Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, miért lesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért lesztek leszbikusok? Miért jó az? Nem jobb egy helyes pasival megjelenni valahol, mint egy leszbi nővel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 23:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 anonim ***** válasza:
67%

Te jó ég... noná, hogy a PARTNEREM testvére. Nem is a sajátom.

A barátoknál igenis van olyan akiben megbízok ennyire. De ennek ellnére friss tesztek és lemondási nyilatkozat nem árt szerintem se.

2010. máj. 28. 21:51
 92/118 anonim ***** válasza:
53%
A lemondási nyilatkozat kegyetlenség, ha már mindenáron ilyet tervezel akkor legalább az apai mintát tudnád biztosítani azzal, hogy néha egy kicsit az apját is látná. A bíróság ha törik ha szakad neked ítélné a gyereket, mert nő vagy. Baromi igazságtalan, de mindig az anya kapja, szinte kivétel nélkül, ezt azért nem árt végiggondolnod. Apropó épp a melegfelvonulásról van szó a TV-ben, nem nézed?
2010. máj. 28. 21:54
 93/118 anonim ***** válasza:
53%
Ja egyébként így már érthető, hogy a partner testvére,ne haragudj, hogy ezt feltételeztem, de sokan tényleg nem tudják, hogy vérfertőzés. Volt olyan, akinek 2 gyereke volt a féltestvérétől és mindkettő fogyatékkal élő lett, arra hivatkoztak, hogy nem tudták. Tényleg nem minősíteni akartalak vele, viszont nagyon sokan nem tudják, amióta életbe lépett, hogy unokatestvérrel is lehet házasodni.
2010. máj. 28. 21:58
 94/118 anonim ***** válasza:
63%
A lemondási nyilatkozat csak formalitás, épp eszű ember nemakarja elzárni a gyereket az apjától, úgyis megtalálják egymást. Csak azért, hogy később tuti ne legyen para a dologból.
2010. máj. 28. 22:39
 95/118 anonim ***** válasza:
53%
Na ezzel egyet kell értsek, undorító, amikor úgy állnak a nők bosszút a férfiakon, hogy eltiltják tőlük a gyereket, de közben meg ezzel a gyereknek ártanak a legeslegtöbbet.
2010. máj. 28. 22:42
 96/118 anonim ***** válasza:
59%
szerintem ezeket a lányokat egyszer huzza meg egy csávó utána át álnak a söté oldalról am meg azért is lehet mert egy csaj jobban tudja mi kell egy csajnak mármint kb ugyan azt érzik tudják mi jó a másiknak és mi nem enyi 16/szűz/f
2010. jún. 5. 17:35
 97/118 anonim ***** válasza:
82%

Jó Isten mi megy itt!

Te elmebeteg heteró nő! Milyen szöveget ejtesz le? Te vagy empatikus? Az empátia meg Te ellentétei egymásnak! Aki ennyi gyűlölettel van - Rádadásul Isten nevében!!!- az emberek iránt (mert igen: a melegek is az emberiség részei!), az nem lehet empatikus. Az ilyen ember empátiája nekem nem kéne, leköpném őt.

Érvelsz azzal, hogy mi a természetes, mi nem. Ha Isten utálná a melegeket, nem teremti meg őket! Isten minden lényt szeret, amit megteremtett. És az alapján áll hozzájuk, miként viselkednek egymás iránt. Ezek után gondolkozz el, kit szerethet... Még így is azt mondom (mert én különb vagyok nálad), hogy Téged is szeret, de az itt megszólaló leszbikus nőket sokkal jobban! Mert kiállnak magukért, és annak ellenére, hogy ilyen mocskolódást kapnak a heteróktól, nem veszik őket egy kalap alá, ahogy Te elítéled őket a saját böszme meggyőződésedből.

Undorító a szöveged! Kirekesztő, igazságtalan, ocsmány...

Heteró nő vagyok, és ha itt lennék velem egy helyiségben, Isten bizony megtépnélek.

Annyira sekélyes, alantas, mocskos ember vagy, hogy arra szavak nincsenek! Még undorítóbb vagy, mint egy homofób férfi!

Eddig azt hittem, a nők között nincsenek ilyen kirekesztő mocskok, de Te rácáfoltál! Te vagy beteg! Homofóbiának hívják! És ezt nem fogják sosem elfogadni!

Beletörődhetsz, vagy felkötheted magad, de a melegeknek igenis EGYRE TÖBB JOGUK LESZ! Pár éve az is nonszensz volt, hogy házasodjanak, ma már egy ahhoz hasonlót köthetnek, itt Magyarországon, amit a felmérések szerint a magyarok 58%-a támogatott 2009-ben. Mára csak nőhetett ez a szám. Előtte két évvel csak 30% támogatta, ezt megduplázták 2 év alatt.

Igenis egyre elfogadóbbak lesznek az emberek, és már most Ti vagytok a kisebbség! Az elfogadók kontra gyűlölködők tekintetében.

Te is csak olyan alantas söpredék vagy, aki beképzelni, hogy a melegek magamutogatók és mindenhol ott vannak. Közben még mindig bújkálniuk kell pár nagyon balf*sz idóta miatt.

egy heteró melegszimpatizáns nő

2010. jún. 5. 17:47
 98/118 anonim ***** válasza:
53%

Jézusom, hát erre az utolsóra inkább nem mondok semmit. Melegszimpatizáns hetero, aki úgy viselkedik, mintha vallásos lenne. Kicsit talán nézd át ki trágárkodott és ki volt az, aki normális hangnemben beszélt a másikkal. Az illető hölgyek sem és én sem veszekedtünk, ha végigolvasnád, rájöhettél volna arra amit meg is állapítottunk mindketten, hogy szerinte agytorna és kikapcsolódás. Aki undorító hangnemben beszélt arra talán jogos, amit mondtál, de azokra, akik kulturáltan különböző nézetekről beszéltek rájuk nem mondhatsz ilyesmit, mert így 4-ünk közül (ha jól emlékszem 4-en folytattunk vitát itt, még jó régen), te voltál az egyik legkulturálatlanabb a mostani hozzászólásoddal. Máskor inkább olyannak szólj be, aki képtelen normális hangnemben és színvonalban a saját érveit közzétenni, csak trágár, undorító hangnemben.

Arra meg igazán büszke lehetsz, hogy melegszimpatizáns vagy, nem tudom ez mit is jelent igazából, szereted a melegeket nézni? Vagy egyszerűen elférsz tőlük? Megjegyzem senkit sem zavarnak a normális melegek, ezt épp egy leszbikus nő mondta itt, senki sem szólt be neki, egy értelmes, rendes nő, aki VELEM, állításod szerint homofób nővel értett egyet. Szóval ha valakivel szimpatizálni akarsz, akkor talán inkább olyannal tedd közösen, aki nem ért velem egyet, és akkor értékelem a negatív kritikát, ez esetben nem oszt nem szoroz, sorry.

2010. jún. 5. 17:53
 99/118 anonim ***** válasza:
100%

Aki melegszimpatizáns, az nem hihet Istenben? Bocsánat, de aki nem a katolikus vallást támogatja (bár megjegyzem, hogy elvileg annak voltam nevelve, csak épp a nézetei miatt megvetem), az már ateista?

Én abban hiszek, hogy a természet úgy természetes, ahogy van. A melegek is benne vannak. és a mi világunkban már nehogy ezer éves firkálmányok ürügyén rekesszünk ki embereket a társadalomból. Mert akkor tessék, tartsd be a Biblia minden szavát! Az még mindig nem jogosítana fel arra, hogy Isten nevében nyilatkozz, mert az csak egy vallás.

A vallásokkal pedig mindaddig semmi baj nincs, míg nem viseltet gyűlölettel olyan emberek iránt, akik ártatlanok. A keresztény vallás nem ilyen. Elítéli a homoszexualitást, bűnnek tekinti, pedig az ő drága Istenük teremtette őket olyannak. Isten olyanért nem bűntethet, amit maga csinált. Ez kizárt dolog.

Viszont azért büntet, ha olyan embert bánt bárki szóval, aki nem szolgált rá. Neked mit ártottak a melegek? A leszbikus nők? Hogy idézlek - bár nem szó szerint -: Elhányod tőlük magadat? Ez indok arra, hogy elítéld őket?

Nekem pedig ijesztő látvány egy csonka testű ember, mégsem várom el, hogy ne menjenek utcára, mert én megijedek egy csonka végtagtól. Inkább igyekszem szoktatni magam a gondolathoz, és legyőzni ezt a viszolygást, mivel nem tehetnek róla és attól még teljes értékű emberek.

Te is akkor nőnél valamit Isten szemében, ha túljutnál a belső félelmeiden. Mert ahogy a meleggyűlölő férfiaknál, nálad is fejben van a gond. Ott, ahol elképzeled azt, hogy majd a melegek téged bármi úton is, de meleggé akarnak változtatni. Most biztos azt mondod, ez hülyeség, de tudat alatt ez van. Pszichológiai tény.

2010. jún. 5. 18:04
 100/118 anonim ***** válasza:
53%

Na idefigyelj pszichológiai ténykém. ÉN NEM VAGYOK VALLÁSOS!! Soha nem is voltam vallásos, egyszer esküvőn voltam templomban meg amikor megkereszteltek, nem hiszek istenben, nem hiszek semmi ilyesmiben, fogalmam sincs honnan veszed ezt. Ez egy elszólás, hogy Isten Ádámot és Évát, nem pedig Ádámot és Bélát teremtett, valamint ha már Istennél tartunk, nem tudom a kamionon ki viselt magán feszületet és ki vitt magával Bibliát. Az pedig, hoyg mit ítélek el és mit nem, rajtad kívül mindenki számára kiderült. Ott volt a hölgy is, aki leszbikus, és a másik hölgy is értette mire gondoltam, egyikünk szájából sem hangzott el durva szöveg, mint mondtam sok dologban egyet is értettünk (főleg az egyikkel), a másikkal is a felvonulással és a jogokkal vitatkoztunk, de nem kulturálatlan és ocsmány módon, mint ahogyan azt te próbáltad az előbb tenni. Mondd értelmes nő olyat, hogy így meg úgy megtépnélek meg hasonlók? Szerintem nem, és rajtad kívül ilyet egy ember mondott, őt sokan szóra sem méltatták, azt hiszem egy valaki háborodott fel rajta, ő nem én voltam...szóval ha vele kevertél össze, akkor nézd meg még egyszer, senki sem trágárkodott, beszélgettünk, NORMÁLISAN!

Rajtam kívül még rengetegen nem értenek egyet a melegfelvonulással, a házasodással és a gyermekvállalással, akik ezerszer ocsmányabb hangnemben adják ezt elő, ettől függetlenül normális és empatikus emberek. Én teljesen kulturáltan mondtam el mit gondolok, még a melegeknek sem volt kifogása ellene. Elég durva lenne, ha mindenki emiatt lenne abnormális, mert nem egyezik a véleménye a tiéddel. És akkor te vagy az empatikus? Ezért mondom, hogy nem a melegek elfogadásával van a baj, ti vagytok azok, akik nem fogadjátok el, ha valaki véleménye más, és egyébként teljesen helytálló. Szóval ha valakit sértegetni szeretnél, akkor keress olyat, aki okot adott rá, ne olyat, aki normális módon hangoztatta az álláspontját, ami nem egyezik a tiéddel.

2010. jún. 5. 18:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!