Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak jobban szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?

Figyelt kérdés

Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.

A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?

2016. okt. 28. 20:10
 11/100 anonim ***** válasza:
48%
Nem szerettem volna konfliktust generálni, próbáltam nem így fogalmazni, de ahogy látom, mégis összejön. Csak kérdezem, te ha szülnél egy gyereket, akkor szerinted lennél olyan állapotban, hogy 6 hét után menj vissza dolgozni? Vagy nem értelek, most a 7. hétben ha meg szopik a pici, akkor mit csináljak vele? Igen, család centrikus vagyok, és igen, ha a jövendőbeli feleségem szül nekünk (nem nekem, olyan nő nem lenne a feleségem, aki nem akar gyereket) egy gyereket, akkor igen, ő maradjon vele otthon 3 évet, és ő élje meg azt, hogy feláll, mosolyog, szobatiszta lesz, sorolhatnám. Igen, én szeretnék lenni az apa, aki fürdetésre mindenképpen hazaér, és örül annak, ahogy a felesége elmesélni a kisgyerek legújabb tudományát, fejlődését. Nem tudom, hogy ezen mi az ördögtől való, és ha már valaki vállal gyereket, akkor ebben mi a probléma? Szül mondjuk 26-27 évesen, ha duplázunk, 32 évesen akkor is vissza tud menni dolgozni, és van 30 évet karriert építeni, de úgy, hogy van egy férje, és két gyereke. Én megértem azt is, aki karrierközpontú. Viszont nekem ilyen feleség nem lenne optimális, mivel nekem a gyerekvállalás ugyanúgy ott van az életcélomban, mint a jól menő ügyvédi iroda. 23/F
2016. okt. 28. 20:32
 12/100 anonim ***** válasza:
46%
1-2 karrieristához volt szerencsém, soha többé. Inkább, egy kedves bolti eladó.
2016. okt. 28. 20:32
 13/100 anonim ***** válasza:
62%
Nem igényli jobban az anyját. Csak szoptatáshoz kell. Egy férfi ugyanolyan képes ellátni a gyerekét.
2016. okt. 28. 20:33
 14/100 anonim ***** válasza:
75%

De minek neked gyerek, ha azt akarod a feleséged élje meg mindezeket?

Ez olyan, mintha azt mondanám, kell nekem kutya, aztán vennék egyet, akit anyukámra lőcsölök.

2016. okt. 28. 20:35
 15/100 anonim ***** válasza:
34%

Ilyet kérlek ne mondj, hogy nem igényli jobban az anyját. Unokatesóknál az elmúlt 3 évben összesen 6 kisgyerek született. Ha valami baj van, fáj a hasa, foga, álmos, éhes, valami, akkor tudod ki kell neki? Anya. Anya vállán fog megnyugodni, vagy anya fogja megvigasztalni.

Nem tudom, hogy te ezeket a gondolatokat honnan veszed, de szerintem kisgyerek még életedben nem láttál, és fogalmad sincs, hogy milyen az amikor egy újszülött a kék szemeivel belenéz a szemedbe. Nyálas vagy sem, én ekkor férfi létemre elérzékenyültem. Kicsit kerülj közelebb a gyerekekhez, és akkor megérted, hogy miről beszélek. 23/F

2016. okt. 28. 20:37
 16/100 anonim ***** válasza:
67%
14# Társadalmi elvárás, mert egy sikeres férfihez hozzátartozik a szerető feleség és a gyerek is, nyilván.
2016. okt. 28. 20:37
 17/100 anonim ***** válasza:
32%
A bonyolult nők izgalmasak, de nehéz őket meghódítani.
2016. okt. 28. 20:38
 18/100 anonim ***** válasza:
24%
Tessék, erről beszéltem, hogy egy nő meg se akarja élni, tudjuk le a szoptatást, aztán "jóvanazúgy".
2016. okt. 28. 20:39
 19/100 anonim ***** válasza:
67%

15# Azért nem tudja az apja megvigasztalni, mert meg se próbálja, megfogja két ujjal kb, hogy úristen bőg a kölyök mihez kezdjek vele? Az apja is ugyanúgy meg tudja vigasztalni, ha úgy áll hozzá.

Nekem nem kéne olyan férfi, aki ha bármi van, lepasszolja nekem a gyereket, mert én vagyok az anyja, ő meg maximum megfürdetni hajlandó meg játszani vele fél órát alvás előtt.

2016. okt. 28. 20:39
 20/100 anonim ***** válasza:
41%
Sokkal jobban szeretem az érthetően megnyilvánuló, cifraságokat mellőző, követhető gondolatmenetű, egyszerű lányokat, mint a törtető, mindenkin átgázoló, egoista, beképzelt, önmagukat karrieristának képzelő nőket, akiket a főnökük, vagy az egyetemi tanáruk keféli éppen rojtosra.
2016. okt. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!