Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek az érzékeny pasikat?
Mire vagy érzékeny?
A lisztre, és a gabonafélékre?
Igen,de nem túlzással,hogy pl. meglát egy szép dolgot és ott mindenki előtt a nyakamba borul,hogy EZ MENNYIRE SZÉÉÉÉP :) egyébként inkább legyen érzékeny,mint vadbarom.
24/L
nem.
legyen magabztiso, határozott, férfias, erőt sugárzó, ugyanakkor nem rossz ha romantikus (verset ír, levelet ír) de csak ha nem ilyen csöpögős, és mellette megvannak benne a fenti dolgok, mert akkor művészies hatása van..a
múgy inkább ne mert nem szeretem az ilyen szipogós-szeretek fajtákat.
A nőknek nem a kedves, érzelmes, srácok kellenek, hanem a bunkó macsók akik semmibe veszik őket, de minimum irányítják és parancsolnak nekik. Akárhogy tagadják, akárhogy megsértődnek az ilyen kiírásokon ez így van. Ez kábé olyan mint hogy szex közben is imádják ha kicsit alázzák őket, lefogják, paskolják irányítják, aztán semmibe veszik, akik azt mondják kapásból hogy ez marhaság azért kicsit felizgultak ezt olvasva nem? Egy igazi nő sose fogja ezt elismerni, de mélyen belül tudja hogy így van. Lehet ezért kicsit le leszek szavazva de vállalom.
Egy egyébként kedves, érzékenyebb férfi
Én pont, hogy az érzékeny srácokat szeretem.
Sosem értettem mi lehet vonzó egy bunkó, flegma pasiban. Messziről kerülöm őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!