Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?
Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.
A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?
Én meg mégegyszer kérdezem: az ugye feltűnt neked, hogy ez 3 év otthonülős tinglitangli ami az országban van, egy ritkaság a világon és nem az alap? Mégis túléli mindenki.
A másik meg az, hogy ok, valaki maradjon otthon, de miért olyan alap, hogy nő marad otthon? Mi lenne akkor ha fordítva lenne? Összedőlne a világ? Ne gyere azzal, hogy a 'gyereknek erre meg arra van szüksége' mert a gyerek ahhoz kötődik aki foglakozik vele és ennyi. Számomrs hiteltelen az aki elvár x dolgot, de ő a világért sem tenné meg ugyanazt.
"ha szültök akkor értsétek meg, hogy anyák lesztek, akinek pár évig az a legfontosabb feladata, hogy a gyermekei első éveit igazgassa, természetesen a férfival együtt, aki amellett, hogy gyereket nevel, dolgozik is, hogy megteremtse egy stabil élet anyagi lehetőségét"
De ezt lehet máshogy is csinálni. Szülni, szoptatni nem tud a férfi. Ez megváltoztathatatlan. Biológia. Minden másra képes. Ez már csak egy társadalmi kreáció.
Sajnos vannak férfiak, akik egyedül maradnak a babáikkal, meleg párok is nevelnek gyereket. Nem szenvednek hiányt semmiben.
Én azt várom, hogy beismerd, hogy neked az egészhez semmi kedved. Ha te nem, majd én. Nő vagyok, ha lehetnék apa, inkább az lennék. Mehetnék dolgozni, nem kéne egész nap gyereksírást hallgatnom, takarítanom, főznöm. Este a kezembe kapnék egy tiszta, mosolygós babát, fél órát elprüntyizek neki, ha bekakál, odaadom a páromnak, és ennyi. Na, ezt simán vállalnám.
És ezért nem akarok gyereket. Mert engem nem vonz a 24 órás szolgálat. Téged sem. Csak te mondhatod, hogy péniszed van. Neked alapból nem kell a baba teljes ellátásán gondolkodnod. Ezért mondják, ha egy nő gyereket vállal, magának vállalja. Nem kettejüknek, mert a férfinek csak egy kép kell, amit mutogathat.
Amúgy meg nagyon kapaszkodsz ebbe a többségbe. Attól, hogy valamit sokan csinálnak, még egyáltalán nem biztos hogy jó és most had ne soroljak történelmi példákat erre. xD Te pl azt mondod, hogy természetes, hogy a nő egyenlő veled. Hát évezredeken keresztül az volt a természetes, hogy a nő alsóbbrendű. Még 100 évvel ezelőtt is eladhattak egy feleséget a marhapiacon... Akkor most melyiknek van igaza? Hisz akkor mindenki azt gondolta, hogy ez a helyes.
Egyszerűen csak az agymosás és a szokás hatalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!