Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?
Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.
A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?
De minek neked gyerek, ha azt akarod a feleséged élje meg mindezeket?
Ez olyan, mintha azt mondanám, kell nekem kutya, aztán vennék egyet, akit anyukámra lőcsölök.
Ilyet kérlek ne mondj, hogy nem igényli jobban az anyját. Unokatesóknál az elmúlt 3 évben összesen 6 kisgyerek született. Ha valami baj van, fáj a hasa, foga, álmos, éhes, valami, akkor tudod ki kell neki? Anya. Anya vállán fog megnyugodni, vagy anya fogja megvigasztalni.
Nem tudom, hogy te ezeket a gondolatokat honnan veszed, de szerintem kisgyerek még életedben nem láttál, és fogalmad sincs, hogy milyen az amikor egy újszülött a kék szemeivel belenéz a szemedbe. Nyálas vagy sem, én ekkor férfi létemre elérzékenyültem. Kicsit kerülj közelebb a gyerekekhez, és akkor megérted, hogy miről beszélek. 23/F
15# Azért nem tudja az apja megvigasztalni, mert meg se próbálja, megfogja két ujjal kb, hogy úristen bőg a kölyök mihez kezdjek vele? Az apja is ugyanúgy meg tudja vigasztalni, ha úgy áll hozzá.
Nekem nem kéne olyan férfi, aki ha bármi van, lepasszolja nekem a gyereket, mert én vagyok az anyja, ő meg maximum megfürdetni hajlandó meg játszani vele fél órát alvás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!