Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerre gyűlölöm és kívánom is?
Ha ott lenne előtted, és megtehetnéd vele azokat a dolgokat, amiket elképzeltél, nem tennéd meg.. Haragszol rá, sértett vagy! Férfi mivoltodban sértett meg (gondolom ő szakított, és most meg ugye a haveroddal jár), ezért képzelsz szívesen megalázó aktusokat a lánnyal. Szerintem nem kell orvoshoz menned, elég ha csak kiadod magadból ezt a dühöt. Hogy hogyan tedd, arra többféle alternatíva van, függően attól, hogy milyen habitiusu, temperamentumu ember vagy. Szerintem a legegyszerűbb az lenne (de gondolom, hogy ezt úgy sem fogod megtenni), ha tisztáznád a lánnyal az érzéseidet. A másik lehetőség, hogy elkerülöd a társaságukat, amíg el nem múlik ez az érzés felé (én ezt tanácsolom). A harmadik lehetőség pedig, hogy kutya harapást szőrével gyógyítasz, magyarul megismerkedsz egy másik lánnyal, kapcsolatot kezdesz.
Dönts belátásod szerint, mégpedig gyorsan, mert az ilyen nagy hőfokú érzések sajnos sokszor rossz tanácsadók, és az ember hajlamos butaságot csinálni!
Szerintem mély érzésű vagy, nem pedig beteg. Előbb utóbb biztos túl jutsz ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!