Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Polgárpukkasztás: nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgárpukkasztás: nektek is feltűnt hogy egy nőnek milyen könnyű az élete?

Figyelt kérdés

Nyers leszek erősen, mert keserű a szőlő. Ez van.

Egy nő soha nincs egyedül. Mindig van barátnő, barát, szülő, bárki, akivel megbeszélheti a dolgait.

Ismerkedés során online semmi dolga nincs, csak regisztrál egy oldalra, és várni kell a leveleket. (ha legalább egy átlagos külső van, napi minimum 10. NAPONTA)

Ebből leszűri a szexistákat, és utána már csak kiválasztja hogy kinek méltat írni.

Élőben ugyanez. Ha akar valamit egy férfitől, csak jeleket ad, kacsint stb, kicsit illegeti magát, és megkap szinte bárkit. Igen, még akár családos embert is!

Nem értem a sok hisztit a nőktől, hogy így úgy mert a pasik milyenek. Jah azért mert naiv, és akit kinéz magának, egyvalamivel megfogja, utána kb minden mindegy, csak ne legyen szélsőségesen alkesz, vagy drogos, vagy szakadt. Utána csak sodródik, elhisz mindent, mert "Úristen, a szeme, meg az arca..bla bla" képtelen normálisan gondolkozni, és leszűrni hogy bizony csak kihasználva van, hogyha a srác csak húzza h nem akar komolyat, meg csak akkor, meg majd csak így meg úgy.

A másik: a nők 2/3-ának van a "biztosba" tartva valaki. Hogy ha x éves koráig nem sikerül párt találnia stb, akkor

jön, és készségesen felcsinálja, csak hogy legyen gyerek. Persze mindennemű apai kötelezettségek nélkül.

Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom.

Azt viszont igen, hogyha félnek kilépni egy rossz kapcsolatból, "mert jaj mi lesz ha egyedül maradok".

De közben telekürtölik a világot a "boldogságukkal" és lenézik a szingliket, hogy "de gáz"...

Összegezve: egy nő, ha minimum egy átlagos külseje van, és mellé kicsit kihívóan viselkedik, igen BÁRKIT megkaphat.

Egy nő sosincs egyedül, mindig körülveszi valaki.

Egy szingli nő, (de aki nem szingli sokszor azok is) minimum 2-3 pasit folyamatosan a tűzben tart, hogy legyen választék.

Egy nőnek pár mosolyon és szép szón kívül semmit nem kell tennie, ha meg akar kapni valakit.

A híres női egyenjogúság folyik mindenhonnan, de mégis hatalmas elvárások a férfiak felé: keressen többet, nézzen ki valahogy, humoros legyen, vicces legyen, fogjon meg valamivel stb. Míg ő mit ad ezért: egy mosolyt, átlag (vagy sokszor átlag alatti külsőt, "nem mozgok, mert úgyse tudok fogyni, ilyen a genetikám, beteg vagyok"...típusú magyarázkodások), meg persze a p/*/ncit.

Jah ennyi.

Nem érdekel ki mit gondol a felfogásomról, nem érdekel ha valaki ezt rinyálásnak érzi, ez nem személyeskedés, és biztosan van kivétel, csak kár, hogy egyet sem ismerek.

Pro és kontra sarkosítva: egy nőnek a lába között van a hatalma ezért a férfi elnéz neki számtalan dolgot.

Egy férfi számtalan dologban legyen kiváló, és kitűnő, és sármos stb. hogy megszerezze ezt.

2017. febr. 22. 08:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/140 anonim ***** válasza:
82%

"kíváncsi lennék arra a nőre, hogy 1 hét után, csak 1 hét után hogy érezné magát ha messengeren nem írnának rá 5-en, hogy "szia ismi?", ha nem hívná egy barátja sem, ha a barátnői se foglalkoznának vele, sőt az utcán is átnéznének rajta. Plusz nem hívogatná egyik másik férfi hogy jaj sajnálom kezdjük újra (mert marhára hiányzik a pina, és nálad kell a legkevesebbet kaparni érte, csak ezt nem teszik hozzá)"

Én sok 1 hét után (években mérhető) sem érzek semmit, mert leszarom ha nem írnak rám a barátaim, a pasik, meg úgy anblock mindenki, örülök a csendnek és a nyugalomnak.

Szóval ez most fail lett kérdező. :D

2017. febr. 22. 09:20
 12/140 Mi közöd Tőle ***** válasza:
86%

Nézd, bármilyen neműként veheted könnyen az életet. Ez nem függ attól, hogy mi van a lábad közt és milyen másodlagos nemi jellegzetességekkel bírsz.

Ha görcsös, idegeskedő vagy, akkor cudar lesz az életed. Ha nem idegeskedsz, csak cselekszel, akkor kiegyensúlyozott leszel. Ha szeretsz, feltétel nélkül, és nem sóvárogsz a viszonzásért, akkor viszont szeretnek.

Az élet nem csak párkapcsolatosdiból és a másik nemmel való bármilyen kapcsolatból áll. Az igazi boldogságot senki nem kaphatja meg kívülről. Az egyénnek saját magát kell megbecsülnie, elfogadnia, szeretnie. Ezt senki nem tudja megadni a számára.

Én nem irigyelek senkit. A mai 20-30as nőket végképp nem. Párválasztás szempontjából nehéz dolguk van.

Én úgy látom, hogy nekünk férfiaknak ezen a téren sokkal könnyebb dolgunk van. Rengeteg belevaló, csinos nő van, akik szinglik, gyermektelenek és szeretnének egy jó pasival összejönni. Persze nem minden áron, mert az élet más területére fókuszálnak rendszerint. Ettől is olyan vonzóak, mert nincs ráfüggve a dologra.

Ezzel szemben sok srác tényleg gyámoltalan. Még kezdeményezni sem tudnak normálisan egy nőnél. Nincsenek nagyon életcéljaik. Nem tudják mihez kezdjenek magukkal. Fiatalon alkohol és drogfüggőkké válnak. Szerintem még rengetegen munkanélküliek is.

Tegnap hajnal 5 körül utaztam a metrón. 10 ből 8 utas nő volt. Én beléptem mint férfi és egyből éreztem tekinteteket magamon. Megváltozott a levegő vibrálása.

Mindegy, érdekes ez. Lehetne erről könyvet is írni. A lényeg, hogy nem könnyebb objektíve egyik nemnek sem. De ha elfogult akarok lenni, akkor a férfiaknak könnyebb.

2017. febr. 22. 09:21
 13/140 anonim ***** válasza:
82%

Ja és a rinyamesédhez azt már nem fűzöd hozzá, hogy a nők mennyi mindent elviselnek, szülés, menstruáció, lekezelés, stb, az valahogy kimaradt a repertoárodból.

Csak a pozitívumokat veszed észre, ezért olyan savanyú az a bizonyos szőlő. :)

2017. febr. 22. 09:22
 14/140 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, keress fel szakembert.
2017. febr. 22. 09:27
 15/140 A kérdező kommentje:

"Rendben a szülés, és a biológiai folyamatok azok, amiket nyilván valóan megszenved egy nő, hónapról hónapra, szülés esetén meg persze, hatalmas erőket kivesz. Ezeket nem firtatom. "

csak olvasnod kéne.

rinyamese?

örülj hogy vannak az életedben olyan emberek, akik keresnek. De te tojsz rájuk...én is voltam így...nem volt ám mindig savanyú a bizonyos. Volt egy életszakaszom mikor mindenem megvolt. Csak nem becsültem meg az emberi kapcsolataimat, és "púpnak" éreztem. Most nincs már megtenném, csak nincs kivel...

2017. febr. 22. 09:28
 16/140 anonim ***** válasza:
93%

Amíg a férfiak jelentős része bármire képes egy punciért és semmilyen elvárást nem támaszt női partnereivel szemben azon kívül, hogy nézzen ki minimum átlagosan, addig nincs joguk panaszkodni, mert maguknak okozzák a dolgot.

A nők vannak többen a világon, nekik kellene aggódniuk, hogy nem jut férfi, nekik kellene követelményeknek megfelelni, de a férfiak akkora hatalmat tulajdonítanak a puncinak, hogy fenntartják vele ezt a hülye rendszert, amit leírtál.

2017. febr. 22. 09:30
 17/140 anonim ***** válasza:
80%

Hát tegyél érte, nem csak a pénzért kell dolgozni, hanem az emberi kapcsolatokért is!

Semmi nem hullik az öledbe.

2017. febr. 22. 09:30
 18/140 anonim ***** válasza:
18%

Amugy lehet van benne valami. Mindig futottak utanam a ferfiak. Eleg volt csak elottuk vegig setalnom. Es nem oltozom kirivoan.

Lenyegebe 15 eves korom ota nem vagyok szingli. Masodik parkapcsolatomban elek, lassan menyecskekent :D

De igy is csak kapom a bokokat es a sanalkozo tekinteteket h foglalt vagyok.

Parom is mindig koptatja a noket, mint ket meteres sportolo fiu.

Szoval...ja eleg szr az eleted, de ez a lap jutott neked egy ilyen felfogashoz :D

(Meg most se olvastam el a picsogasod :D )

De imadom ezeket :D

2017. febr. 22. 09:33
 19/140 anonim ***** válasza:
64%
Sok igazságot írt a kérdező. Ez a "nyugati" világ már nagyon effelé hajlik. Aki ellentmond a feministáknak, az rögtön szexista pasi. Az Iszlám világa (a rosszabbik része) pedig a másik véglet, ahol pedig jogok nélkül élnek nők, szolgaként. Valahogy az arany középútat kellene megtalálni.
2017. febr. 22. 09:37
 20/140 A kérdező kommentje:

Örülj hogy neked bejött az élet 72-es.

Én nem sajnálom tőled, sem senkitől, nem érdekel hogy mit olvastál és mit nem, az sem ha kiröhögsz. Tedd meg, mert volt idő mikor én is kiröhögtem volna a mostani énemet.

Egyet ne felejts: pillanatok alatt fordulhat ám a világ, akkorát, hogy nem is gondolnád. Addig becsüld meg mindezt amíg megvan.

Most ezt a lapot húztam, de borzasztóan rajta vagyok, hogy cseréljek! (ha már asszociálunk) Teszek az emberi kapcsolatokért, szabadidőd, pénzt nem kímélve keresem a lehetőségeket. Nem a gép előtt ülve várom a csodát.

És nem vagyok görcsös.

Bárki meglát élőben, egy pillanatra sem gondol arra, hogy bennem ilyen gondolatok vannak. Nincs ám nyoma semminek kívülről. Csak magamban küzdök ezekkel.

2017. febr. 22. 09:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!