Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért lesztek leszbikusok? Miért jó az? Nem jobb egy helyes pasival megjelenni valahol, mint egy leszbi nővel?
Akkor nyilván nem Te voltál az a 73%-os, akinek kirekesztő szövegét olvastam az első pár oldalon... (utána már türelmem sem volt végigolvasni ugyanazt, másképpen átfogalmazva, lényegében ugyanaz...)
Már bocs, de az, hogy felfordul a gyomrom tőlük és hasonlók,nem éppen normális vélemény...
Az, hogy közben stílust váltottál, és átmentén intelligens ellenzőbe, nem változtat a dolgokon. Ha valaki homofób, elmondhatja azt körmönfont módon, választékosan is, nem változtat a lényegen.
Ha nem vagy vallásos, pláne nem értem, mi jogon jöttél ilyen bibliai példákkal...
És megkérdem: Neked miért volt fontos a templomi esküvő, ha nem hiszel Istenben? Az nem magamutogatás volt? Hogy elmondhasd: volt olyanod is, mivel a polgári úgyis olyan snassz?
Szóval aki nem vallásos, az megházasodhat azért templomban, mert úgy az igazi, de ha két nő vagy két férfi szereti egymást, azoknak nincs joguk a házasság intézményéhez, mert azonos a neműk? De annak, aki nem hisz Istenben, magamutogatásból joga van Isten házában megesküdni?
És függetlenül a Te életedtől: miért van az, hogy a sok idióta heteró megteheti, hogy 2 hónapra összeköti az életét, megismétli ezt élete során még többször, azzal a szlogennel, hogy ő heteró. Akik pedig azonos neműek és szeretik egymást, elégedjenek meg azzal, hogy együtt élnek, mert valami okos kimondta, hogy a házasság a nő és férfi szent köteléke... Igen, olyan kötelék, amit megismételhet 20szor, és az sem baj, ha pár év után felbomlik... A melegek meg eleve nem kapják meg a lehetőséget, mert pár önző heteró ezt vallja.
Azt is írtad: egy gyereknek egy apára és egy anyára van szüksége. A heteróknál ez mennyiben van így? Miért van az, hogy a gyerekeknek most már a nagy része csonka családban nő fel, főként apa nélkül, de néha anya nélkül. Belőlük selejt ember lesz?
Egy gyereknek nem egy apa és egy anya kell, az önmagában édes kevés. Két SZERETŐ szülő kellene. A legtöbb olyan családban sincs ez meg, ahol együtt élnek a szülők... Mert a termékeny heterók természetesnek veszik, hogy szülők, a nagy része nem érzi ennek az értékét.
Bezzeg egy meddő pár mennyire tudja, milyen érték az! Vagy csak egy meddő ember. Akinek nem adatig meg csak úgy, mint másnak.
A gyereket vállalni akaró melegek ugyanígy vannak ezzel. Nekik nem elég csak dugni és 9 hónapot várni, hogy gyerekük legyen. Így ha hosszas procedúra után hozzájutnak a gyerekhez, azt igazán megbecsülik és szeretik! Jobban, mint azok, akiknek csak az ölükbe pottyant a gyerek.
És mivel velük szemben elutasítóak, ők tudják: sokkal jobban kell szeretniük a gyereküket. Nekik nem szabad hibázni, mert azonnal támadnák őket. Míg egy átlagos heteró csak felneveli a gyerekét a maga primitív módján...
Ne haragudj, az, hogy te nem olvastad végig nem az én problémám. (Fogalmad sincs mi volt ott, de azért állítod, hogy biztos ez, gratulálok). A templomi esküvőhöz hogy én mennyire ragaszkodom nem hiszem, hogy ide tartozna, vagy hogy bárkinek bármi köze lenne hozzá (nem emlékszem, hogy egy szóval is mondtam, hogy a templomban akarok férjhez menni, de mondom, nem tartozik ide, és arról sem hiszem, hogy én tehetek, hogy nem engedélyezik a melegeknek a templomban a házasságot vagy a polgári esküvőt. Az már egy másik kérdés, hogy én egyetértek ezzel, de NEM ÉN TEHETEK RÓLA, NEM ÉN TALÁLTAM KI, HOGY NE LEHESSEN. Pont ezt magyarázom, ha nem egyezik a véleményem a tiéddel, az már nem egyenrangú? A gyermekvállalás dologról ugyanígy gondolkozom, ha elolvastad volna az utolsó oldalakat, elmondtam neki, hogy mi az, amit ne csináljon, mert akkor nagyon sokat fog pereskedni járni és hasonlók, és ezt teljesen jó szándékból tettem.
Azt hiszem szintén az én dolgom, hogy a meddő párt sajnálom, vagy a meleg párt.
Az pedig, hogy azt mondtam, hogy undorító, nyugodtan mondhatom, te voltál az, aki felhozta a mozgáskorlátozottakat? Tudod ők nem tudnak változtatni a helyzetükön, ők nem tehetik meg, hogy esetleg új végtagot növesztenek, és egyebek, ellenben a melegekkel, akik megtehetik, hogy ne csókolózzanak és ne simogassák egymást olyan helyen, ahol mások is látják. Ettől pedig azt hiszem, nyugodtan van jogom undorodni, hetero pártól is undorító. Ha talán végigolvastad volna, kiderült volna számodra, hogy az ilyen melegekkel van baja mindenkinek, akiket egy kalap alá veszel a homofóbokkal, akik szándékosan felhívják rá a figyelmet, hogy nem ugyanolyanok, mint a többiek. Ez a szándék, ez az, amit elítélnek, de mondom, kiderült volna számodra is, ha nem csak összevissza vagdalkoznál a sértő és becsmérlő szövegeddel.
Nem is értem miért nekem szólsz be, aki NEM SÉRTEGETTE a melegeket, nézz be más kategóriába, ahol rendszeresen selejtnek nevezik őket, illetve egyéb ténylegesen becsmérlő szavakkal illetik, ne pedig azokkal vitatkozz, akik más véleményt fogalmaznak meg, mint a tiéd...
De igen. nagyon is jó példa a mozgássérültek. És nem amiatt, amit te mondtál.
Közös bennük, hogy nem tehetnek róla, hogy olyanok. Valamelyik így született, vagy baleset folytán vált azzá. A melegek meg egy génhiba miatt születnek melegnek. És nem tudnak ellene tenni úgyszintén. Nem tudnak megváltozni.
Az viszont kitaláció, hogy bárhol is nyalnák-falnák egymást az utcán, én még nem láttam egyet sem. Ha mégis akad ilyen, az nagyon nagyon ritka! a többsége utcán nyalakodó heteró párocska.
Mindenki azzal jön, h melegek ne csókolózzanak az utcán, mikor meleget nem lehet látni! kézenfogva nem mernek a párjukkal menni, nemhogy nyalni-falni egymást!
Jöttél te is melegfelvonulással.. ez aktuális dolog? Tavaly hónapokkal később volt felvonulás, az pedig olyan visszafogott és szolid volt, hogy akinek az bántja a szemét, a Budapest parádé láttán biztos szívrohamot kap... mert az egy szolid SÉTA volt.
Én sem vagyok a magamutogatás mellett, de nem a melegekkel kapcsolatban, hanem ÁLTALÁBAN. mégsem megyek tüntetni a Budapest Parádé ellen pl. És nem szólok be a nyalakodó heteró pároknak, mert toleráns vagyok.
elfordítom a fejem és kész. A parádéknak meg nem megyek a közelébe és nem halok bele a tudatba, hogy van olyan. Mert valakinek az kell.
A melegfelvonulásból normális, nyugati országokban nincs vita. Még a heterók is szívesen elmennek megnézni. De persze nem kötelező. akit zavar, nem megy oda.
neked hányszor zavarta meg egy Bp-i délutánodat (már ha ott élsz) egy melegfelvonulás? nyilván épp akkor és épp ott akarták sétálni/babakocsit tolni és azok a "piszok" melegek ott ugrabugráltak...
ha így is lenne: egy évben egyetlen nap nem jár nekik? a melegfelvonulásnak történelmi oka van és az USA-ból ered. Ha nem tudtad eddig, nézz utána!
Nem provokáció, máshol elfogadott dolog, normális emberek meg is értik. Ezért van az, h pl. Kanadában egy szál rendőrautó biztosítja a helyszínt, az is színes lufikkal és szivárványos zászlókkal van tarkítva.
Nincs egy árva tüntető sem, aki nem ért a dologgal egyet, otthon marad vagy másutt keres szórakozást. Mert egy lezárt utcától még nem fogszották meg azt az idiótát a lehetőségektől.
Még a annyit a mozgássérült hasonlattal: vannak köztük olyanok, akik közvetve maguknak köszönhetik (ittas vezetés, baleset, végtagamputáció). Mégis kétlem, h odamenne valaki hozzá, hogy haha, magadnak csináltad, úgy kellett! Mert épp elég baja van egyébként is.
és nem mondanád egyiknek sem, h ne menjen az utcára, mert mi lesz, ha a kisgyerek megrémül tőle, hogy nincs lába/keze. vagy lát egy csonkot. Biztosan jobban megijedne az ilyesmitől, mint egy kézenfogva sétáló meleg pártól.
De nevelés kérdése, hogy kiben van empátia, kiben nincs.
nem fog senki gyereke attól meleg lenni, mert látott az utcán egy meleg párt. az értelmes szülő megmagyarázza, hogy ők szeretik egymást. és a gyerek ebből nem következtet arra, h neki is a saját nemét kell szeretni.
A homoszexualitás igenis genetikai dolog. de aki a neveléssel magyarázza, az indokolja meg, melyik szülő nevelné tudatosan melegnek a fiát, leszbikusnak a lányát? a leszbikusok anyja két lánybarbiet adott a kislánya kezébe és azt mutatta, milyen jól néznek ki együtt? és ezáltal a lányból leszbikus lett?
Aki ilyen génekkel születik, az akkor is meleg, ha egyébként heteró életmódot folytat. ezt nevezzük látens homoszexuálisnak. akinek úgy tűnhet, rendben van az élete, közben meg nagyon nem...
A minden férfi szemét elvet már maga a kérdés provokálta ki a leszbikusokból. Nos igen, az biztos, hogy a leszbikusok a legnagyobb feministák (amit egyébként nagyon nem szeretek). az biztos, hogy efféle nőgyűlölet nincs meg a meleg férfiakban. de a nők azok nők... és ezzel mindent elmondtam.
nem akarom bántani a nemem, de sok jó tapasztalatom nem volt velük.
a leszbikusokat viszont akkor is megvédem, mert nekem az LMBT minden betűje fontos.
Már ezerszer bizonyították, hogy nem genetikai dolog. Be akarták magyarázni, hogy genetikai, de nem az. Többek között ezer meg egy kutatás bizonyította, van egy híres pszichiáter nő is, láttam vele dokumentumfilmet, aki elvileg helyrerakja a dolgot, tehát heteroként távozik, aki melegként megy.
A mozgássérültekkel pedig mint mondtam, nem lehet összehasonlítani, az egy olyan dolog, amiről NEM tehet... és soha nem tudhatod, hogy mi történt vele, ellenben, aki meleg létére mutogatja magát, az kivétel nélkül szándékosan teszi.
A felvonulással pedig nem fogok egyetérteni soha, fentebb kifejtettem miért, de ezer másik szemszöge van, amiért nem. Tudod te mennyibe kerül biztosítani ezt a dolgot? Tudod hány embernek nincs ma otthona Magyarországon önhibáján kívül? (Például az árvíz vagy egyebek miatt). Tudod hány gyereknek, felnőttnek nem telik élelemre? Hányan éheznek? Nem hinném, hogy ennek a súlyát sokat fel tudják fogni, pedig elég durva. Tudod ezeket az embereket sajnálom...
Az, hogy milyen hatást fejt ki a gyerekre pedig hagyjuk, nagyon nem örülnék neki, ha a gyerekem ilyet kelljen, hogy lásson. És igen, személy szerint nem egy esetben fordult elő, hogy ilyet láttam. Strandon csókolózó férfiak...
Mint mondtam ugyanúgy undorító, ha egy hetero pár csinál ilyet, veled ellentétben én rosszabb napjaimon meg is mondom nekik, hogy undorító, ha ő tönkreteheti a gyomrom a gusztustalan nyalakodással én is megmondhatom a véleményemet. Viszont ha ezt egy melegnek mondod meg, akkor már rögtön nem fogadod el a másságot és egyebek. Elfogadom, de nem vagyok rá kíváncsi a mindennapok során. Ha kíváncsi vagyok rá, akkor feljövök ide és beszélgetek olyanokkal, akik kulturáltan képesek megnyilvánulni és értelmes érveket fogalmaznak meg.
Mellesleg pedig ismét elmondom, hogy látnod kellett volna a melegek heterokról alkotott véleményét. "Egyformák, a férfiak szemetek". Továbbra is kérdezem: Akkor ki nem fogadja el a másikat? Ki a kirekesztő? Ki utálkozik??
Erről a rendőri biztosítás dologról tudod mi jut eszembe? Hogy ennél szánalmasabb érvet nem is hallottam! Tudod, kitől hallottam Rajtad kívül?
Egyik évben, azt hiszem 2008-ban (mivel 2009-ben nem volt rendes melegfelvonulás, csak "séta", akkor biztosan nem lehetett), mikor egy rakat vadállat odament tüntetni, dobálni, transzparenseket mutogatni, odament hozzájuk a tv. Egy idióta vén k*rvát megkérdezték, h mégis miért jött tüntetni:
"Há' nekem nincs bajom a b*zikkal... jah, bocsánat: a melegekkel. De nevetséges, hogy az én pénzemen biztosítják őket!"
Az bezzeg nem esett le a bolond k*rvának, ha otthon maradt volna a s*ggén és Mónika showt nézett volna, ahogy a többi meleggyűlölő idióta is másutt kereste volna a szórakozást, nem emberek megalázásában, akkor NEM LETT VOLNA SZÜKSÉG EKKORA RENDŐRI JELENLÉTRE.
Neked sem esik le, mire gondolok? Jó kifogás azzal jönni, amit Ti miattatok van. Nem a melegek miatt. Ha nem mennének tüntetni ellenük az idióták, annyian és ilyen durván, akkor nem lenne szükség erre.
Mint mondtam korábban: Kanadában és másutt egy rendőrautó a biztosítás...
Magát a Parádét pedig nem az állam finanszírozza. Bezzeg a több 100 milliós tüzijátékot igen,noha abból én még soha nem láttam semmit vidékiként. Engem ha valami, hát az bosszant. Azt fizesse szépen Budapest.
Nem tudom, milyen magamutogató melegekről beszélsz. Átlagban, az utcán, Te hol látsz magamutogató melegeket? Könyörögöm, akkor beléjük köt(né)nek, ha kézenfogva mennek a párjukkal. Így ezt is csak kevesen merik, még olyan városban is, mint Bp. Nemhogy nyilvánosan csókolózni!
Egyetlen helyen szokták magukat mutogatni: a melegbüszkeségi felvonuláson. Arra sem került sor 2 éve. Szóval ostobaságot beszélsz, mikor makacsul ezt a mutogatást szajkózod. Mondd meg őszintén, eddig hány ilyen magamutogató meleget láttál? Ja, az nem magamutogatás, hogy valaki meleg és tudják róla... mert egyeseknek ez is magamutogatás.
Nézd, szerinted nem genetikai dolog. A Te nézőpontod is csak egy álláspont. Én is hallottam, hogy két megközelítés van: genetikai vagy sem. Ugyanakkor hiába hisznek az utóbbiban egyesek, az előbbire több bizonyíték van. Ugyanis, ha nem tudnád (és nyilván nem tudod), már meg is találták azt a gént, amelyik a dologért "felelős".
Mikor azt vallja valaki, hogy a hatások idézhetik elő, akkor gondoljon bele józan ésszel, ha van neki: ha hatások, vagy neveltetés kérdése lenne, akkor az állatok közt miért vannak homoszexuális egyedek?
Azokat milyen hatás érte? Semmi, úgy születtek.
Azért jobb ezt a génektől független elvet vallani Nektek, hogy mondhassátok: a melegek igenis tehetnek róla, hogy melegek. Így azt hiszik, "joggal" szidhatják őket.
Közben meg hát rohadtul megéri itt Magyarországon melegnek lenni... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!