Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?
Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.
Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.
Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)
Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.
Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!
Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.
A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor
jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.
Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.
Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".
De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...
Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.
Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.
Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.
Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.
A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.
Jah ennyi.
Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.
Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.
Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.
Kérdező nincs benne semmi, hidd már el!
A gyerek folyton terrorizálta a csajt az fb-je miatt, 0-24-ben féltékenységi jeleneteket rendezett, vergődött, besértődött mint egy óvodás kisgyerek.
Minuszos önbizalommal rendelkezett, másokat nézegetett nyilvánosan, semmi pozitívat nem hallottam róla.
Mondjuk a csaj is kb. ezen a szinten van.
Kérdező!
Attól, hogy most te nem látsz magadban pozitívumot, nem jelenti azt, hogy más se láthat benned.
Ahhoz, viszont idő kell, hogy összetalálkozz azzal a nővel, aki majd meglátja benned azt, amit keresett.
Csak türelem!
nem érted: valami biztos van, amiért hajt!
úgy mint neked is van valami ami a jelenlegi párod mellett tart. Úgy mint mindenki másnak is.
És ezért keserű a szőlő, hogy bennem senki nem látja ezt a "bármit" meg...és ez az ami miatt nincs önbizalmam.
Minden addig tűnik könnyűnek, amíg nem neked kell csinálni. Ha lány lennél, akkor pedig a szülési fájdalmak és a menstruáció miatt rinyálnál, sőt, te lennél a legnagyobb feminista. Aki hisztis, az hisztis, mindegy a helyzet.
Mondjuk ez az online ismerkedés még az életről is lehoz :"D Ismerkedés során online semmi dolga nincs, hát Istenem XD :D Lehet, hogy ha nem a virtuális térben, ahol te magad is egy termék vagy, próbálnál meg ismerkedni, akkor több szerencséd lenne a nőknél.
Azzal meg marha sokat érek, ha valaki csinál nekem gyereket, de semmilyen apai kötelezettsége nincs. XD Bocs, de nehéz egyedül gyereket nevelni, és én különben is a hagyományos családi felállásban hiszek: anya, apa, gyerekek.
Hát kérdező, sokan hiszik azt, hogy a párkapcsolat a selejtesség elleni szent grál pedig ez sajnos nincs így! Engem a párom nem tesz értékesebb emberré, és attól, hogy ő értékesnek tart én nagyon is tisztában vagyok a hibáimmal.
A párkapcsolat ténye annyiba segíti a kríziseimet, hogy már nem gondolkodok öngyilkosságba. De attól még előjön az érzés, hogy nem érdemelem meg az életet, csak ott a teher, hogy a párom szeret, sok sok év energiát beleölt abba, hogy velem legyen, szeressen, biztasson és támogasson... és nem tehetem meg vele, hogy hagyok egy búcsúcédulát, hogy bocs, mégse vagyok egy életre méltó ember, inkább leugrok a hídról, puszi.
Viszont ott van mint cél, hogy ő küzd mindennap azért, hogy nekünk jó legyen, úgyhogy az önsanyi helyett, nekem is össze kell kapnom magam és felnőni hozzá.
2 éve megrekedtem egy szinten, és most már fuldoklok ettől! Valamerre lépnem kell. Úgyhogy megint ott tartok, hogy kezdhetek előröl mindent, vagy majdnem előröl, és nagyon frusztrál ez a helyzet. A párom meg adhat anyagiakat, pár jó szót, de olyan szinten elfoglalt, hogy még a csapot sem tudja megszerelni. Innentől ugyanúgy magamnak kell szembenézem a problémáimmal.
Szóval jó, ha az ember lélekben edz, mert a mesekönyvekben minden tökéletes, de csak mi érthetjük meg saját magunkat, így segíteni is csak magunkon tudunk.
A "cicás lány" az én volnék? (#22)
Az én döntésem volt? Nyilván az én döntésem volt, hogy a szüleim munkamániások, akik annyit törődtek velem, hogy néha ordítottak, meg kaptam pár pofont, ha rosszat csináltam. Ja igen, meg egyszer megemlítettem, hogy a suliban cikiznek, kb 10 évig néha emlegették, és kiröhögtek.
Suli.... általánosban jó napnak számított, ha nem csúfoltak, nevettek ki. De ez így osztályszinten. Nem volt ritka, hogy szünetben majdnem az egész osztály, vagy a napköziben mindenki velem kiabált, meg dobáltak. Kaptam csúfnevet, a saját nevemet 8 év alatt soha nem hallottam kb, max tanároktól néha. De volt olyan nap is, hogy megvertek.
Középsuli már jobb volt, ott csak néha szóltak be, amúgy meg inkább levegőnek néztek egyszerűen.
Kifejtenéd, hogy ezek közül melyik, és miért volt az én döntésem?
Én több olyan nőt ismerek, aki maga oldja meg a problémáit, mint olyat, akit körbeugrál 20 ember, és tutujgatja. Persze az gyakori, hogy 1 vagy 2 barátnővel összeülnek, és megdumálják, de a pasi ismerőseim PONTOSAN ugyanezt csinálják a haverjaikkal, kb ugyanakkora arányban. Max annyi, hogy ők kicsit mások a problémák, amiket kiveséznek.
Cicás lány:
kifejtem persze: én nem ezekre gondoltam, ezek nálam is ugyanígy voltak, tudod miről beszélek akkor.
Hanem arra, hogy a Te döntésed, hogy Nőként, egyedül oldod meg a problémáid, és nem veszed magad körül nemhogy 20, de még 2 barátnővel sem.
Férfiak kidumálják? Jah a szülő városomban van pár haverom, de ennyi, ők is inkább csak lenéznek, mintsem meghallgatnák, vagy kiveséznénk a dolgainkat.
Ebben a városban semmim, és senkim sincs, nemhogy barátnő, de még egy haver se! Pedig mint már leírtam marhára sokat teszek érte hogy legyen!
Nőként neked semmiből sem tartana összehaverkodni akár nővel, akár férfiakkal, mert a nők társaságát mindig jobban kedvelik mint férfiként csapódni valahova.
(lásd korábbi komment)
De még mindig azt hiszitek hogy ez nyavajgás. NEM AZ! ez elkeseredés, hogy hogy juthattam ennyi idősen ide...a sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!