Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők szeretik a Rosszfiúkat?
En kimondottan a dolgos es csaladszereto egyenekre bukom. Nem tetszik a tetko, a hivalkodo auto vagy motor de hanyok a borkabattol es a sok fuxtol is.
Ha anorakban van es koszos de mikor haza jon megsimogatja az arcom mosolyogva es oszinte orommel azt mondja hogy "hianyoztal kicsim" na az az igazi. Nen a macsos rosszfiuk. :)
ma 11:34
Eléggé szűk látókörű vagy :D A barátom akar tetkót, "menő", sportos, ritka autója van, és ha hűvös van, akkor bőrkabátot hord... oké, az ékszereket nem szereti :D Ezeknek mi köze a személyiségéhez? Ettől még mikor hazaér melóból koszos kantáros naciban, akkor nyom egy puszit a homlokomra, és mondja, hogy szeret, és hiányoztam :)
Lehet valaki érzelmes, szerető, dolgos és családszerető, hogy szeret néha laza lenni, illetve úgy kinézni.
A kérdésre válaszolva: nem szeretem se a rosszfiúkat, se a tipikus "jófiúkat". Számomra rosszfiú az, akinek nincsenek mély érzelmei, nem akar hosszabb távú kapcsolatot, inkább csak bulizik, néha felszed 1-1 csajt egy éjszakára, de semmi érzelem.. emellett szeret vagány lenni. Haverként tökéletesek az ilyen pasik, szoktam bírni őket, férfiként viszont kifejezetten taszítanak. Volt 2 "jófiú" barátom, egy idő után viszont már túlzás volt az a visszafogottság, ami volt bennük.
Az én ideálom a mostani párom: kedves, aranyos, ragaszkodó, nagyon szeret és a tenyerén hordoz (ez kölcsönös nyilván), emellett laza, szeret bulizni, lehet vele társaságba járni, de lehet kettesben romantikázni is, ha épp úgy van.
Hálistennek az emberek nem fekete-fehérek, szerintem semelyik véglet nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!