Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Polgárpukkasztás: nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?

Figyelt kérdés

Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.

Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.

Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)

Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.

Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!

Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.

A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor

jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.

Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.

Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".

De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...

Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.

Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.

Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.

Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.

A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.

Jah ennyi.

Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.

Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.

Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.

2017. febr. 22. 08:15
 91/140 anonim ***** válasza:
62%
Némelyik örömlány olyan mint egy istennő, inkább akkor elmegy az ember egy kellemes órára,olyan nőhöz,aki neki tetszik,mint hogy társkeresőzik,aztán az van,hogy na ez legalább visszaírt, igaz annyira nem jön be külsőre, de talán majd kialakulnak a dolgok, aztán az a vége,hogy ez a nő is megint mást választott.
2017. febr. 22. 15:13
 92/140 anonim ***** válasza:
87%

Jó oké, nyilván a nőknek könnyebb az élet, most örülsz? MINDEN nőnek könnyű. MINDEN nő ingyen kap mindent. Egy mosolyért adnak kenyeret a boltban. A metró megkérdezi, hogy szeretném-e, ha kigyulladna alattam, és ha nemet mondok, akkor vár. A vonaton indulás előtt a kaller végigmegy a szerelvényen, és ha ül rajta nő, akkor időben fog elindulni. Ha én cipelek egy heti ruhát magammal, akkor az könnyebb, szinte magától lebeg. Nyilván a szeretteim soha nem betegszenek, vagy halnak meg. Az állásajánlatokat természetesen dobálják utánam tucatjával. Sőt, valójában csak a fizetést, dolgoznom nem is kell. A dolgom annyi, hogy hallgassam, ahogy izmos, jóvágású hős lovagok zengik a hozzám írt himnuszaikat. Rózsaszirmokat hintenek a lábam elé, ha a körúton sétálok. A lakásom kitakarítja önmagát, mert nő vagyok, és ő tudja, hogy akkor nekem ez jár. Helen Keller is csak már jó dolgában nem tudott mihez kezdeni magával, Anna Frank is csak feltűnősködni akart, és értelemszerűen kamu, amit írt, vele mindenki kedves volt, hiszen lány. Rákos nők milliói is csak úgy panaszkodnak, hogy figyeljenek rájuk, valójában világ életük van.

Folytassam, vagy ennyi elég? :D Sokan halál komolyan kb hasonló kaliberű ökörségeket gondolnak rólunk. Nevetséges.

Nyilván vannak dolgok, amikben nekünk könnyebb (állítólag), de csomó dologban meg a pasiknak jobb.

Aki ennyire képtelen elfogadni a sorsát, csak rinyál, irigykedik, stb, arra értelemszerűen senki nem lesz kíváncsi. Mi ebben a nagy találós kérdés? Komolyan nem tudsz rájönni, hogy min kéne változtatnod?

2017. febr. 22. 15:18
 93/140 anonim ***** válasza:
47%

Na, szögezzük le:

nem egy kigyúrt, égimeszelő sráccal járok.

Úgynevezett parasztizom persze található rajta jócskán, de az azért, mert sokat dolgozik a ház körül(favágás,hólapátolás, fűnyírás), ami szerintem becsülendőbb, mint a konditerem. (Jó, aki panelban lakik, annak nyilván nincs más választása.)

Nem az a tipikus Brad Pitt feje van, nem próbál megfelelni a mai ideálnak,

DE nyilván tetszik a külseje. Számomra ő a leghelyesebb, legcsodálatosabb, PONT.

Nem tudom, ezen miért kell meglepődni, persze, hogy olyan párt választasz magadnak, akire örömmel nézel rá. Baj, hogy nem hányom el magam attól az embertől, akivel életem legnagyobb részét tervezem eltölteni? Te talán olyan lányt keresel, akiről el kell kapnod a tekinteted, mert annyira nem bírod nézni, úgy taszít a külseje? HAGYJUK MÁR.

Egyébként igen, a legtöbbet a személyisége vitte. Kicsiként ő is visszahúzódó volt, nem nagyon barátkozott a többi gyerekkel, és mivel nem védte meg magát, őt is bántották az iskolában, csak úgy, mint engem. Talán ez is segített, hogy ebben is megértettük egymást, és egyikünk sem érezte cikinek bevallani a másik előtt, hogy bizony nem volt az általános iskola sztárja. Ettől függetlenül ő tovább tudott lépni, fejleszteni magát, és szeretettel fordulni egy lány felé, emberi lényként és nem két lábon járó p**ciként vagy szörnyetegként tekinteni rá.

Nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatunk, mert egy rossz tapasztalat után(az exe mellőzte őt) nem értette meg, ha napi 8 óra oktatás+ 3 óra utazás után fáradt vagyok, és inkább pihennék. Azóta persze már minden ebből fakadó problémánkat elrendeztük. Nem, nem hagytam ott: tudtam, hogy szeret, nyilván én is szerettem őt, és tudtam, hogy együtt meg tudjuk oldani, még akkor is, ha nem egy óra alatt változik a helyzet ilyen téren, hanem hetek kellenek neki, hogy elfogadja: ettől nem fog ellaposodni a kapcsolatot. Ő ettől félt.

Mielőtt megkérdeznéd: nem gazdagok. Sőt, az egy főre jutó jövedelem az én családomban nagyobb, de ez nem érdekelt soha. :) A szülei nem diplomások, ahogy a tesói is szakmát végeztek, ő mégis úgy döntött, teljesen magától, hogy jelentkezik egyetemre. Fel is vették, villamosmérnök hallgató. Most jön az, hogy akkor biztos azért vagyok vele, mert majd a jövőben fog sokat keresi, de ez nem igaz. Ha meg rá próbálsz meg irigykedni, akkor ne tedd inkább, mert megérdemli, hogy ott lehet: nagyon sok munkába, tanulásba telt, amíg eddig eljutott!!!! Panaszkodhatna ő is, mint te, meg elmehetett volna egy gyárba éhbérért gályázni érettségi után, és közben sírhatna, hogy egy nőnek sem tetszik, de szerencsére nem mindenki érzi jól magát egy kupac sz** közepén.

Na jó, hallod, visszaolvastam picit az eredeti kérdést.

"Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit. "

Aha, ebből le is jön, hogy te is SZÉP csajt akarsz, olyat, aki tetszik, nem egy olyan aki, 'áh, csak átlagos...' :"D Annyit bírsz magad ellen beszélni, nem csoda, hogy nem tetszel a lányoknak.

Ennyi a regény, ezt is fölöslegesen írtam le, mert a saját igazadat szajkózod, ami valójában nem is igazság, hanem egy elkeseredett, besavanyodott srác segélykiáltása. Van egy rossz hírem: amíg te nem segítesz magadon, más sem fog tudni. Hm, szóval legyen fitt is, értem. A betegség és a genetika valós problémák, ettől függetlenül nem tagadom, hogy ha még nádszál nem is lesz tőle az adott nő, de az alakon sokat tud formálni a sport, feszesebbé válik tőle a bőr is. Na de mi van akkor, ha őt egyszerűen nem köti le az edzés? Az egészségem érdekében szoktam itthon edzeni, meg járok sétálni is, és kerülöm a káros kajákat, de nem a sport az életem értelme, annyira nem köt le, egyszerűen csak szeretnék idősebb koromban is viszonylag jó állapotban maradni.

2017. febr. 22. 15:20
 94/140 anonim ***** válasza:
76%
A metrós dumán behaltam! xD
2017. febr. 22. 15:20
 95/140 anonim ***** válasza:
18%
Rám kell hallgatni,az a legjobb megoldás! :) Ha külsőre nem jön be valaki a nőknek,akkor változtathat akárhogy a személyiségén, ha beledöglik sem fog sikereket elérni.
2017. febr. 22. 15:21
 96/140 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy ha itt hisztizel, hogy a nőknek könnyű, mi változik?

Attól nehezebb lesz nekik? Esetleg neked is könnyebb lesz? :DDDDD

Fölösleges energiát veszel el magadtól. :D

2017. febr. 22. 15:29
 97/140 anonim ***** válasza:
65%
Fiatal, csinos nőként lehet. De pont ezért könnyebb hozzászokniuk a jóhoz, ami a kor előrehaladtával egyre kevésbé lesz jellemző, míg ha egy férfi - szembesülve a nehézségekkel - elkezdi aktívan fejleszteni magát, sokkal többet elérhet 30-35 éves korára.
2017. febr. 22. 15:34
 98/140 A kérdező kommentje:

81

Pont ő. Jah. Ki más?

Majd elmúlik ez is ne félj.

Mint mondtam senkitől sem irigylem. Csak megfordítom: pont nekem miért nincs?.?

Ellentmondás: leírtam privben is h az marhára nem ellentmondás h egy átlagos nő is adjon a külsejére valamilyen szinten, meg ne legyen már 80 kiló ,és néha sportolojon. Ez sztem totál átlag. Mert neked csak az igénytelen mindenre rá fogom h miért nem nő az átlagos?

Jah de amúgy meg az olyanoknak is van pasijuk. Na bummmmmm így lett a chokapic.

2017. febr. 22. 16:01
 99/140 anonim ***** válasza:
70%

Pont ma meséltek nekem egy férfiról aki rendszeresen bejár a boltba, hogy miként vélekedik a nőkről.

Hát nettó undorító.

Külön állatfajnak tekinti őket, lekezelően és lesajnálóan beszél, bánik mindegyikkel.

Szerinted milyen érzés úgy ott állni a pult mögött, hogy egy rongynak tekint az ellenkezőnemű ember?

Tényleg, csodálatos dolog és csak pozitívumokkal bíró dolog nőnek lenni, ha beszólogatások tömkelegét kapod különféle verziókban.

Ugyan, hisz én csak egy nő vagyok, nem...?

2017. febr. 22. 20:37
 100/140 anonim ***** válasza:

Jaj, gyerekek, igen, hát megjött a privi is, ahogy vártam.

Tudod, vannak olyan pasik is, akiknek a kövérség a FÉTISE. Nem minden fekete is fehér. Van, akinek kifejezetten az jön be, ha a csaj akár az egy mázsát is eléri. Nem tudom, hallottál-e már az ilyen érdekességekről. ^^

Most te komolyan azt mondtad, hogy ne aggódj, ez is el fog múlni? :D

Á, KICSIT SEM SÜT AZ IRIGYSÉG. :D

2017. febr. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!