Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak jobban szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?

Figyelt kérdés

Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.

A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?

2016. okt. 28. 20:10
 41/100 anonim ***** válasza:
21%
Jó, akkor most jött el az ideje annak, hogy visszakérdezzek. Szerinted hogyan kéne egy férfinek hozzáállni a gyerekneveléshez? Dobják be egy bölcsödébe, hogy a dadus felnevelje a kicsit élete legkiszolgáltatottabb helyzetében? Ismerősöméknél ez volt, a dadus fojtogatta a kislányt. Tudod hogy jöttek rá? A kislány a babáit fojtogatta. Én nem akarnám ilyen helyzetnek kitenni a gyermekemet, és mielőtt belekötnél, mert belefogsz, nem mindenhol ez van, tudom, viszont kockáztatni nem fogok. Légyszíves írd le, hogy szerinted mi a normális. Megszültél. Letelt a 6 hét. Utána, mit tennél? Fejtsd ki kérlek, kíváncsi vagyok. (Azokkal a fszopókkal, pedig, akik ott hagyják a gyermekeküket, és a feleségüket, ne hasonlíts össze, mert ennél nagyobb tévúton nem is járhatnál velem kapcsolatban. ) 23/F
2016. okt. 28. 21:27
 42/100 A kérdező kommentje:
#40 És az a férfi is alkalmatlan gyereknevelésre, családalapításra, aki egész nap munkában van és csak a pénzt hajtja?
2016. okt. 28. 21:29
 43/100 anonim ***** válasza:
84%

Én voltam az, aki még az első oldalon írta, hogy elég ambiciózus. Nem értem, hogy 23/F-et miért támadjátok le. Más értékrendszere van, de ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy fog találni maga mellé nőt. Hogy miért? Mert a nőtársaim egy része már akkor hülyének néz, amikor mondom, hogy gyereket tervezünk a közeljövőben, és a gyerekágyas időszak alatt szeretnék majd egy otthonról végezhető projektet megvalósítani (ahogy nem egy nő tett már hasonlót az ismerősi körömben). A reakció: "teeee hüüüüüüülye vaaaaaaaaaaaagy?" Mert hát kevés hülye nő van, aki a gyed időtartama alatt bármiféle egyéb tevékenységet végezhetne a gyereknevelés és a háztartásvezetés mellett. Maximum kényszerből, ha a férje nem keres eleget. Hiszen azok az évek arra vannak, hogy gyereket neveljünk csak és kizárólag.

Vagyis arra akarok kilyukadni, hogy a maradj-otthon-eltartalak típusú férfiakra és a hagyományos családmodellre van igény (maximum lehetőség nincs a bérviszonyok miatt). És ezt szerintem el kell fogadni másoknak, ha mindkét érintett félnek megfelel. Mondom ezt úgy, hogy számomra elképzelhetetlen lenne tíz évig otthon ücsörögni egy fészekalja gyerekkel, meg várni az "uramat" haza a rotyogó pörivel... de elfogadom, mert látom, hogy van nő, akinek ez tökéletesen megfelelne, élvezné.

2016. okt. 28. 21:30
 44/100 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező. Egy dolog, amit nagyon elfelejtesz. A férfi és a nő között nem csak annyi a különbség, hogy a férfinak kukija van, a nőnek meg punija. Értem én, hogy a feminizmus határtalan, de kajak azt szeretnéd, a fagyaszót a barátnőddel cipeld fel a 6.ra? Mert ez a feminizmus csúcsa, úgy amúgy. A válaszodat még az előző kérdésemre megvárom, és tényleg megyek, mert ez parttalan vita. 23/F
2016. okt. 28. 21:31
 45/100 anonim ***** válasza:
70%
Nem láttál még nőket cipekedni? Egy hűtőszekrényt két felnőtt nő simán felcipel bárhová, mellesleg van lift amibe befér, illetve szakemberek akik felcipelik helyetted. De pl egy vékony férfi aki nem edz semmit és egész nap az irodában telefonálgat, nem fogja felcipelni, hiába férfi, úgyhogy manapság tulajdonképp a fizikai különbségek hangoztatása sem állja meg a helyét.
2016. okt. 28. 21:35
 46/100 anonim ***** válasza:
3%

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jó most már sírok a röhögéstől. A megszemélyesítések jelentéstartalmát még véletlenül se nézd cicám.

2016. okt. 28. 21:37
 47/100 A kérdező kommentje:

Szerintem apuka is otthon maradhat a gyerekkel, nincs törvénybe szabva, hogy ez anyuka kötelessége. Anya is kereshet pénzt, míg apa otthon van.

A kérdésedre válaszolva: némelyik mai férfit és a viselkedésüket elnézve, lehetséges, hogy előbb felvinném a hatodikra a hűtőt a barátnőmmel, mint férfi segítségével.

2016. okt. 28. 21:38
 48/100 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként köszönöm 43-as. Nem csak azért, mert bevédtél, hanem azért is, mert elfogadod, hogy nekem más véleményem van, mint neked. Még egyszer mondom, hogy nincsen bajom a ti szemléletekkel sem, csak nem egyezik az én véleményemmel, és így nyilván a hasonló gondolkodású nők közül szeretnék majd feleséget. 23/F
2016. okt. 28. 21:40
 49/100 anonim ***** válasza:
4%

És akkor te hogy veszed ki a részedet a gyereknevelésből? Szültél egy gyereket a férjednek, aztán annyi? Te éled a kis világodat, amíg a férjed neveli, te meg hazaérsz fürdetésre? És éjszaka mit csinálsz? Ja max hétvégén kelsz fel, ha nem kell menni dolgozni, uyge?

Ezek nem az én szavaim.

Viszont a mondandódnak az utolsó mondata mindent elmond. Azért vannak ilyen férfinak, mert a férfinak egy része már feminim lett, annak a gondolkodásnak köszönhetően, amit te is képviselsz. Hagyományos férfiakra van szükséged? Most próbáltál porig alázni engem, és azt a rengeteg férfit, aki velem ért egyet. Az más kérdés, hogy nem sikerült, de hidd el, a hagyományos férfiak nagy része elbírja a hűtőszekrényt is ;) 23/F

2016. okt. 28. 21:43
 50/100 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező: Azt tartom ideálisnak, amikor a férfi és a nő is alkalmas egy normális család felépítésére és összetartására, fel tudja venni a saját szerepét benne.

Ha az a férfi azért dolgozik egész nap, hogy a családja minél jobban éljen, akkor jó apa, ha menekül otthonról, akkor nem.

Látom azóta feldobtad azt is, hogy a nő dolgozik, és a férfi neveli otthon a gyereket. Talán működhet, de semmiképp nem ez a normális szerintem.

(#40 vagyok)

2016. okt. 28. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!