Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Polgárpukkasztás: nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?

Figyelt kérdés

Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.

Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.

Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)

Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.

Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!

Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.

A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor

jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.

Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.

Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".

De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...

Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.

Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.

Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.

Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.

A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.

Jah ennyi.

Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.

Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.

Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.

2017. febr. 22. 08:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/140 anonim ***** válasza:
27%

persze hogy az. Csak szépnek kell lenni és minden jön magától. végigmehet az utcán nyáron úgy, hogy lehet férjet talál, amíg egy átlagos pasi sz*pik azért is, hogy észrevegyék és elküldjék.

A nők többsége kerüli a felelősségvállalást, ezért inkább elvárja, hogy történjenek vele a dolgok, amíg egy pasi ezt nem teheti meg és Rambo-nak kell lennie, hogy valami eredményt érjen el. A nők csak elvrnak és ha nem teljesül az elvárás, akkor mennek tovább, mert sorban állnak a pasik. Ha te nem fektetsz egy ismerkedésbe 100% ot, és nem alázkodsz, ő nem fog keresni, nem fogod érdekelni. Valentin nap ismwrős, amikor csak a pasi alázkodik egy köszönömért? cserébe mit kap?

Észrevetted, hogy a csúnya, belül nulla ismerőseidnek mindig van pasija? Amikor semmit nem tett a kapcsolatért, max elvárásokat közölt? Nekem sok ilyen ismerősöm van, dőlnek a pasik, ő semmit nem tesz érte.

Van egy mondás, hogy a nőnek szépnek kell lenni, a pénzt majd megkapja a pasitól.

Kérdező: VELED VAGYOK! tudom mit érzel. Én 26 évesen már nagyon ott vagyok, hogy kész, mgtow leszek és lesz*rom a párkapcsolatot és nem fogok egy centit sem menni előre azon a téren. Hánynom kell az egésztől. Annyi normális dologba tudnám fektetni az energiám, ami pozitív eredményt is hoz, nem úgy, mint a nők...

2017. febr. 22. 12:32
 52/140 anonim ***** válasza:
73%

"Csak szépnek kell lenni és minden jön magától. végigmehet az utcán nyáron úgy, hogy lehet férjet talál, amíg egy átlagos pasi sz*pik azért is, hogy észrevegyék és elküldjék. "

És miért is hasonlítasz egy szép nőt egy átlagos pasihoz? Így nyilván igaz, amit írsz, de egy átlag nő után meg kevesebben fordulnak meg, mint egy jóképű pasi után...

2017. febr. 22. 12:38
 53/140 A kérdező kommentje:

az a baj utsó, hogy számtalanszor elgondolkodtam én is ezen.

De nem lehetsz boldog egyedül.

Aki ezt mondja az vagy hazudik, vagy összejár szexelni x ideje valakivel, akinek ha csettint, ott a kapcsolat.

Az ember társas lény, képtelen egyedül teljes életet élni. Ezt te is belátod. Foghatsz bármibe...eltereli a gondolataid, leköt, stb oké, ideig óráig max pár napig.

De belül mindig az lesz: de jó lenne valaki akit nap végén átölelsz...akinek adsz egy puszit lefekvés előtt, aki napközben ír egy smst hogy hiányzol, szeretlek.

teljesen más világításba tereli az egész életedet.

2017. febr. 22. 12:39
 54/140 anonim ***** válasza:
94%
igen? ezt honnan veszed ? még a csúnya és igénytelen nőnek is van pasija, simán talál magának.
2017. febr. 22. 12:39
 55/140 anonim ***** válasza:
71%

Előfordul. Ugyanúgy, ahogy a csúnya és igénytelen pasi ismerőseimnek is van csajuk.

2017. febr. 22. 12:43
 56/140 anonim ***** válasza:
15%

na ja, de két lehetőség van.

Vagy pszichopata paraszt a pasas és kijátszotta a csaj érzelmeit pl pua trükkök.

vagy a csajnak addig lovagolt a nyakán, amíg beadta a derekát

2017. febr. 22. 12:44
 57/140 anonim ***** válasza:
71%

Jesszus, 51-es ijesztő vagy... te összejönnél olyan nővel, aki alapvetően gyűlöli, lenézi, megveti és irigyli a férfiakat, mert csőlátású, és a férfiaknak csak és kizárólag az előnyeit látja, a nőknek meg a hátrányait?

Aki már ilyen durva szinten van, annak hiába mond bárki bármit (főleg, ha nő, onnantól tökmindegy), de azért ajánlom a 47-es válasz elolvasását, ha csak két szó eljut belőle hozzád, már az is valami...

2017. febr. 22. 12:47
 58/140 anonim ***** válasza:
22%

57-es.

drágám, 10 év lemorzsolódás és megalázás során, folyamatos "nem vagy elég jó" duma után jutottam el ide. Köszi, elég volt.

2017. febr. 22. 12:56
 59/140 A kérdező kommentje:

78-as

akkor kérlek, áruld el, hogy hogyan ne legyünk ilyen szinten.

Csak egy irányt mondj, vagy egy ötletet? Mi az amitől ezeket a dolgokat lezárhatnánk magunkban az 51essel?

De ne gyere ilyen sablonokkal, mint itt valaki, hogy hobbi, könyvtár, sport, stb..-...-

2017. febr. 22. 12:57
 60/140 anonim ***** válasza:
73%

Nekem azt mondta a pszichológusom, hogy azért nem fogyok le, mert fizikai gátat akarok képezni magam és a férfiak közé. Nem téved.

Barátokat szerezni a legnehezebb. Olyat, akivel ugyanazt szeretitek, ugyanaz érdekel... ááá, szinte lehetetlen.

2017. febr. 22. 13:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!