Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, miért lesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért lesztek leszbikusok? Miért jó az? Nem jobb egy helyes pasival megjelenni valahol, mint egy leszbi nővel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 23:27
 71/118 anonim ***** válasza:
53%
Ez az érthetetlen. Nem nekünk kell elfogadni titeket, hanem nektek magatokat és pont. Vállaltátok ezt az életet, akkor vállaljátok a következményeit is. Az atrocitás pedig nem csak fizikai lehet, elég ocsmányak ezek a felvonulások, felérnek egy fizikai atrocitással.
2010. máj. 28. 19:37
 72/118 anonim ***** válasza:
63%

"Ez az érthetetlen. Nem nekünk kell elfogadni titeket, hanem nektek magatokat és pont. Vállaltátok ezt az életet, akkor vállaljátok a következményeit is."

Én elfogadom magamat, ha nem így lenne akkor depressziósan ülnék egy sötét szobában és az állam pénzén tömnének gyógyszerekkel. De nem. Hasznos tagja vagyok a társadalomnak, dolgozok, küzdök a jogaimért.

Nekem meg az az érthetetlen, hogy miér kell ilyen hülye következményeket magamra vállani, pusztán azért mert meleg vagyok.

Az atrocitás pedig nem csak fizikai lehet, elég ocsmányak ezek a felvonulások, felérnek egy fizikai atrocitással."

Nekem meg a heterók egy része ocsmány. Ha megnézed a felvonulást, a saját szemeddel (a tv az érdekest mutatja. érdekes=srácok bőrtangában) az emberek nagy része nem kirívó, hanem teljesen hétköznapi ember aki mellett más szituációban elmennél az utcán anélkül hogy észrevedd a beállítottságát.

2010. máj. 28. 19:45
 73/118 anonim ***** válasza:
61%
Nem firtatom, hogy hasznos tagja lennél, de biológiailag is illene elfogadnod a másságodat, ami azt jelenti nem lehet gyereked egy nőtől, már kifejtettem miért. Ebből egyértelmű, hogy magára a nevelésre is alkalmatlan vagy, sajnálom, ez az igazság. Ezt miért nem fogadod el? Házasodni sem fogtok soha, mert bomlasztja a társadalmat és egy egészséges társadalomban ez megengedhetetlen és hidd el nekem,hogy soha nem lesz megengedhető.
2010. máj. 28. 19:49
 74/118 anonim ***** válasza:
59%

Az én véleményem benne van egy számba a melegekről meg az ezek hasonlókrol.

Itt a zene: http://www.youtube.com/watch?v=UYkuEffVGHU

2010. máj. 28. 19:50
 75/118 anonim ***** válasza:
100%

"...Biológiailag is illene elfogadnod a másságodat, ami azt jelenti nem lehet gyereked egy nőtől, már kifejtettem miért."

Képzeld az LMBT közösségben van olyan aki a saját születési nemét nem tudja elfogadni. Nem is egy. Attól néz így ki a mai magyar társadalom, hogy mindenki beletörődik mindenbe ahelyett, hogy változtatna egy picit.

Ez egy koholt dolog, az orvostudomány és az anyai szeretet csodákra képes.

...mert bomlasztja a társadalmat...

Tényleg? Hogyan bomlasztjuk? Az emberek ránéznek a szivárványos zászlóra és :tádá: hullanak az elsőszülöttek? Na ne röhögtess már.

" és egy egészséges társadalomban ez megengedhetetlen és hidd el nekem,hogy soha nem lesz megengedhető."

Szerintem elég messze van ez egy egészséges társadalomtól. De igen, szerintem egy egyészéges társadalomban vannak melegek, valamint az embereknek vannak jogaik és lehetőségeik, valamint érvényesül az "élni és élni hagyni" elve is.

2010. máj. 28. 20:00
 76/118 anonim ***** válasza:
63%

"Vállaltátok ezt az életet, akkor vállaljátok a következményeit is."

Még szép hogy vállaljuk, mert muszáj, mert nincs más megoldás!!!

Ez nem egy rokkant emberes dolog aminek az a vége hogy vagy megváltoztatod az életed vagy nem azzal hogy megtanulsz ujbol járni.

Itt nincs választás, ilyenek vagyunk és kész, ezt nem mi választottuk, ugyhogy ez hülyeség hogy "ti vállaltátok ezt az életet!" :)

2010. máj. 28. 20:01
 77/118 anonim ***** válasza:
61%

A vállaltátokot úgy értettem, hogy nem küzdesz ellene görcsösen.

Az, hogy nem fogadja el a születési nemét megint egy más dolog, és undorító, hogy az átoperálást a TB támogatja, de a Crohn kezelést nem.

Anyai szeretet...ezt hagyjuk nem tartozik a témához, attól nem leszel biológiailag anyaképes, hogy van benned anyai szeretet, az orvostudomány pedig akármilyen fejlett a büdös életben nem lesz két petesejtből gyerek. Imádkozz a szűznemzésért.

2010. máj. 28. 20:03
 78/118 anonim ***** válasza:
100%

"A vállaltátokot úgy értettem, hogy nem küzdesz ellene görcsösen."

Hát ezt én nem nevezném görcsös ellenkezésnek. Élvezem a leszbikus létet. Imádom a nőket, mind fizikailag mind belsőleg. Az előítéletek ellen küzdök nem az identitásom ellen.

"Anyai szeretet...ezt hagyjuk nem tartozik a témához,"

Na mi van hárítunk :P Azt hiszem ez egy talált sülyedt a javamra.

"...attól nem leszel biológiailag anyaképes, hogy van benned anyai szeretet, az orvostudomány pedig akármilyen fejlett a büdös életben nem lesz két petesejtből gyerek."

Spermából már ha jól tudom csináltak laborkörülmények közt petesejtet. Csak idő kérdése, addig taktikázunk meg ellavírozunk ahogy tudunk.

2010. máj. 28. 20:11
 79/118 anonim ***** válasza:
53%

Nézd, nem talált süllyedt, hanem az anyai szeretetet tényleg nem lehet idekeverni, ez érzelem én biológiáról beszélek.

Nem fog sikerülni, mert az ember okos gépezet, soha nem lesz természetes úton gyereked, ha csak nem fekszel le egy férfivel. Ha létezne is ilyen, nem engedélyeznék, mert ez valószínűleg emberi élettel való kísérletezésnek minősülne, ami tiltott, nem tudni mennyire lesz életképtelen vagy életképes az utód, lehet, hogy nyomorékan éli le az életét. Ilyen életet pedig senkinek nem kívánnak, de mondom, az emberi szervezet okosabb annál, minthogy ez megvalósítható legyen. Az orvostudomány pedig nem a melegeket szolgálja ki, hanem az átmeneti betegeket kívánja gyógyítani. Értük vagyunk mi, nem ezért.

2010. máj. 28. 20:18
 80/118 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem talált süllyedt, hanem az anyai szeretetet tényleg nem lehet idekeverni, ez érzelem én biológiáról beszélek.

Az anyai szeretet nagyon erős motiváció. Ne becsüld alá. Sokkal erősebb mint bármilyen racionális érv vagy tudomány.

"Nem fog sikerülni, mert az ember okos gépezet, soha nem lesz természetes úton gyereked, ha csak nem fekszel le egy férfivel. Ha létezne is ilyen, nem engedélyeznék, mert ez valószínűleg emberi élettel való kísérletezésnek minősülne, ami tiltott, nem tudni mennyire lesz életképtelen vagy életképes az utód, lehet, hogy nyomorékan éli le az életét. Ilyen életet pedig senkinek nem kívánnak, de mondom, az emberi szervezet okosabb annál, minthogy ez megvalósítható legyen. Az orvostudomány pedig nem a melegeket szolgálja ki, hanem az átmeneti betegeket kívánja gyógyítani. "

Az orvostudomány -sajnos- azt szolgálja ki aki megfizeti. Ha van rá pénzem lehet műmellem, lehetek, férfi, lehetek feketéből fehér, ráncosból fiatalosabb, meg lehet még nagyon sok minden...

Száz éve mit tudott az emberiség a biológiáról? A mai fogalmak szerint babonákat. Az orvostudomány fejlődőképes, majd csak megolják ezt is.

2010. máj. 28. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!