Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, miért lesztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, miért lesztek leszbikusok? Miért jó az? Nem jobb egy helyes pasival megjelenni valahol, mint egy leszbi nővel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 23:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
40%

Ja, a láttál-e részre vonatkozót ne vedd figyelembe. Strandon nekem bárkitől ellenszenves a nyalakodás, heteróktól éppúgy. De egy eset alapján nehogy már ítélkezz! És azt gondold, h ez az átlag. Egyébként meg ha heterók smárolhatnak, akkor melegek is. Mindenki egyenlő.

Oh, nem, én nem tudom felfogni a súlyát az éhezésnek, stb... Igen, ez égető probléma, de nehogy már a melegek tehessenek erről is! Csak mert a sok homofób miatt muszáj őket biztosítani.

Emberek biztonsága nem pazarlás. Viszont van ebben az országban ezernyi másik rés, ahol kifolyik a pénz, sokkal nagyobb mennyiségben. Nem a melegek tehetnek mindenről! ez olyan gyenge érv...

akkor nem kell semmilyen rendezvényt tartani, éppen ezen a címen: vannak éhezők.

2010. jún. 6. 16:24
 112/118 anonim ***** válasza:
59%

Tudom, hogy nem ők tehetnek róla, tényleg nem ők tehetnek róla, a sok tüntetőt maguknak köszönhetik. Nem kellene vonaglani meztelenül meg félmeztelenül és akkor talán nem mentek volna oda az az emberek. Biztosítani pedig kötelező, nem tudom hallottad-e más országban mi volt erre a kormány válasza :"Ha fel akarnak vonulni fizessék ki maguknak a biztosítást" és teljesen igaza volt, a fene sem kíváncsi rájuk.

Ezt a gén dolgot meg hagyjuk, az interneten keringő ostobaságok, miszerint találtak egy ezért felelős gént...persze homogént mi? Dehogy találtak...

Az állatvilágban a homoszexualitás egészen más, mint az emberek körében, ott a túlszaporodás ellen van ez, de az állatok nem házasodnak, nem fogadnak örökbe és nem MUTOGATJÁK MAGUKAT.

Mint mondtam nem egy esetet láttam, de nem akartam teleszemetelni példákkal a mondandómat, említhetném még a buszt, a különböző parkokat és még sorolhatnám...

Nem sajnálom egy cseppet sem őket azért, amiért utálják, mert mint mondtam, azokat akik simán csak melegek senki nem cseszteti, ezt melegek is alátámasztják, a baj azokkal van, akik görcsösen el akarják fogadtatni magukat, holott tényleg a fene nem kíváncsi rá.

Meggyőzni nem fogsz tudni, nem tudok és nem is akarok együtt érezni sem a melegekkel, sem a leszbikusokkal, sem a biszexuálisokkal és sem a transzszexuálisokkal.

Sorban állnak az emberek ténylegesen "életmentő" műtétekért, rengeteg dolgot meg sem csinálnak, nem finanszírozzák, és akkor az átoperálást meg igen? Szerintem pedig ez az a dolog, ami igenis várhat és egyáltalán nem mérhető egy szív vagy akár szemműtéthez. Elhiszem, hogy aki férfi létére női aggyal születik az boldogtalan és ugyanúgy betegségnek minősül és egyebek, de többségében inkább azok operáltatják át magukat, akik melegek, mert ugye van olyan, aki meleg meg van aki tényleg más típusú aggyal születik, mint amilyen a teste, na ők azok akiket tényleg sajnálok, de akik ott vonulgatnak őket egy percig sem és ilyen hozzáállással, amivel ők rendelkeznek, hogy "Nézzetek ti minket" nem lesz elfogadott. Ezekkel a megnyilvánulásokkal azoknak a melegeknek ártanak a legtöbbet, akik nem vonulnak, nem ellentétes neműek ruháit hordják, hanem egyszerűen van egy azonos nemű párjuk és ennyi. Az senkit sem érdekel, hogy otthon mit csinálnak,nem is kérdez rá senki, a normálisabbja nem is mondja el, mert ugyanúgy van szemérme, azt hiszem abban azért sokan egyetértenek, hogy nem őket láthatjuk és nem ők vonulnak, mert feleslegesnek tartják az egészet.

2010. jún. 6. 21:51
 113/118 anonim ***** válasza:
100%

Magamutogatásról annyit, hogy próbáld ki, hogy egy hétig csak akkor nyúlsz a párodhoz, ha szigorúan kettesben vagytok. Semmi kézfogás, semmi simogatás... Sőt, jobb ha együtt se látnak.

Kiváncsi vagyok hány heteró szerelmespár bírná ki egy hétig.

Csak tegyél egy próbát, aztán egy hét múlva megbeszéljük tudnál-e így élni egy életen át...

2010. jún. 7. 21:03
 114/118 anonim ***** válasza:
59%
Ha hiszed ha nem én ilyen életet élek. Nem csókolózok, nem tapogatok nyilvánosan, mert ez két emberre tartozik és gusztustalan, ha valaki a magánéletét nyilvánosan kiteregeti. Az egymás mellett sétálás pedig nem hinném, hogy undorító dolog lenne.
2010. jún. 7. 21:13
 115/118 anonim ***** válasza:
100%

21:13:

Akkor azért valahol érzelmileg sérült lehetsz. Szerintem két szerelmes ember között valamennyi fizikai érintkezés igenis egészséges. Rendben, vannak családok, ahol nem szokás megölelni egymást, se puszival köszönni, de az emberek 90%a igényli ezt. Pláne a szerelmétől.

2010. jún. 8. 22:40
 116/118 anonim ***** válasza:
59%
Érzelmileg sérült, mert nem simogatom valaki combját nyilvánosan? Nem egy pusziról beszélek, hanem gusztustalan nyalakodásról.
2010. jún. 8. 22:41
 117/118 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád hány meleg férfit vertek már meg egy arcrapuszi miatt :S
2010. jún. 8. 22:43
 118/118 anonim válasza:
100%
Ha nem akarjátok hogy a melegek örökbe fogadjanak, mondjátok a heteroknak hogy ne szüljenek olyan gyereket akit nem akarnak.:)
2014. nov. 16. 22:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!