Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Polgárpukkasztás: nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?

Figyelt kérdés

Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.

Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.

Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)

Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.

Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!

Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.

A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor

jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.

Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.

Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".

De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...

Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.

Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.

Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.

Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.

A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.

Jah ennyi.

Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.

Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.

Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.

2017. febr. 22. 08:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/140 anonim ***** válasza:
0%
Pedig rengeteg köze van hozzá, pl. hogyan bánsz az emberekkel, mennyire tudod "eladni" magad, nyilván nem egy árufeltöltő munkakörben.
2017. márc. 6. 18:09
 132/140 anonim ***** válasza:
16%

Jaj tudod jól mi a helyzet: polgárpukkasztás!

-Általánosítasz

-Nyafogsz(csak a kiírást+néhány hozzászólásodat olvastam, de ez csupa hisztis rinya)

-Másokat hibáztatsz a saját defektedért. Nem tudom hány éves vagy, de a 8 éves gyerekem is érettebben gondolkozik nálad.

Szerintem KEZELTESD MAGAD, ha ezt mind komolyan is gondolod, ha unatkozásból írogattál akkor is szánalmas és gyerekesen ostoba vagy. Nem is értem mi a bajod. Ha utálod a nőket nem kell nőkkel próbálkozni. Kerüld őket vagy műttesd át magad nővé, ha az akarsz lenni, mert ugye úgy könnyebb!!!

Ha nem érdekelnek a kijózanító válaszok, minek írsz?

Te ide csak a hülyeségeidben megerősítést keresni jöttél ide. DE SE FÉRFI NEM VAGY SE KOMOLYAN VEHETŐ!

2017. márc. 13. 08:29
 133/140 anonim ***** válasza:
38%

Az alapkérdéshez: nem, ez így nem helytálló. Ott van a havi mensi, eleve a tudat, hogy jóval gyengébbek, ezért sérülékenyebbek testileg és lelkileg is, ráadásul a szülést is nekik kell átvészelni 9 hónapon át.

Ezektől aztán nagyon könnyű az életük...

A többire röviden:

"Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait"

>A szociális embereknek alapból van egy pár haverja, tehát ez az egész nem függ attól, hogy ki milyen nemű.

"Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit."

>Azzal viszont nem számolsz, hogy a pacákok több esetben sem mernek lépni, hiába kapnak jeleket. Rosszabb esetben értelmezni sem tudják azt. Ez meg felbosszantja a nőt, hogy milyen gyávák.

"Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek."

>Ezt le sem kellett volna írnod, hiszen látszik, hogy nem értesz a nőkhöz, és fogalmad sincs arról, hogy a női gondolkodás hogy zajlik.

"egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat."

>Most ne magadból, meg a többi lúzer fiúból indulj már ki, akiknek mindegy már csak legyen valaki. :D Én tudok olyan fickóról, akinek szinte CSAK bombázó barátnői vannak, mert ért a nőkhöz, és megengedheti, hogy válogasson.

"Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot."

>Ismét egy hülyeség. Éppen az, hogy egy valódi férfi NEM néz el mindenféle hülyeséget, mert egy valódi férfinak VAN lehetősége és mersze is arra, hogy ha nem tetszik neki a csaj viselkedése, akkor áthívjon egy másikat aznap éjszaka, és kikosarazza az elsőt.

A hatalom a valódi férfiaknál van, azokból viszont kevés van, ezért van az, hogy ha a nő összetalálkozik egy ilyennel, akkor onnantól igyekszik megtartani, míg a lúzer pasikat pénztárcának vagy lábtörlőnek használja.

2017. márc. 13. 08:39
 134/140 anonim ***** válasza:
39%

Még valami:

Amit írtál nem polgárpukkasztás, hanem nettó hülyeség. Ahelyett, hogy mindenféle kifogásokat keresel, inkább változz meg, és akkor majd kelleni fogsz a nőknek. Ezzel a mentalitással viszont taszítani fogod őket.

2017. márc. 13. 08:41
 135/140 A kérdező kommentje:

háhh fogadok hogy mind a ketten nők vagytok :D lerí a soraitokból.

jah hatalom a férfiaknál mi? a férfi a fej, de a nő nyak ahová fordítja...álszent duma a hszod, és még én írok hülyeségeket...

ha megtehetném, biztosan nem születnék újra férfinak.

könnyű rámdobni a leplet, hogy lúzer vagyok, szerencsétlen elkönyvelni bárminek, mert amit leírok mind igaz, csak ti nem veszitek észre mert teljesen természetesnek hat, hogy nő vagyok, és járnak dolgok ennyi.

figyelj már..nem veszik a jeleket a pasik..ahha jah, és azt mivel magyarázod, mikor jönnek ide fel sírni a nők, hogy még bevásárolni sem tud nyugodtan elmenni mert 2-3 an mindig leszólítják. Sőt írják itt ide, hogy hagyják már őket békén, merthogy nem tud az utcán végigmenni anélkül h ne próbálkoznának.

Ért a nőkhöz a férfi haverja, aki itt írta téged is megfektetett? Amúgy ha van egy jó külső, van egzisztencia, nem nehéz "érteni"' a nőkhöz...kérlek mesélj még.

2017. márc. 13. 08:55
 136/140 anonim ***** válasza:
42%

Én írtam a 133-as és a 134-es választ.

Nos, tévedsz, én férfi vagyok

És igen, egy lúzer vagy. De én is az voltam, csak én veled ellentétben abbahagytam az értelmetlen fecsegést, és tettem valamit azért, hogy jobb legyek.

Pár év alatt rendesen feltornáztam magam egy olyan szintre, amin most nagyon jól érzem magam. Sokkal szociálisabb lettem.

Látszik, hogy mennyire frusztráció van benned, csak az a helyzet, hogy te is tudod azt, hogy ebben az állapotban nem valószínű, hogy lesz barátnőd. Szóval jöhetsz itt a szájkaratéval, de az a helyzet, hogy míg én ismerkedek a nőkkel, (ma is nemsokára megyek) addig te otthon forrongsz magadban és hibáztatod a nőket.

Ez van. Fejezd be ezt a bohóckodást, és változz meg. Ha meg nem hiszel abban, hogy lehetsz jobb, mint ami most vagy, akkor felesleges vitázni, bár megértem, hogy valahogy ki akarod magadból adni a feszültséget.

2017. márc. 13. 09:14
 137/140 A kérdező kommentje:

ha valóban férfiként írtad ezt, akkor viszont meglepődtem...elismerő értelemben.

változzak meg..ahha. mindenki azt írja, de mégis mi az irány? mit tegyek?

Jelenleg ott vagyok, hogy minek kezdjek nőkkel beszélgetést, ha úgyis van csávójuk, élettársuk, férjük?

akkor az nem "időpazarlás" meg értelmetlen fecsegés?

nyilván ez sem vezet sehova amit én teszek ezzel tisztában vagyok. Frusztrált vagyok, ezzel is.

De az miért lenne jobb ha erőltetett beszélgetést kezdeményezek egy-egy nővel, vagy próbálok ismerkedni és a 20. is azt mondja h bocs de van barátom..?

És ezt nem fogja fel egy nő sem: ő nőként megkapja mindig akit akar ennyi!

2017. márc. 13. 09:26
 138/140 anonim ***** válasza:
42%

"Jelenleg ott vagyok, hogy minek kezdjek nőkkel beszélgetést, ha úgyis van csávójuk, élettársuk, férjük?"

Azért, mert ha sokat beszélsz a nőkkel, akkor egyrészt minél jobban megismered a női gondolkodást, másrészt hozzá leszel szokva ahhoz, hogy nőkkel ismerkedsz, így azt fogod észrevenni magadon, hogy könnyebb kezdeményezni.

Az meg ha van csávója, nem probléma. Egyrészt szóba sem fogja hozni ha bejössz neki, másrészt az is jó kezdetben, ha elnyered a barátságát. Nem rossz dolog egy csajnak csak a haverja lenni, az még hasznodra válhat. Ha mondjuk elmész vele bulizni, akkor más csajok is látni fogják, hogy nővel vagy, ebből meg azt a következtetést fogják levonni, hogy nem lehetsz olyan rossz fej, lám, máris könnyebb lesz ismerkedni.

A szerencseiskola című könyvben olvastam amúgy, hogy összehasonlították a szerencsés és szerencsétlen embereket több szempontból is. És előbbinél a vizsgálat azt mutatta ki, hogy az egyik jellemző az, hogy kitartóbbak, nem adják fel. Szóval ezzel saját maguk idézik elő a szerencsét valamilyen formában.

Olvastam Donald Trumpnak is az egyik könyvét: "Gondolkodj nagyban és csapj oda keményen". Ő is azt mondta, hogy ne adjuk fel.

Másrészt mit veszítesz? Nem tudom, nézed-e a Dragon Ballt, ha nem, kezdd el, nagyon motiváló. Goku alacsony szintű harcosból küzdötte fel magát legjobbak közé KEMÉNY MUNKÁVAL, mert rengeteget edzett.

Nézd, ne gondold, hogy én tökéletes vagyok, nekem is sokat kell még tanulnom. De megértettem azt, hogy ahelyett, hogy panaszkodok, inkább tenni kell valamit. Mert az emberi élet rövid, a fiatalság pedig még rövidebb. És ha mondjuk leszel majd 70 éves, és visszanézel az életedre, sajnálni fogod, hogy nem mentél ki a világba, és nem ismerkedtél a csajokkal.

Sok sikert, és kívánok neked jó csajokat a jövőben!

2017. márc. 13. 10:01
 139/140 anonim ***** válasza:
78%

Ja hogy férfi írta a 133-mast? Hihető egy szinte tankönyve, definicióba illő szöveggel, ami illusztrálja a tipikus női visszavágást, és sablonszöveget :)

2017. márc. 13. 11:42
 140/140 anonim válasza:
33%

Iderittyentettél egy nagyon hosszú hülyeséget arról, hogy a nőknek szerinted semmit sem kell teljesíteni, mert konkrétan a férfiaknak nincsenek igényeik és elég, ha van pinád, meg tudsz mosolyogni, míg a nők felállítanak egy csomó elvárást.

Ezzel tulajdonképpen önmagadat is degradáltad. Neked ennyi elég ezek szerint.

Ez is csak egy tipikus “este gondolkodtam, hogy miért szar az életem, hogy miért nem kellek senkinek és arra jutottam, hogy ba***meg az összes nő” című műsor.

Mindenkinek vannak elvárásai. Te ezek szerint egy olyan minimumot tudnál biztosítani, ami nem lenne elég senkinek és nem azért, mert nincs meg a legújabb BMW-d, mert nem vagy milliárdos, mert nem egy kastélyban élsz....hanem azért, mert egy korlátolt idióta vagy, aki általánosítások puffogtatásából él és ez nem kell senkinek.

Azon kívül: sosem mondtam, hogy a nők élete nehezebb lenne, mint a férfiaké. Sőt, pont azt hangoztattam mindig is, hogy nem az. Úgyhogy a savanyú szőlődet elrakhatod magadnak jó mélyen.

2018. nov. 2. 11:08
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!