Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Polgárpukkasztás: nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?

Figyelt kérdés

Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.

Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.

Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)

Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.

Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!

Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.

A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor

jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.

Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.

Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".

De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...

Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.

Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.

Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.

Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.

A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.

Jah ennyi.

Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.

Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.

Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.

2017. febr. 22. 08:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/140 anonim ***** válasza:
76%
Azt tudtátok, hogy %-okat írni a válasz címzettjeként egy marhaság, mivel az a % naponta változik? Van a hozzászólásoknak egy sorszáma is, ami nem változik...
2017. febr. 22. 14:36
 72/140 anonim ***** válasza:
75%

"A lány akit csúfoltak, ő kerek perec leírta hogy nem is volt soha az az ember aki a barátnőivel beszéli meg a problémáit ergo sosem keresett barátnőket, ergo ő választotta ezt."

WUUUUUUUT??? Ilyet hol írtam? o.O A fél karomat adnám egy barátnőért mondjuk úgy ovis korom óta.

73/140 anonim ***** válasza:
81%

Ha nő lennél, akkor is a te hibád lenne.

És igen, menthetetlen vagy. Változni, változtatni nehéz és ijesztő. Ezért ülnek sokan inkább a meleg fosban.

De az felháborító, hogy kitalálsz dolgokat, hogy neked legyen igazad. Ez tök beteg. Ezt simán el lehetne hagyni.

Ha én nem tudom, hogy működik valami, és feltételezgetek, majd akik tudják, hogy hogy működik, kijavítanak, elfogadom. Te nem ezt teszed. Pedig ez az egyetlen, amiért harcolni sem kell, mert ezt te kreáltad magadnak.

A legkönnyebb dolog az apróságokon változtatni. Én pl azzal kezdtem, hogy mosolyogtam. Magam miatt. Nyugi, 600 kg vagyok, senki nem ájult el tőle, de mondjuk ha szemforgatás helyett rámosolygok a pénztárosra, és szép napot kívánok neki, nekem is jobb, és volt egy pozitív interakcióm.

Magadért tedd. Ne másokat akarj befolyásolni, megszerezni, birtokolni. Nehéz magadat szeretni, ha senki nem szeret, de az az egyetlen szeretet, ami örökké veled marad.

74/140 anonim ***** válasza:
72%

"Van a hozzászólásoknak egy sorszáma is, ami nem változik..."

Kivéve, hogy nonstop törölgetik az irreleváns, troll válaszokat. Ezért lehet, hogy én megírom a 85. választ, de törölnek egy csomót előtte, akkor már a 73. válaszoló leszek.

2017. febr. 22. 14:37
 75/140 anonim ***** válasza:
93%
nekem a baráti körömben van egy csaj, akit meghívnak buliba és szó szerint csak levegőt vesz. semmi beszéd, ül és mosolyog meg max elvan magába. Nem szereti az embereket, sem beszélni, és tök átlagos. Én kommunikatív vagyok és max 1-1 mondatot tudtam kihúzni belőle.... VAN PASIJA!!! neki is
2017. febr. 22. 14:44
 76/140 A kérdező kommentje:
kitalálok dolgokat?! hányszor írjam még le hogy nem kitalálom, hanem megtapasztaltam ezeket!
2017. febr. 22. 14:45
 77/140 A kérdező kommentje:

ennyi. minden benne van az utolsó hsz ben....

kár volt az egész vitákért, meg az egész 50 hsz ért.

köszi mindenkinek, akinek megvan a boldogsága vigyázzon rá mert pillanatok alatt széthullhat.

Akinek nincs, dobjon egy pacsit, még ha nem is ért egyet velem, és lélekben keressük tovább a megoldást, higyjünk egy szebb jövőben.

2017. febr. 22. 14:47
 78/140 anonim ***** válasza:
31%
Az, hogy leírod, hogy egy nőnek milyen, azt nem tapasztaltad meg.
2017. febr. 22. 14:48
 79/140 anonim ***** válasza:
74%

Drága kérdező!

Magyarul is pont így mondják: extrovertált, introvertált.

Ne kukacoskodj már.

Mondjuk szomorú, hogy csak ezzel tudsz érvelni. Főleg miután leírtad ezt a mondatot:

"Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van. "

Na jó, ha így fogadod el: azok a nők kapnak meg könnyen pasikat, és azoknak van sok barátja, akik maguk is NYITOTTAK, szeretik a társaságot, és könnyen beszélgetésbe tudnak elegyedni másokkal. Egy ZÁRKÓZOTT embert - még ha jó nő is - eleve kevesebben fognak megkörnyékezni, mert a legtöbben előítéletesek vele szemben('biztos mogorva'), nincsenek közös témák, hajnalig tartó beszélgetések a semmiről, ahogy közös bulizások sem.

Míg egy NYITOTT, magabiztos férfinak sok barátja van, és mivel a nők szeretik a humorérzéket, biztos, hogy nem fogják elkerülni.

A kiválóság meg olyan, hogy sok lány él egyszerű, szerény körülmények között. Sok nőnek kihívás még az érettségi is, vagy szakmát tanultak, amivel nem kerestek sokat. Nehogy már azt gondold, hogy ezek az emberek elvárják a 160-as IQ-t, meg hogy mesterszakos diplomád legyen egy kemény, reál szakon. Azt viszont elvárják, hogy te ne légy SAVANYÚ, mint a szőlő, és élvezet legyen a veled töltött idő, ne pedig büntetés.

21/L

2017. febr. 22. 14:48
 80/140 anonim ***** válasza:
70%

"A lány akit csúfoltak, ő kerek perec leírta hogy nem is volt soha az az ember aki a barátnőivel beszéli meg a problémáit ergo sosem keresett barátnőket, ergo ő választotta ezt."

Ja és tudod, én sem voltam az, aki szeretne bájologni, barátnőzni, meg társaságban lenni. Mivel más érdeklődési körrel bírtam mindig is, mint a korombeliek, így általános iskolai, meg gimis barátságaim sem fűződtek.

Ettől függetlenül amikor nem volt kapcsolatom, magányosnak éreztem magam... Persze nehezen ismerkedtem, mert mindenki csendesnek ismert, és én sem tudtam, hogyan kell órákon át fenntartani, vagy akár belekezdeni egy beszélgetésbe.

Végül megerőltettem magam, és elkezdtem nyitottabb lenni, érdekes módon onnantól már nekem is 'KÖNNYŰ' lett, ahogy te fogalmaztál. Most sem vagyok egy társasági lény, de van egy párom, aki hasonló hozzám, és boldogok vagyunk.

2017. febr. 22. 14:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!