Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért mindig a rosszfiúkat szeretitek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 00:50
1/25 anonim válasza:
Én speciel nem rájuk bukom.. :) Egy bizonyos IQ szint alatt ez természetes amúgy.
2/25 anonim válasza:
ez revans a miért a rosszlányokat szeretitekre? :D
3/25 anonim válasza:
Mert minél több jófiúval találkozom, annál unalmasabbnak tartom őket. Ettől függetlenül ha majd meguntam a pörgést, akkor hozzámegyek egy jófiúhoz, de addig maradok azoknál, akiknek nem okoz gondot bárhol és bármikor egy vad szex, vagy fogni magunkat és meglógni külföldre pár napra szó nélkül és hasonlók.
4/25 anonim válasza:
De amúgy hogy komolyra vegyem a szót... van erről egy elméletem, amit a saját gondolataim támasztanak alá. Személyszerint nem igazán kedvelem a "rosszfiúkat" olyan értelemben amikor léptennyomon képletesen szólva pofántörölnek valami hülyeséggel meg nem értékelnek. Viszont az úgynevezett jófiúk akik itt panaszkodnak meg leginkább félős nyuszik, az meg a másik véglet. A nők kedvelik ha becserkészik őket, ha nem teszetoszáskodnak velük, hanem egyenesen kommunikálnak velük. Hiába hogy valaki bunkó, ha ezt vállalja, és nem takargatja, hát százszorinkább imponál mint amikor a "jófiú" ömleng és hősszerelmesre játszik pár alkalom után mert végre valaki felfigyelt rá és kedves... Nekem leginkább az a vonzó, ha egy pasi férfias, tehát magabiztos, érzelmileg stabil, lehet vele nevetni de azért mégsem leplezi hogy kicsoda. Mert ugyebár sokan beleesnek abba a csapdába hogy taktikáznak egy lány kegyeiért, és végülis fene tudja milyen az illető valójában. Viszont talán lehangoló hír, de nálam igaz, hogy sokat számít a karizma. És aki nem bízik magában, azt nem lengi körül a kisugárzása, hisz leginkább bezárkózik... ne is várja hogy felkelti a figyelmet. Jófiúk, legyetek csak bátran jók, de ne féljetek, nem harapjuk le a fejeteket :)
5/25 anonim válasza:
"meglógni külföldre pár napra szó nélkül és hasonlók."
Van pénz b@szki! Gazdag apuci kicsi fia kiruccan a bömössel... Ilyenkor szétb@sz az ideg!
6/25 anonim válasza:
mert azok nem tesznek fel ilyen idióta-lerágottcsont kérdéseket gyakkérdésekre, aztán meg picsognak az egyik válaszkommentjükben, hogy "otthagyott a barátnőm egy bunkóért, itt sírok anyukám ölében milegyen"... érted...
8/25 anonim válasza:
Figyu el mondok most neked valamit. Én is ilyen "jó kisfiu" voltam, sose volt nöm, sose jött össze még az se h át öleljek egy lányt. de rá szántam magam és változtattam a dolgokon! gondolj bele neked kik tetszenek? az unalmas könyvmoly/stréber/visszahuzodo lányok vagy a bulizos/vagyányabb/beválalosabb lányok? gondolom az utobbi :P rá kell magad szánni, nekem ez 1 hét alatt sikerült. ugy h megint bele estem abba h szerelmes lettem egy lányba mielött összejöttem volna vele és szokás szerint ilyenkor jön a csak barát szó, és utána rá szántam magam h én velem nem lesz soha többé ilyen! és rá egy hétre már ujjazom a lányokat a bulikban :D és össze jött több egyészakás is :D azota teljesen más lettem sokkal magabiztosabb,"egosabb" és elkeztem kondizni is.
9/25 anonim válasza:
"Ettől függetlenül ha majd meguntam a pörgést, akkor hozzámegyek egy jófiúhoz"
AZt csak szeretnéd. Mire eszedbe jut már 35-40 között leszel és olyan kiélt rongy leszel, hogy senkinek sem fogsz kelleni. Persze így már gyereket sem fogsz tudni szülni, mert nagyon kockázatos, de pörögjél csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!