Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?
Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.
Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.
Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)
Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.
Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!
Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.
A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor
jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.
Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.
Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".
De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...
Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.
Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.
Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.
Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.
A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.
Jah ennyi.
Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.
Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.
Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.
ja és hozzáteszem, tényleg igaza volt a puzsérnak.
Vagy agymosott pua tréner, brian tracy kóóócs befolyásolása alá kerülsz. És manipulálod a nőket, és a körülötted lévőket.
Vagy megutálod a nőket. és mgtow.
Ja, amúgy 3 évig én is agymosott brian tracy pua mittudom én körökben mozogtam, meg csajozás tréner stb;) sőt, lehet hallottál rólam... köszi, de kösz nem.
hát valahogy ez nekem sem fekszik.
én teszek érte, de nem fogom a zoknimat vasalni pl, hátha közben bekopogtat egy lány, és leránt hogy jaj milyen szexi vagyok.
Nap mint nap teszek érte, sportolok edzek, fejlesztem magam, és igen olvasok, sok időt töltök kapcsolatépítéssel. Más kérdés hogy kevés sikerrel.
De amit írtál az valóban eléggé PUA-nak hangzik.
kb 13 éves koromban hittem el bármit is nekik.
Mióta azt javasolták hogy légy egyedi, és cowboy kalapba járj szórakozni, valahogy elveszítették a hitelességet a szemembe..:D
Én keresem a megoldást, ne érts félre, de ilyen szinten belemenni mint te már lehet kicsit beteges. Bár nem vitatom biztosan érsz el sikereket, és nyilván az én "rinyálásomtól" többre mész vele.
de ki mondta nektek h 120 nettóból élek, és gyártósori munkám van?! :D
111-es látom nem jön át amit mondani akartam.
Amúgy Puzsér pont az akire nem kellene hallgatnod egy szánalmas dagadék undorító kis pökhendi f..rég,gusztustalan belül kivűl.
Pont ő pofázik aki a kutyusnak sem kell,nőkről a világról fogalma sincs csak hepciáskodni meg idiótán beszélni tud,kommunikálni nem.
Szánalmas senkiházi,pont rá nem kellene hallgatni.
Kevin Trudeau Ki az akire hallgatsz,pont erről beszél.
Akkor hallgassátok azt.
Én nem vagyok agymosott sőt,sőt be se hódoltam egy trénernek sem.
Csak ,,ki az akire hallgatsz" és működik ami működik azt használni kell.
Én a coachonak a személyiségfejlődsének hála,ma már annyi állás megkeresésem van,hogy nem győzöm lemondani,és a fizumat nem írom le,de olyat alkudtam ki,hogy khmmmm,némelyik felsővezető nem kapja meg,jó ebben benne szakmai háttér is de ha nem megfelelő az EQ-d akkor sose sikerült volna.
Amúgy mi a bajod azzal a társasággal 111-es?De most komolyan?
Nem voltak sikeresek?Nem életek jólétben?Vagy miért léptél ki abból a közegből ahol Brian Tracy ment?
Tudod életed legnagyobb baklövését követted mert tőlük talán tanulhattál volna és lehet most te válogathatnál az állásokban lehet a nők odalennének érted.
Nem érted ez a baj,szemléletváltást ad,van egy szoftver az agyadban amit upgradelni kell frissíteni,mert így fog normálisan működni.
Keress rá:
-www.eos.hu Lengyel Sándor tréningje konkrétan Gattyán Gyuri is ennek a tréningnek köszönheti a sikerét,tudom neked agymosás.
De kérdezem tőled:
Ismered-e a Sensomedi ZRT céget?
Na ott a vezérigazgató egy 26 éves fiatal rác aki milliárdos,külföldön os tevékenykednek,év vállalkozója volt 2015-ben azt hiszem,ő is Lengyel Sándorhoz járt.
Vagy van egy barátom aki MLM-ezik,igen MLM-ezik és az egész vezetőség Kevin Trudeaut hallgat,26 éves szponzorának 3 luxus verdája van,Hermes öve.
Akkor nézzük Puzsér f..szkalap mit tud felmutatni a frusztrált dagadt moslék test meg a malacfején kivűl?
Kérdező ez csak egy hasonlat volt a 120 nettó,hogy aki rinyál az nem csak a csajozásnál hanem az életben is,de lépni érte nem hajlandó.
Amúgy nézzetek rá vippuaclub.com.
Ott hiteles emberek vannak plusz aki kitalálta most Amerikában kint vezetőként dolgozik,fizuját nem írom és azt se hol dolgozik de olyan cégnél ahova bejutni kőkemény Google ahhoz képest óvoda,Central Parkkal szemben lakik a cég bérli a kecóját,legjobb verdát kérte megkapta.
Ennyi,tehát ha nem fejlesztitek személyiségeteket akkor maradtok kis szürke egerek a világban.
Ha nektok jó okés,de akkor nincs rinya sem.
Regisztrálj nőként, és meglátod, hogy undorító.
A párom kipróbálta, azóta hálát ad az égnek, hogy férfinak született :)
116-os.
Akkor nem adna,ha tudná milyen érzés átlagos kinézetű férfiként élni,és létezni.
25 éve levegőnek néznek a nők,és inkább elkerülnek,pedig kedves,udvarias,odaadó vagyok velük,és butának sem mondanám magam,csúnyának sem.
Amikor látod a tekinteteken is,hogy amiért nem születtél jóképűnek,már rád se néznek,és ignorálnak.
Na ezt az érzést nem kívánom senkinek,mert kegyetlen...
Pont erről beszélek 117-es.
Miért nem teszel magadért?
Igen rajtam is keresztül néztek mert bár izmos voltam de egy dagadék.
Lefogytam 25kg is tréningek,fejlődés.
Eredmény:
-Csajozás sikeres volt
-Szerettek a lányok
-Állásinterjún béralkunál iszonyat mennyit segít,megtripláztam a fizumat azóta
Rinyálhatsz de akkor ott maradsz a kakiban.
"Akkor nem adna,ha tudná milyen érzés átlagos kinézetű férfiként élni,és létezni."
Átlagos kinézetű, egy kamaszkori baleset eléggé látható maradványaival. :)
Ja, hogy ő nem rinyál, hanem pozitív, meg tett/tesz magáért, és egyből van barátnője...? Ki hitte volna?
Így van, lehet tenni a sikerért. Aki elhiszi, hogy ez a fogantatáskor eldől, ki mennyire lesz sikeres a nőknél, vagy az élet bármely területén, és îgy áll hozzá a dolgokhoz, az nagyon nagy eséllyel nem lesz célravezető.
A képesség, a lehetőség mindenkiben ott van. Az szokott a baj lenni, hogy nem vállalja fel az ember a változással járó fájdalmat. Ha nagyon szűk az ember komfortzónája, akkor szinte fáj, könyvet olvasni, tréningre járni vagy ismeretlen nőkkel kommunikálni.
Nyilván ér visszautasítás. Egy darab szám után meg kell találni a hibát és finomítani a módszereken. Aztán újra gyakorolni, megint elbukni, megint finomítani... stb.
A sikernek ára van, nem titka. Lelki/ testi fájdalom és pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!