Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik jobban a rosszfiúkat, mint a rendeseket?
Nekem az intelliens,udvarias,humoros mégis határozott pasik jönnek be.Akik nem esnek kétségbe egy-egy kínosab szituban hanem feltalálják magukat,és tudnak komolyan is beszélni.
Egyébként a kérdésedre válaszolva szerintem azért mert a "rossz fiúk"mernek kezdeményezni...
Túl kevés az önbizalmad ...
A mai lányok túl unalmasnak és tökéletlenek tartanak...
Mégis ezt honnan vetted?Ne csodálkozz h nem jön össze semmi ha igy állsz a dolgokhoz..hogy te úgyse kellesz senkinek...
Ugye a lányoknak akiket megismersz nem ezt mondod magadról?
Egy lány se szereti a depi fiúkat akik elégedetlen magukkal
Tényleg ezen változtass!Sok sikert =)
l/18
Nem mindenki a rosszfiukat szereti
ugyh van még esélyed ne aggodj
Tény, hogy nem lehet általánosítani, de ha az én ismeretségi körömet nézem és még vissza is megyek az időben pár évet, akkor én is azt kell mondjam, hogy a nő ismerőseim többsége tényleg a "rossz" fiukért van/volt oda. itt mos nem feltétlenül a gengszter típusra gondolok, hanem mondjuk aki nem törődik velük kellően.
Lehet, hogy a nők többsége a kihívást szereti és aki kedves és odaadó az nem tekinthető kihívásnak ezért nem is kell?
33F
Nem a rosszfiúkat szeretik, hanem a határozottakat, akiknek még emellett esetleg van egy kis fellépésük is. Régen én is hasonló voltam hozzád(még a gimiben) és akkor nem is jött össze semmi, most meg homlokegyenest más vagyok. Barátnőm pont azt szereti bennem, hohy minden helyzetet megoldok valahogy, és esetleg egy kínos dolgot is lazán reagálok le és pl nem kezdek el magyarázkodni.
És igazuk van a csajoknak akik irtak neked: a "rosszfiúk" gyakran kezdeményeznek és ha más nem, a nagy számok törvénye igaz a próbálkozásaikra is.
nem kell feltétlen h "rosszfiú" legyen csak ne legyen egy uncsi nyálgép okostojás. am meg valszeg azért mert a csajok mindíg meg akarják szelidíteni a rosszfiúkat, h ők legyenek az elsők akiket kényeztet és szeret stb stb...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!