Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak jobban szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?

Figyelt kérdés

Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.

A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?

2016. okt. 28. 20:10
 61/100 anonim ***** válasza:
64%

25 eves vagyok. Anyukam kiskorom ota egyeni vallalkozokent, kisebb korunkban tobbnyire egyedul nevelt engem es hugomat, volt ket hosszutavu kapcsolata az elmult ~20 evben de sosem volt otthon hagyomanyos anyukakent egesz napokat es kulon kasszan voltak es vannak azota is a parjaval. Babysitterem volt altalanos iskolas koromban, mert egyikuk sem ert haza este 7-8 elott, egy jo fej fiatal lany. Anyukammal es apukammal is szuper egyebkent a viszonyom, akarmiben szamithatok mindkettojukre barmikor es tabuk nelkul tudunk beszelgetni is barmirol. Tehat semminek a rovasara nem ment semmi.

Apukam uj felesege is amikor ocsem szuletett, kevesebbet dolgozot de nem abszolut semmit, ugyanugy vallat projekteket csak foleg otthon vegezte oket es max heti 2-3 nap ment el otthonrol munka miatt, mialatt altalaban nagymamam volt otthon ocsemmel vagy apukam mert neki sem hetfotol pentekig kotott munkaideje volt sosem.

Ennyit a mi gyerekkorunkrol. Lehet itt a valaszokbol az jon le, hogy kattant felnott lettem, de a gyakorlatban sosincs semmi hatranyom parkapcsolatokban ebbol, persze ertelmes parom van, nem valami kozepkorban rekedt ferfi :)

2016. okt. 28. 22:33
 62/100 anonim ***** válasza:
82%

77%-os az amúgy feltűnt, hogy csak ebben az országban lehet 3 évig otthon lógatni a lábad? Más (sok) helyeken igen, 6 hét után húznak vissza dolgozni. És láss csodát még senki sem halt bele, sőt azok az országok sokkal jobban állnak, szóval ez h*lye indok.

Az meg vicces, hogy ránk fogod a hűtőcipelésre képtelen férfiakat. xD Tehát a feminizmus hibája, ha egy férfinek feleolyan vastag lába van mint neked, vagy pl. 160 cm magas? Esetleg a nagydarab, erős nők is a feminizmus miatt születtek meg? Nem inkább véletlen genetika? Nemrég költözött a nővérem, köszi szépen tök jól elbodogultunk a bútorcipeléssel. Vannak olyan sportoló ismerőseim akik 48 kg-osan más felnőtt embereket emelgetnek. Szóval túl nagyra vagy ezzel a hatalmas férfiasságoddal, csak azt nem érted meg hogy ezzek tök lényegtelen dolgok. Ti férfiak azt hiszitek, hogy nektek azárt van létjogosultságotok, mert a nők életképtelenek nélkületek. Pedig nem. Durva lenne elképzelni, hogy nem azért kelletek valakinek, nem azért vagytok valakik mert felcipelitek a hűtőt meg az ásványvizet, hanem csak mert léteztek? Senkit, de senkit sem érdekel a hűtőtök. Ebbe belevegyül egy jó adag versenyszellem is. Ebben a férfi nem ismer érzelmet, mindenkinél jobb akar lenni, ezért nem tudja elviselni, ha egy nő jobban keres, nagyobb karrerista. Egyszerűen jöt tesz az egójának ha van valaki kéznél akinél jobb lehet. A kutyatartás (kisállattartás) is részben ezért jó. A különbség az, hogy a nő nem kisállat. Egy egyszerű nőnél értelemszerűen könnyebb jobbnak lenni.

Ja és miből gondolod, hogy te 40 év múlva nem leszel egyedül? Főleg ha csak fürdetéskor látod a gyereked? De ha te vagy a világ legkirályabb szülője, akkor sem leszel bebiztosítva. Eleve undorító dolog azért csinálni gyereket, hogy gondoskodjon rólad. Neki saját élete van! Persze hetente egyszer lehet beugrik (de az is lehet, hogy évente egyszer, ha mondjuk messzire költözik), de a többi 6 napon ugyanolyan magányos leszel. Hidd el, az öregek otthona nem azokkal van tele akik nem vállaltak gyereket, te is ugyanúgy ott leszel mellettük. Amúgy meg normális embernek nem csak gyereke van. Sőt a gyerek a legkisebb része a családnak. Nekem számtalan rokonom van akik szeretnek. Ha téged leszrnak a rokonaid csak mert felnőttek, akkor te csinálsz valamit rosszul.

2016. okt. 28. 22:33
 63/100 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
A bizonytalan, életüket tengető pasik biztosan. Az ambíciózus nőket sok pasi utálja, mert féltékenyek rá, és utálják, hogy a s-ggüket nyaló világban létezik olyan, hogy egy nő jobban keres, és nem egy pasitól függ a élete, és egyéb dolga is van, minthogy az ő kívánságait lesse. No offense, nyilván csak az vegye le a vállfáról az inget, aki nagyon bele akar bújni :D Azoknak mondjuk full offense. Komolyan.
2016. okt. 28. 22:36
 64/100 anonim ***** válasza:
43%
Lássatok már egy kicsit a sorok közé. Hűtőcipelés.. Édes istenem, egy hasonlat volt egy társadalmi jelenségre, ne kezd már el ezt mondogatni, hogy erős vagy. Nem vagytok életképtelenek. Ki mondta, hogy az vagy? Nem fogom ezredjére leírni, hogy mit hogy gondolok, de ti valamit nagyon félreértetek. Én pont nem az az ember vagyok aki egy nőre csak keltetőgépre tekint, én csak annyit mondtam, hogy szerencsésebb, ha a nő marad otthon gyesen. Ennyi. Ti nem így gondoljátok, ezzel nem tudok mit kezdeni, győzködni, érvelni tovább nem fogok senkit, senkinek. 23/F
2016. okt. 28. 22:41
 65/100 anonim ***** válasza:
82%
Tényleg nem lényeges a hűtő, mégis minden egyes alkalommal minden egyes pasi ezzel jön. Teljesen sablon reakció. Teljesen rá vagytok állva erre az erő témára és nem fogjátok fel, hogy senkit az égvilágon nem érdekel, csak saját magatok égetitek le amikor ezzel pattogtok. xD
2016. okt. 28. 22:52
 66/100 anonim ***** válasza:
28%
Az ambiciózus nőkben nem a sikerük a visszataszító, a keresetük, vagy hogy elbírnak egy hűtőt, hanem ez a jellem és a hozzáállás, ami néhány válaszból tökéletesen ki is érződik. Én személy szerint örülök is, amikor egy nő kiemelkedik valamiben, de néhány válaszolóval egy helységben sem szívesen lennék, az biztos.
2016. okt. 28. 22:54
 67/100 anonim ***** válasza:
0%
A hűtős példát csak egy jelzésnek használom, annak a kifejezésére, hogy véleményem szerint igenis más egy férfi, és más egy nő. Egyenlőek, természetesen, mielőtt hímsovinizmussal vádoltok. Viszont tényleg úgy gondolom, hogy kialakult egyfajta női és egyfajta férfi szerep. Nem kell persze mindenben ehhez ragaszkodni, és nem azt mondom, hogy a nő egész életében legyen otthon, és ne legyen karrierje. Én csak annyit mondtam, hogy a gyesen a nő legyen. :) 23/F
2016. okt. 28. 23:23
 68/100 anonim ***** válasza:
én csak nézőnek jöttem :)
2016. okt. 29. 08:45
 69/100 anonim ***** válasza:
94%
Magyaroszag 100 helyen all a noi egyenjogusagban a nok helyzeteben Hollandia 5.es ott nincs 3 ev tengi lengi pelus furcsi
2016. okt. 29. 14:02
 70/100 anonim ***** válasza:
93%
23:23 ilyenkor mindig eszembe jutnak az állatok. Vajon a nőstény állatnak segít a hím állat hűtőt cipelni? Amikor a nősténynek születik hím és nőstény kölyke, akkor különbözőképpen tanítja őket az élet dolgaira? Igen, vannak köztük viselkedésbeli és fizikai különbségek de mégis ugyanabban a környezetben és ugyanolyan feltétlek között kell megállniuk a helyüket. A nőstény állatnak sem viszik haza az ételt csak azért mert ő esetleg gyengébb, ugyanúgy meg kell oldalnia saját magának. Sőt ha már itt tartunk sok fajnál a hím feladata a megtermékenyítésnél befejeződik és a nősténynek egyedül kell felnevelnie a kölyköket és saját magát ellátni, magyarán sokkal erősebbnek kell lennie fizikailag és lelkileg, mint a hímnek. Na most a kérdés ezekután az, hogy mi miért fejlődünk vissza ezen a téren és képzelünk kevesebbett a nőkről, amikor elvileg fejlettebbek vagyunk náluk.
2016. okt. 29. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!