Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyülölöm a rosszfiúkat. Mit tehetnék ellenük? 22/F
Ahol én élek ezek a nagydumás gépállatok kapják meg az összes nőt. Mindig két csajjal látom őket az oldalukon. Nem tudom, hogy ezek a h*ly* r*b*ncok miért mennek olyan fiúkhoz, akik ilyen bunkók.
Pedig én verseket is irtam nekik. Lehet, hogy az a bajuk, hogy én tartom el a négy testvéremet és szegények vagyunk? Oh bárcsak ők is eltünnének a francba, akkor lenne pénzem. Már azon filóztam, hogy befütök a bunkóknak. De úgy hogy örökre megemlegesék. Mondjuk szétverem a kocsijukat, vagy betöröm az ablakukat.
Te tök hülye vagy, kérdező. Érdekes, énrám nem buknak a rosszfiúk, de én sem rájuk!
Tudod: zsák a foltját!
Ezt írtad: " Nem tudom, hogy ezek a h*ly* r*b*ncok miért mennek olyan fiúkhoz, akik ilyen bunkók."
Minek kell neked hülye ribanc? Nem rendes barátnőt akarsz???
Nem gondolod, hogy azért kell a hülye ribancoknak a szemét ribancpasi mert ÖSSZEILLENEK?
Hm?
Nagy francokat fake.
Már lassan azon filózom, hogy úgy isten igazából befütök nekik.
Egyszer voltam egy diszkóba, egy csajjal leálltam táncolna, erre az egyik ilyen b*z* odejött, és elkapta a vállam, én meg visszamertem neki szólni.
Erre kivitt a diszkón kivülre, és jól összevert...
Rohadt sz*r az életem...
Te egy kezdő pszichopata vagy!!!!!!!!
Amúgy ha azokat a verseket ugyanilyen helyesírással írtad, mint a kérdést, akkor muhahahahahaaaaaaaaa amúgy is a "kis ribanc" féle csajok nem versre kíváncsiak, ha meg vkivel vmi bajod van, akkor legyen benned annyi, h a képébe mondd, nem úgy, h összekarcolod a kocsiját...balf@s2....amúgy egy ilyen akció után tényleg ráb@s2hatsz rendesen, aztán majd az intenzíven gondolkodhatsz, h megérte-e.........tudod, addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér, amúgy meg ne akarj másvki lenni, hanem ÖNMAGAD!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!