Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Polgárpukkasztás: nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?

Figyelt kérdés

Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.

Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.

Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)

Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.

Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!

Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.

A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor

jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.

Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.

Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".

De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...

Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.

Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.

Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.

Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.

A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.

Jah ennyi.

Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.

Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.

Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.

2017. febr. 22. 08:15
 101/140 anonim ***** válasza:
42%

Nyilván, persze, mindenkinek nagyságoddal kellene egyetértenie. :D

Ilyen férfi egy nőnek se kell, aki mindenáron rá akarja erőltetni a nézeteit. :DDDDD

2017. febr. 22. 20:42
 102/140 anonim ***** válasza:
25%

#47-es vagyok

Azt még hozzáfűzném, hogy itt szerintem a hozzáállásoddal van a legnagyobb baj. Sokan megírták már előttem is, volt aki normálisan, volt aki támadóan de végül is igazuk van. Ahhoz, hogy sikeres legyél az életben, az első dolog amit el kell felejtened az az irigykedés és mások hibáztatása. Igen, az élet valóban igazságtalan, vannak akiknek sokkal könnyebb dolguk van mert feleannyit sem kell tenniük semmiért, de ezt nem kell leáltalánosítani a nőkre. "Picsogás" helyett pedig szerintem kérdezd meg magadtól, hogy ha nem akadályoznának a gátlásaid és a félelmeid, akkor mi lenne a következő lépés amit megtennél a sikered érdekében. Már az is előrehaladás, ha ezt meg tudod fogalmazni magadban.

27/N

2017. febr. 22. 21:06
 103/140 A kérdező kommentje:

gyerek vagy még 81 nagyon.

döngeted a melled mint egy tarzan, hogy igen van kapcsolatom és szeretem. Vissza lősz hogy mi az, hogy el fog múlni?

Megsúgom: a lila köd feloszlik ám, marad a szeretet és a megszokás, majd kacsingatás finoman mások felé, s ha a párod aznap már sokadjára épp rosszul szól hozzád, már meg is történik következő lépcsőfok. Lefelé...

Persze minden kapcsolat más, ez ok, és mint mondtam senkinek nem akarok rosszat, én senkitől sem irigylem a párját.

szimplát a választ keresem, hogy ha neki, meg neki, sőt még neki is van, nekem miért nincs? Mégis mi az ami hiányzik?

A privátra meg nem kötelező válaszolni, mint ahogy ide sem írni, ha akarsz írsz, ha nem nem.

27/N-nek:

ebben látom én is a megoldást, hogy valahogy le kellene "döntenem" ezeket a falakat magamban, és derűsebben látni, vagy csak szimplán lesz/*/rni az egészet.

Írta valaki h orvos. Segíthet ezen egy orvos? vagy csak tőle is megkapom (főleg ha nő, és ezeket előadom), hogy reménytelen?

Nincs gyűlölet bennem a nők iránt. Szükségem van egy Nőre az életemben, akire számíthatok, és aki rám is számíthat mindenben!

És lehet hogy pont ez a baj? hogy nagyon keresem? de hogyne keresném, hiszen az ember csak társsal lehet boldog...egyedül hosszútávon biztosan nem. Hogyne keresné, és vágyna az ember a boldogságra?

a pult mögötti eladóval példálkozónak:

nyilván van ilyen is, hogy semmibe vesznek, persze. De olyan is amikor kedvesen megszólítanak, mosolyognak stb.

sőt még meg is nevettetnek egy rövid mondattal...

Ne mond nekem hogy naponta csak 1 ilyen van.

A semmibe vételről, képzeld el hogy én egyetlen este alatt, minimum 5 nőtől kapom meg ezt a "semmibevevő citromba harapott tekintetet" mindezt úgy, hogy nemhogy nem szólítottam meg, hanem csak ránéztem, és talán egy pici mosoly volt az arcomon...

Érdekes dolgok ezek, mert a külsőm alapján senki soha meg nem mondaná hogy nekem bármiféle problémám lenne a csajozással. És mégis van, mert az az "egyvalami" amit már annyiszor kifejtettem, az nincs meg ami megfog egy nőt. Érzem hogy nincs meg, bár tudnám hogy mi az, vagy legalább az irányt, hogy na "hülye" erre próbálj változni...

2017. febr. 23. 08:42
 104/140 anonim ***** válasza:
34%
Miért hiszed azt, hogy ez rólad szól? Ha nem akarok ismerkedni, nem mosolygok. Ezt bárki magára veheti és keserítheti vele az életét. Vagy nem.
2017. febr. 23. 09:40
 105/140 anonim ***** válasza:
32%

válasszátok csak a rosszfiúkat, akik kihasználnak titeket, majd sírjátok tele a netet, hogy nincs normális férfi.

Mindent megkaptok. Állás, ingyen diszkóztok, a társkeresőn meg rengeteg csávó közül választhattok max 1-2 képet kell feltennetek. Majd szó nélkül törlitek a jófiút, mert pár nap alatt bejött egy rossz srác...

Addig egy átlagos pasi meggebed, hogy hozzászóljon egy normális nő, a randikról nem beszélve. Borzasztó úgy élni, hogy amíg egy nő akármit csinál, csak kap, potenciális férjet is találhat magának az utcán, addig egy pasi örüljön ha az utcán nem lép sz*rba. Az életbe nem mutatta ki nő, hogy érdekelném akivel meg ismerkedtem, sosem keresett mindig nekem kellett előre mennem. Persze randin meg férfiatlannak nevez ha nem veszek valamit neki. Aztán meg jön a társadalmi elvárás, hogy egy férfinek legyen jó munkája, autója, lakása és ne otthon lakjon. Aztán még legyen népszerű, d*gjon meg minden nőt és sorolhatnám. A nők elképzelni sem tudják mekkora stressz és erre rátesznek egy lapáttal, hogy tolják ezt a hercegnő imázst. Majd 35 felett meg rájönnek, hogy jaaaj XY most jó férjem lenne, de hát széttapostam annó.

köszi, de meguntam...

UI: Tudjátok mit? Lányok, próbáljatok meg férfiként regisztrálni egy társkeresőre, nézzétek meg milyen.... undorító.

2017. febr. 23. 12:39
 106/140 anonim ***** válasza:
56%

Ennyi rinyálós embert mint az utolsót.

Férfiak szégyene vagytok komolyan.

Kérdéseim:

-Mit tesztek azért,hogy bejöjjetek a nőknek?

-Ma mit tettetek érte?

-Építitek az életetek?

-Mit dolgoztok?

-Karrier,kilátások?

-Egzisztenciátok hol tart?

-Mit tesztek magatokért?

-Hányszor mentetek edzeni a héten?

-Odafigyeltek az étkezésre is?

-Hány tréningen vetettek részt,hogy megváltozzon a szemléletetek?

-Mit tettetek,hogy igazi férfiként tekintsen rátok egy nő?

-Olvastok-e önfejlesztő könyveket?

-Kommunikációban hol vagytok?

-Fejlesztitek-e a kommunikációt?

-Tudtok jól nyalni?

-Tudjátok-e mi a női squirt,és hogyan kell ezt okozni?

-Ruháitok jól össze van válogatva?

-Minimum 75,de inkább 80kg vagytok-e?

Ezekre kellene válaszolni magatokban.

Mehet a rinya de akkor marad a gyári 120 nettós fizetés,évente talán egy két szánalom szex valami elhízott csajjal aki másnap a neveteket is törli,vagy MarokMarcsa és a sör.

Ja és férfi vagyok mielőtt rib_nc lennék én is.

2017. febr. 23. 13:12
 107/140 anonim ***** válasza:
27%

jééézusom.... gondolom a coach od vagy a pua trénered irányít XD

és te, mit tettél le az asztalra hmmm?

2017. febr. 23. 13:38
 108/140 anonim ***** válasza:
34%

Igen képzeld van coachom és PUA tréningem is volt.

És lám vannak sikereim az életben,egyre jobban fejlődök.

Teszek inkább mert soha nem állok le,egyre jobban haladok,de teszek érte,van,hogy este 10-kor még a kódot krampácsolom vagy tesztelem,este 10-kor és nem siránkozok jajjj most mi lesz túlórázok.

Nektek se ártana coach amúgy,tudom büszkeségből soha nem kérnétek tanácsot,én kértem és használ legalább.

Lehet irányít irányított de ott vannak az eredmények pénzben,akár nőben,ruhában testben.

De most magatoknak tegyétek fel a kérdéseket,ne nekem.

Brian Tracyt kezdjetek el hallgatni sürgősen.

2017. febr. 23. 13:41
 109/140 anonim ***** válasza:
72%
na emberek...ilyenné nem akarok válni csak azért, hogy legyen nőm... GRATULÁLOK ahhoz, hogy pszichopata lettél:D
2017. febr. 23. 13:44
 110/140 anonim ***** válasza:
78%

Hát ez ritka szánalmas amit lenyom 1-2 pasi.

Kérdező, ömlik belőled a negativitás és a hiszti, szerinted ez kell egy nőnek?

Megmutatnám egy férfinek ezt a blamázst amit kiírtál ide kérdésként, de úgy is tudom mit reagálna.

Szerintem te is sejted...

Röhögne.

2017. febr. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!