Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Polgárpukkasztás: nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?

Figyelt kérdés

Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.

Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.

Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)

Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.

Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!

Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.

A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor

jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.

Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.

Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".

De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...

Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.

Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.

Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.

Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.

A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.

Jah ennyi.

Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.

Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.

Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.

2017. febr. 22. 08:15
 81/140 A kérdező kommentje:

hogyne kukacoskodnék? mikor voltak ezek magyar szavak? :D

az egy dolog hogy így mondja a sok túlképzett, de olyan nehéz azt írni h nyitott vagy zárkózott?

figyi mint már leírtam, ez szép és jó amiket te megfogalmaztál itt nekem.

De azt NEM írtad le amit már korábban felvetettem, hogyan legyen egy olyan ember nyitott, aki elnyomást, lenézést kapott óvodás-kisiskolás-középiskolás korban? Laza 20 év semmibe nézést nem tud az ember pár szép mosollyal, meg huhh akkor most nyitott leszek" dologgal elintézni...

2017. febr. 22. 14:53
 82/140 anonim ***** válasza:
31%
Én is lenézést kaptam, írtam, mindig qrva kövér voltam. Az én döntésem volt, de ez van. Attól még egyetlen kibszott életem van, aminek akár ma is vége lehet. Vagy hagyom, hogy ez tönkretegyen, és erre pazarlom a drága időm, vagy változtatok.
2017. febr. 22. 14:56
 83/140 A kérdező kommentje:

" én sem tudtam, hogyan kell órákon át fenntartani, vagy akár belekezdeni egy beszélgetésbe. "

De bennem ez megvan! érted már, hogy én mit nem értek?!

"lett párom..."

jé milyen meglepő...

mesélj mi fogott meg a párodban kérlek...csak azt ne írd hogy nem érdekelt a külső, és csak a személyisége, mert senki nem hiszi el.

2017. febr. 22. 14:56
 84/140 anonim ***** válasza:
77%

81. Úgy, hogy már nem bántanak.

A gyerekek kinéznek mindenkit, aki picit is más.

Szerencsére ez a felnőtt életben már nem így van.

Az a múlt.

(Igen, én is keresztülmentem ezen.)

Amúgy van valami érdeklődési köröd? Nem hiszem, hogy hasonló lányokkal ne tudnál ismerkedni.

Btw, a minimum is latin eredetű szó. :)

Minimum helyett akkor írd azt, hogy legalább, biológia helyett meg menjen az, hogy 'élettan.'

A szingli pedig legyen egyedülálló.

Annyira látszik, hogy nem akartál mást, csak belém kötni :)

2017. febr. 22. 14:57
 85/140 A kérdező kommentje:

74

én is ezt akarom elérni! változtatni, hogy végre megbékéljek saját magammal.

hiszed-e hogy alig fél évvel ezelőtt sírva nevettem volna ezen a kérdésen és a szánalmaskodásomon?

Ezért mondtam h sokat fordulhat ám a kocka, persze...egyszerű mindenkinek azt írni "te tehetsz róla"...

míg nem voltak problémáim én is ezt válaszoltam.

Egy életed van, igaz, az élet rövid és gyorsan telik? a nagy frászt...csak annak aki boldog!

És most majd megint kezdődik előről: tegyél érte...XDDDD

2017. febr. 22. 15:02
 86/140 anonim ***** válasza:
40%

utoljára szólok hozzá.

NEM gyűlölöm a nőket. Anyámat tisztelem, és ha lenne egy normális barátnőm, akivel feltétel nélkül kölcsönösen szeretjük egymást, nem kellene más. Csak hát a tény az, hogy a nőknek könnyű és védekező játékot játszanak. Nem vállaltok felelősséget az érzéseitekért, a szavaitokért, és inkább szenvedtek csendben. Mert ha mondjuk nektek kéne tenni valamit, a pasira egyszer ti írnátok, kifejeznétek az érdeklődésetek, akkor ti azt hiszik k*rvák lesztek, pedig csak felelősséget vállaltok az érzéseitekért. Egy átlag pasinak az évét dobná fel, ha egy nő kulturáltan kezdeményezne és megmondaná őszintén, hogy tetszik neki ahelyett, hogy jeleket küldözgetne.

Miért van az, hogy elvárjátok, hogy jeleket értsenek meg a férfiak úgy, hogy magatok sem tudjátok, éppen mit akartok. Félreérthető jeleket, vagy semmit. A jelek csak egy kifogás az érzések felvállalása ellen. Miért van az, hogyha a képzeletbeli hercegnő mércéteket nem üti meg a pasi, akkor mentek a rosszfiúkra, majd sírtok és bőgtök, hogy minden pasi sz*métláda, meg szerencsétlen. Tudjátok, a rosszfiúk, azok csak kis gyerekek. Akik képtelenek felvállalni érzéseiket, és a faterjuktól látott alpári stílust viszik tovább.

Miért van az, hogy ti elvártok mindent, mert az jár? A felszínes dolgokon lovagoltok. Kiteszitek a mellkidobós, pózólós képeket, de elvárjátok, hogy a belső dolgaitokat szeressék. Nektek jár a szeretet, a csoki, a folyamatos alázkodás és szórakoztató centrum, ami a pasi, de ti nem vagytok képesek a komoly ismerkedésre, mert ha a pasi mondjuk nem szórakoztat, megnyílik, elmondja az érzéseit, féltek, és mentek a kövi pasira, mert nektek van választási lehetőség. Nem beszélve ha a pasi véletlen nem azt szereti, mint te, nem megértő egy nő, hanem lenéző.

Érdekes, amikor megkérdezem, hogy te, mint nő, mit adsz egy kapcsolatba, nem kapok választ. Vagy mit tart nőiesnek, akkor a külsőségekre megy.

A válásokat is a nők kezdeményezik többnyire és milyen érdekes, a hajléktalanok többsége is férfi, főleg elvált férfi. Mert ti a válás után találtok pasit, könnyedén.

Egy férfi teljesítsen a munkában, otthon, vállaljon társadalmi felelősséget, mutasson példát, blablabla de egy nő mit csináljon? Legyen szép, pózóljon XY magazinban és majd jön egy pali, aki mellett feszíthet. Nem egy olyan sztori van itt az oldalon is, amikor a csaj pénzért szexel, meg webcamozik, hogy lediplomázzon, vagy pasin élősködik. Unalmas már.

Feminizmus az megy, de ahelyett, hogy a férfi tulajdonságokat is magatoknak akarnátok, a felelősségvállalást és társait, csak mantrázzátok a baromságokat, a "nekem jár, mert nő vagyok" dumát.

2017. febr. 22. 15:03
 87/140 anonim ***** válasza:
60%
Ha ronda vagy és szeretnél szexuálisan együtt lenni egy nővel,akkor menj prostizni. Ne fejtegesd, ne próbáld megérteni őket,hogy mit miért csinálnak, ne gondolkodj azon,hogy miért nem foglalkoznak veled,akármilyen jó is a személyiséged. Csak az idődet és energiádat pazarlod feleslegesen. Megoldás, kinézel egy neked tetsző hölgyet egy szexpartner kereső oldalról, lebeszéled vele a dolgokat, meglátogatod és jól érzed magad, persze el is lehet vetni ezt az ötletet mondván,hogy nem fizetek egy nőnek a szexért, milyen luzer dolog az stb. közben pedig egyre frusztráltabb, idegesebb leszel.
2017. febr. 22. 15:04
 88/140 anonim ***** válasza:
82%

"Kiteszitek a mellkidobós, pózólós képeket"

Tehát akkor itt definiálod is, kit tartasz nőnek.

2017. febr. 22. 15:06
 89/140 A kérdező kommentje:

hogyne lenne...számtalan dologban otthon vagyok, számtalan dolog érdekel, olyan dolgokra vagyok képes ami sok 30 as férfinek is új. De pont az hiányzik az egyetlen nyomorult plusz, amit meglátna egy lány, bennem a fantáziát a lehetőséget...

és nem csak a macsó srácot, sportos testtel, meg nagy dumával.

Mert hiába mindez, szinte csak elijeszti őket.

Ez folyik a kútból is, hogy változtassak...de MIN!?

Teljesen mindegy mit variálok, ha ez a kis valami amit már leírtam miliószor ide nincs meg.

és látod nem cáfoltad meg a külsőt...ezek alapján nálam mégsem olyan hű de jó, mert ha az lenne most nem kérdezgetnék itt.

2017. febr. 22. 15:07
 90/140 anonim ***** válasza:
82%
Ugye tudod, hogy ez a hozzáállás árad minden pórusodból? Senki nem akar olyan párt, aki azt mondja, a "te életed problémái eltörpülnek az enyémek mellett". Mivel te magad is írtad, hogy ez milyen mélyen benne van a személyiségedben, anélkül is árasztod magadból, hogy tudatos lenne.
2017. febr. 22. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!