Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?
Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.
Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.
Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)
Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.
Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!
Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.
A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor
jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.
Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.
Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".
De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...
Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.
Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.
Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.
Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.
A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.
Jah ennyi.
Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.
Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.
Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.
Nnnaaa, hat ezt jo olvasni h valtoztatsz. Akk csak ido lerdese hidd el :D
2017 az ilyen fickok eve!Kajak.
Az osszes hozzad hasonlo ffi ismerosomnek bejott minden, no es munka teren is, akik evek okta ezzel kuzdenek.
"kíváncsi lennék arra a nőre, hogy 1 hét után, csak 1 hét után hogy érezné magát ha messengeren nem írnának rá 5-en, hogy "szia ismi?", ha nem hívná egy barátja sem, ha a barátnői se foglalkoznának vele, sőt az utcán is átnéznének rajta. Plusz nem hívogatná egyik másik férfi hogy jaj sajnálom kezdjük újra (mert marhára hiányzik a pina, és nálad kell a legkevesebbet kaparni érte, csak ezt nem teszik hozzá) "
Öhm, rám ez tökéletesen igaz, és? Elfoglalom magam, egyrészt. Másrészt nyilván hiányoznak a barátok, de ettől még nem osztom az észt napi szinten gyakorin, hogy a pasiknak bezzeg milyen könnyű, kétnaponta sörözhetnek a haverokkal, anyámkínja.
"Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait"
Soha nem volt senkim ilyen "célra", max a pszichológus meg a macskám.
Arról, hogy neked csak a fullos, népszerű csajok számítanak nőnek, nem mások tehetnek.
Ne tartsd magadban, attól csak rosszabb lesz.
Találj egy olyan személyt (legyen az bárki, akiben megbízol), beszéld ki a gondjaid és próbálj meg vele együtt új kapcsolatokat kiépíteni, hogy újra értékeld a kapcsolatokat és önbizalmat gyűjts.
Egyedül nagyon nehéz. (Tudom!)
Szóval nem vagyok ezzel egyedül?
bárcsak bejönne, és bárcsak el tudnám hagyni ezt amiben most vagyok.
Cicás lánynak:
azért valld be, hogy elég kevés az a nő, aki saját maga oldja meg a problémáit, és nincsenek körülötte többen hogy kivesézzék. Ha te ilyen vagy, akkor megfordítom: az a te döntésed volt.
Kapcsolatban sosem jártam el kétnaponta sörözni, max 2 hetente. Most egyedül vagyok, heti 1x vagyok pubban, plusz a hétvége ha buli összejön. Nem vonz, nem éltet az hogy most 2 naponta ott iszogassak, és hallgassam az alkeszokat.
Szó sincs arról hogy micsoda elvárásaim lennének, de akivel nem működik a kémia, már elsőre sem, miért hitegessem? Nyilván ezzel a nők is így vannak, és bár lehet hogy külsőre átmegyek a rostán, a jelenlegi belső kisugárzásom taszítja őket.
Szánni tudlak kérdező...
Csak abban a világban élsz, amelyiket látni akarod.
Én érdekesmód rengeteg példát láttam már, hogy a lány küzdött a fiúért és nem volt egy "alfahím", ahogy ti nevezitek (kiráz a hideg ettől az elcsépelt jelzőtől), csak egy átlagos gyerek, akinek se pénze, se lakása.
Legjobb pl. erre a mostani kolléganőm, olyan fiúért teper aki legalább 2x dobta és full önbizalomhiányos rakás szerencsétlenség a srác, szemüveges, nyüzüge, kancsal is, mégis meg van veszve érte.
"kíváncsi lennék arra a nőre, hogy 1 hét után, csak 1 hét után hogy érezné magát ha messengeren nem írnának rá 5-en, hogy "szia ismi?", ha nem hívná egy barátja sem, ha a barátnői se foglalkoznának vele, sőt az utcán is átnéznének rajta. Plusz nem hívogatná egyik másik férfi hogy jaj sajnálom kezdjük újra" (ház utóbbi nem volt meg, mert 1 kapcsolatom volt és az a mai napig tart)
De a többi felsorolás sosem volt rám jellemző.
A barátnői kapcsolataim nagyon ingatagok. Olyan mint a macska, fogyó eszköz.
Férfi barátaim többen vannak, de a legtöbb a maga éltével foglalkozik és évi 1x szánunk időt egymásra, a többi csak random jön. A férfiak sem igazán álltak értem a sorba (jó én nem vagyok jó nő kategória, plusz erősen introvertált) 1 kapcsolatom van, ott is én tettem meg az első lépést.
Az okfejtéseddel az a baj, hogy csak a saját tered látod. Így sosem tudod meg egy nő mit lát és mit tapasztal, csak ami válogatva elér hozzád. Ez amúgy nem baj. Régen én is azt hittem, hogy a férfiaknak csak válogatniuk kell a jobbnál jobb és szebbnél szebb lányokból, ők lehetnek szőrösek, igénytelenek, de egy lánynál már a borostás láb is ciki, és a striákról, narancsbőrről szót sem emeltem.
Azt pedig nagyon jól tudom, hogy az élet vehet hirtelen fordulatokat... Csak nekem még a saját nyomoromon túl ott volt az anyám, aki depresszióval küzdött és azon túl, hogy próbáltam őt éltben tartani, fenntartani magunkat, őt kicibálni ebből az állapotból, ő állandóan belém kötött, mart, és persze a hátam mögött mindennek elmondott, amit nem szégyellt!
De mindig úgy voltam vele, hogy ha egyszer lenn vagy a göndörbe, akkor abban is valami jó: hogy onnantól már csak felfelé vezet az út! Avagy innen szép nyerni! Az élet ilyen. Mindig lesznek nagyon rossz részek, mindig kiveszhet a talaj a lábunk alól... volt amikor már arra gondoltam, hogy élnem sem kéne, mert én egy hiba vagyok csak... de apránként megtettem egy lépést mindig a célom felé. Mindig elgondoltam merre menjek, kitaláltam hogy haladhatnék, és megtettem amit kellett. Nem érdekelt ha 10 év múlva jutok el oda, ahova a többiek, nekem ez a tempóm és kész.
Úgyhogy el kell választanod magad másoktól. Nem szabad másokhoz mérni magad. És mindig apránként kell haladni. És magad legyőzni. Ez a legfontosabb, amit észbe kell tartanod!
Sok sikert! ;)
A parkereses konnyu, de az elet nem csak ebbol all, lediplomazni nem fogsz konnyebben azert, mert no vagy, es egy komoly allast se azert kap meg valaki, mert jo a melle. (Illetve nem ez a jellemzo.) Sot, bizonyos allasokban komolyan sem vesznek elegge, ha no vagy, BME-n vegzett programozo lanyismerosomet elhajtottak, hogy ok informatikust keresnek, nem not. Szerinted? :D
Az meg nem az en erdemem, hogy nem szulettem torz arccal es emiatt tobb ferfi kozul valogathatok, mint ahany no kozul egy ferfi. Ezzel nem megyek sokra, ettol nem erzem konnyebbnek az eletem ugy altalanossagban. A parkapcsolat csak egy resze az egesznek.
"Legjobb pl. erre a mostani kolléganőm, olyan fiúért teper aki legalább 2x dobta és full önbizalomhiányos rakás szerencsétlenség a srác, szemüveges, nyüzüge, kancsal is, mégis meg van veszve érte."
de látod, mégis megveszik érte,. mert van benne valami!
Tudom hogy ez az a valami amit ha megtalál egy nő a férfiben, cakkor onnantól kezdve semmi sem számít!
De bennem ez már nincs meg. Illetve még, hiszen most építgetem újra.
Magányos vagyok és elkeseredett..keresem a megoldást hogyan tudnám elfogadni magam. Ha ez meglesz, más is sikerül.
Utsó:
nem tudok mit hozzáfűzni ehhez. annak van igaza aki saját magára koncentrál, és kizár minden más.
Ez valamiylen szinten nálam is megvan, csak hiányzik nagyon az érzés hogy valakinek fontos legyek, akit szerethetek, és viszont szeret.
Teszek érte, mint már írtam is, sokat, idő, pénz nem számít semmi. A sikerek mégis elmaradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!