Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak jobban szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?

Figyelt kérdés

Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.

A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?

2016. okt. 28. 20:10
 71/100 anonim ***** válasza:
7%
Senki nem képzelt kevesebbet a nőkről. Vicc, hogy nem tudjátok megérteni azt a gondolkodást, ahogy a férfiak és a nők 80%-a gondolkodik. Nem, nem érzem magam feljebbvalónak egy nőnél, sőt tisztelem is őket, ezért szeretném támogatni őket bizonyos helyzetekben. Ez nem annak a jele, hogy ne tudnák megteremteni ezt vagy ezt. Csupán annyit mondtam, hogy a nő maradjon otthon gyesen. A hűtőzést komolyan inkább ne írtam volna le. Nem értelek titeket, hogy miért kell minden mondatot kiforgatni, és áldozatként beállítani magatokat, hogy titeket elnyom a férfi társadalom, mert otthon kell maradni gyesen, és nem kell dolgozni. Ha nektek nyűg a gyereknevelés, akkor ne szüljetek, ennyi. Viszont ha szültök akkor értsétek meg, hogy anyák lesztek, akinek pár évig az a legfontosabb feladata, hogy a gyermekei első éveit igazgassa, természetesen a férfival együtt, aki amellett, hogy gyereket nevel, dolgozik is, hogy megteremtse egy stabil élet anyagi lehetőségét, addig, amíg a felesége vissza nem megy dolgozni. Most komolyan, ez annyira ördögtől való, és annyira hímsoviniszta? A másik, hogy jöttek sokan, hogy ilyen gondolkodású férfinak, mint én nem szülnének. Oké, mit tudtok rólam? Azt, hogy én szeretném ha a feleségem otthon lenne gyesen. Gondolom ebből messzemenő következtetést lehet levonni. Viszont még egyszer mondom a nők, és a férfiak nagy része úgy gondolkodik, mint én. Ha ti ezzel nem tudtok azonosulni, akkor olyat kell keresni, aki máshogy gondolkodik. Ennyire egyszerű a történet. 23/F
2016. okt. 29. 14:34
 72/100 anonim ***** válasza:
100%

Én meg mégegyszer kérdezem: az ugye feltűnt neked, hogy ez 3 év otthonülős tinglitangli ami az országban van, egy ritkaság a világon és nem az alap? Mégis túléli mindenki.

A másik meg az, hogy ok, valaki maradjon otthon, de miért olyan alap, hogy nő marad otthon? Mi lenne akkor ha fordítva lenne? Összedőlne a világ? Ne gyere azzal, hogy a 'gyereknek erre meg arra van szüksége' mert a gyerek ahhoz kötődik aki foglakozik vele és ennyi. Számomrs hiteltelen az aki elvár x dolgot, de ő a világért sem tenné meg ugyanazt.

2016. okt. 29. 14:40
 73/100 anonim ***** válasza:
96%

"ha szültök akkor értsétek meg, hogy anyák lesztek, akinek pár évig az a legfontosabb feladata, hogy a gyermekei első éveit igazgassa, természetesen a férfival együtt, aki amellett, hogy gyereket nevel, dolgozik is, hogy megteremtse egy stabil élet anyagi lehetőségét"

De ezt lehet máshogy is csinálni. Szülni, szoptatni nem tud a férfi. Ez megváltoztathatatlan. Biológia. Minden másra képes. Ez már csak egy társadalmi kreáció.

Sajnos vannak férfiak, akik egyedül maradnak a babáikkal, meleg párok is nevelnek gyereket. Nem szenvednek hiányt semmiben.

Én azt várom, hogy beismerd, hogy neked az egészhez semmi kedved. Ha te nem, majd én. Nő vagyok, ha lehetnék apa, inkább az lennék. Mehetnék dolgozni, nem kéne egész nap gyereksírást hallgatnom, takarítanom, főznöm. Este a kezembe kapnék egy tiszta, mosolygós babát, fél órát elprüntyizek neki, ha bekakál, odaadom a páromnak, és ennyi. Na, ezt simán vállalnám.

És ezért nem akarok gyereket. Mert engem nem vonz a 24 órás szolgálat. Téged sem. Csak te mondhatod, hogy péniszed van. Neked alapból nem kell a baba teljes ellátásán gondolkodnod. Ezért mondják, ha egy nő gyereket vállal, magának vállalja. Nem kettejüknek, mert a férfinek csak egy kép kell, amit mutogathat.

2016. okt. 29. 14:46
 74/100 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg nagyon kapaszkodsz ebbe a többségbe. Attól, hogy valamit sokan csinálnak, még egyáltalán nem biztos hogy jó és most had ne soroljak történelmi példákat erre. xD Te pl azt mondod, hogy természetes, hogy a nő egyenlő veled. Hát évezredeken keresztül az volt a természetes, hogy a nő alsóbbrendű. Még 100 évvel ezelőtt is eladhattak egy feleséget a marhapiacon... Akkor most melyiknek van igaza? Hisz akkor mindenki azt gondolta, hogy ez a helyes.

Egyszerűen csak az agymosás és a szokás hatalma.

2016. okt. 29. 14:50
 75/100 anonim ***** válasza:
88%
14:46 ő ráfoghatja a munkára, hogy az ugynaúgy a gyerek szolgálatában történik és kikiálthatja magát hős eltartónak. Az a probléma, hogy dolgozni mindenképpen kell ha nem akarsz éhenhalni, gyereket vállalni viszont nem. És akármit mondanak a munkából legalább kapsz szünetet, fel lehet mondani, lehet mást keresni, a gyereknevelés viszont valóban 24 órás munka és nem lehet visszavonni, emellett olyan fizikai rémségekkel (szülés menete stb) amit én még semmilyen munkában sem láttam. De persze a kérdező szemében mi nem vagyunk igazi nők, mert nem mézes-mázos hímsoviniszta üvegen keresztül látjuk a gyerekvállalást. xD
2016. okt. 29. 14:54
 76/100 anonim ***** válasza:
11%
Nem fogok beismerni olyat, ami nem igaz. Nagyon szívesen maradnék otthon az anyjával együtt, akkor ha erre lenne lehetőség, csak nincs. Hogy a férfi maradjon otthon, és a nő menjen dolgozni? Tudjátok mit, tételezzük fel. Itt lehet koholni pontosan azokat a vádakat, amiket ellenem toltatok be, hogy akkor minek szült, ha a férfi van otthon. És nem, nem azért nem akarnék otthon maradni, mert én ne akarnék nevelni gyereket, vagy mert a nő ne tudna keresni. Konzervatív gondolkodású vagyok, és igen, ehhez hozzátartozik ez az elméletem is, mint ahogy az is, hogy melegek ne fogadjanak örökbe, és stb. Lehet szűk látókörűnek gondolni, de akkor szűk látókörű szerintetek a társadalom döntő többsége. Viszont tényleg zárjuk már ezt le, mert olyan parttalan, hogy nem igaz. Nem értünk egyet. Nem egymás gyerekét fogjuk nevelni, ez is biztos. Ti gondolkodjatok így, én gondolkodok úgy, és ennyi. Ettől az állításomat, amit először írtam, fenntartom, hogy én jobban örülnék kevésbé ambíciózus feleségnek, ha a kérdésre válaszolok, akkor igen, jobban örülnék az "egyszerűbb" nőknek. Nem azért, mert nem okosak, vagy mert hogy szerintetek irányíthatóak, hanem azért, mert úgy gondolkodnak, mint én. 23/F
2016. okt. 29. 14:57
 77/100 anonim ***** válasza:
94%
23/F-es nekem csak egy kérdésem lenne hozzád: Ha a párod jóval többet keresne nálad (például másfélszer annyit), akkor bevállalnád azt, hogy te maradsz otthon GYED-en? Mert tegyük fel, hogy a te fizetésedből hárman nem jönnétek ki. Gondoskodnál a babáról mondjuk 3-4 hónapos korától kezdve 3 éves koráig? Őszintén. Csak érdeklődöm, eddig nem szóltam hozzá, csak kíváncsi vagyok.
2016. okt. 29. 14:57
 78/100 anonim ***** válasza:
úgy látszik, hogy egyszerre küldtük el, de akkor nagyjából meg is válaszoltad a kérdésemet :)
2016. okt. 29. 14:58
 79/100 anonim ***** válasza:
11%
Igen. Viszont minden nagyképűség nélkül, ha nem csap be az Armageddon, akkor nem lesz olyan állapot, amikor az én fizetésemből ne tudnánk megélni.
2016. okt. 29. 14:58
 80/100 anonim ***** válasza:
Az ellentét most azért jött ki, mert ha 70 ezret keresnék, és a feleségem 250-et, akkor nyilván a család érdekében otthon maradnék.(Nem hősként) Viszont ha nem lenne ilyen, akkor nem.
2016. okt. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!