, főleg ha idősek a szomszédaid, akkor pedig tényleg törvényszerű.

Mint mondtam, aki vállaltan meleg, az azt is vállalja, hogy neki a szexuális beállítottságánál fogva nem lehet gyereke. Illene ezt is felvállalni, nem csak felvonulni és mutogatni magatokat, mint a régi emlékműveket. (Az emlékművekre kíváncsiak az emberek, rátok nem.

Minden esetre becsületedre legyen mondva, hogy egy válaszomat sem pontoztad le, pedig számítottam rá, hogy 0%-on lesz mindegyik.

2010. máj. 28. 15:14
 44/118 anonim ***** válasza:
77%

15:14:

Megnyugodhatsz, a meleg körökben eléggé át van tanulmányozva a gyerevállalás témaköre. A melegjogi aktivisták között van elég jó jogász akik megtalálták a módját, hogy ne vehessék el tőlünk a gyerekeineket amennyiben a családi háttér egyébként rendezett. Az az igazság, hogy a rendszerváltás óta már felnőtt egy generációnyi melegek által nevelt gyerek. Ismereteim szerint teljesen normális tudtommal heteroszexuális fiatalok lettek belőlük.

A szemléletmódom meg lehet hogy most még meredeknek tűnik, de én látok javuló tendenciákat. Száz éve még mindenki ki volt akadva azon hogy a nők szavazati jogot szeretnének, ma már a legkeményebb konzervatívok sem kérdőjelezik meg. Szerintem előbb-utóbb lesz a melegeknek joguk házasságot kötni, családot alapítani. Lehet azzal érvelni, hogy ja persze, akkor majd elszabadul a világ és majd a kutyával is lehet majd házasodni. A feketék is megkapták a szavazati jogot, de senki nem kampányol a kutyák ilyen jellegű jogaiért. Ugyanolyan állampolgár vagyok mint te, egy demokratikus állmban ugyanolyan jogok illyetnek. Nehogy elkezdj nekem vallási szemszögből érvelni, a világi és az egyházi hatalom elválasztása már jó régóta megtörtént. Ez jogi kérdés, és mint ilyen racionális döntésen kell, hogy alapuljon nem előítéleteken meg félinformációkon.

Az hogy valaki miért nem szeretne vagy tud heteroszexuális aktus során teherbe esni magánügy. Orvosi eszközökkel ez lehetséges, tehát ha úgy látom hogy van egy stabil egzisztenciám és fel tudok nevelni egy gyereket, miért ne vágnék bele. Ez a "természetes úton nem működik, akkor add föl" attitűd nagyon vaskalapos. Ilyen alapon elutasíthatnál mindenféle orvosi beavatkozást, mondván ha a természetes úton nem oldódik meg a baj fogadd el, ezt dobta a gép....

2010. máj. 28. 17:40
 45/118 anonim ***** válasza:
53%

Hidd el nekem, hogy nem fogják elfogadni. Mindennek van egy egészséges határa és a társadalom is úgy van kitalálva, hogy undorodjon a melegektől, undorodik is. Az meg hogy jogilag elvenni nem fogják oké, nem is mondtam, hogy el fogják, de állandóan b*szogatni fognak, erre tényleg készülj fel. Örökbe fogadnod nem lehet, ahogyan a meleg férfiaknak sem (hála a jó istennek), szóval ilyen úton nem lehet gyereked.

Akik pedig heteroszexuálisak és nem lehet gyerekük mint mondtam egészen más tészta, éppen most próbálom gyógyítani az unokabátyámat, nekik csak lombikkal lehet babájuk az alacsony spermaszám miatt, de biológiailag ettől függetlenül nincs kizárva a sikeres gyermekáldásuk. Ők azok, akik nem abban a szituációban vannak, amiben te, az ő gyerekvállalásuk nem ellenkezik a természet alapvető törvényeivel, náluk történt egy betegség, amelynek következtében a 250 milliós spermiumszám helyett van 3 millió, és még így sem mozog rendesen. Teljesen alkalmasak a gyereknevelésre, mindenük adott. Nem vagytok egy kategóriába sorolhatóak.

Egyébként a vallást hiába hozod fel, én nem vagyok vallásos, soha nem is voltam, nem is fogom elhinni soha, amit a vallás tanít. Én a természetben, az evolúcióban és a tudományban hiszek, mind a három ellenkezik a te gyerekvállalásoddal, de ebbe nekem már nincs beleszólásom.

2010. máj. 28. 17:46
 46/118 A kérdező kommentje:
hű, eddig voltak fenntartásaim, de kedves 17:40-es, nagyon meggyőzőek az érveid
2010. máj. 28. 17:47
 47/118 anonim ***** válasza:
67%

Ugy utáltok, itéltek el minket mintha mi tehetnénk arrol hogy igy születtünk (leszbikusként, melegként).

Azt hiszitek hogy mi igy akartunk születni?

Nekem is egyszerűbb lenne az életem heteroként...óóó de még mennyivel....de NEM ÉN AKARTAM IGY SZÜLETNI....egyszerüen nem érzem jol magam férfival, ahogy ti heterok sem éreznétek jol magatokat egy azonos nemüvel.

Igaz, nem normális a leszbikusság, melegség....de sajnos igy születtünk, AMIRÖL NEM TEHETÜNK.

Leszbikus létemre azt tudom mondani hogy nem nézem jo szemmel azt hogy leszbikusok, melegek felvonulnak és kiabálják hogy "meleg vagyok!", igen ezt nem kéne csinálni, mert igy végképp nem fogadnak el, és az ilyen megnyilvánulások miatt utálnak minket ennyire, pedig némelyik leszbikus, meleg nem reklámozza magát, csak annyit akar hogy boldog legyen, hamár nem élhet ugy mint ahogy ti fogalmaztok "normális életet".

Ha választhatnék hogy leszbikus vagy hetero legyek akkor a heteroságot választanám, mert nem könnyű igy élni.....de ezért nem fogom magam kinyirni.

2010. máj. 28. 17:53
 48/118 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ma 12:08kor író kommentelő:

Kiváncsi lennék ha a te gyereked születne melegnek vagy leszbikusnak ugyanezt mondanád?

Vagy esetleg megvernéd, hátha kivered belölle?

Vagy csak egyszerüen kitagadnád?

Kiváncsi volnék mit tennél!!!!!!

2010. máj. 28. 17:57
 49/118 anonim ***** válasza:
68%
A 17:53-asnak igaza van. Az olyanokkal, mint ő senkinek semmi baja, még nekem sem. Nem hivalkodik vele, hogy meleg, nem akar kitűnni, nem vonulgat, nem mutogatja magát, nem öltözik közízlést sértő módon és még sorolhatnám, de az érvelős nő pedig pont az, aki miatt utálják a melegeket kollektíven. A 4 fal között senkinek semmi baja veletek, de ne akarjátok ráerőltetni a másságot a társadalomra, mert nem normális dolog és a fene se kíváncsi rá.
2010. máj. 28. 17:59
 50/118 anonim ***** válasza:
74%

"Mindennek van egy egészséges határa és a társadalom is úgy van kitalálva, hogy undorodjon a melegektől, undorodik is."

A társadalmi normák változékonyak. Sok bonyolult tényező befolyásolja őket úgy mint pl. szokások(megváltoztatható), tudás(a melegség orvosilag is normális állapot)... A történelem során nagyon sok társadalmi berendezkedés volt megfigelhető. Hogy pozitiív példát említsek, például az antik Görögországban például egészen más megítélése volt a melegségnek. Lassú folyamat, de dolgozunk rajta.

"Akik pedig heteroszexuálisak és nem lehet gyerekük mint mondtam egészen más tészta..."

Minden élettörténet egyedi, mindenkinek megvannak a maga küzdelmei. Szurkolok az unokabátyádéknak, át tudom érezni a szituáció nehézségét.

"Nem vagytok egy kategóriába sorolhatóak. "

Ez így van, a meleg családok kétség kívül külön kategóriát képeznek. Ettől függetlenül nem látom miért lenne rosszabb vagy alacsonyabb értékű egy ilyen családmodell mint a hagyományos.

2010. máj. 28. 18:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!