Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak jobban szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?

Figyelt kérdés

Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.

A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?

2016. okt. 28. 20:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 anonim ***** válasza:
11%
Félreérted. :) Mindketten megtudunk tenni mindent a háztartás körül. Itt az apró gesztusokról van szó, amire felhívtam a figyelmet. Hogy nem engem küld ki a hidegbe, mert én nő vagyok és szeret engem. Efelett siklotok el.
2016. okt. 30. 19:39
 92/100 anonim ***** válasza:

Es ha en ki akarok menni fat vagni mert eppen ahhoz van kedvem a ketnapi mosatlan edenyek helyett akkor mi van? Akkor kimegyek en, o meg mosogat. Nalunk sem a kapcsolat, sem az elet nem kotelezettsegekrol szol szerencsere, hanem arrol, ki mit szeretne. Nem erzem, hogy barmi is a dolgom lenne csak mert no vagyok es a paromnak sem ez a felfogasa.

Neha megfozom en a vacsorat, de nem allandoan, csak mert anno a noket cselednek tartottak, nekem nem lesz ez a dolgom. A baratomnak se dolga, de o elvezi, mert kikapcsolja.

2016. okt. 31. 08:34
 93/100 anonim ***** válasza:
#89-es köszönöm szépen, de lenne egy tanácsom. Ezt a vitát engedd el, csak felhúzod magad rajta, őket meg meggyőzni úgy sem fogod. :) 23/F (Azért örülök, hogy ilyen női vélemények is vannak, mint amit te képviselsz)
2016. okt. 31. 08:37
 94/100 anonim ***** válasza:
0%

Huh vegig olvastam az osszes kommentet:D

Igazabol nem erre szamitottam.

20 eves no vagyok es az informatikus novel es 23/F ertek egyet meg volt egy-ketto hasonlatos valasz:)

Mindgi is azt vallottam, hogy ferfi es no sose lehet egyenlo, de szerintem ez igy van rendjen. Es igen, egy no is lehet okos, de ez nem errol szol. Mindenkinek meg van a maga dolga/szerepe. Enegm nem zavar ha egy no feminista, de engem ne teritsen. Ugy gondolom, hogy egy ferfi tegyen meg mindent a csaladjaert ahogy egy no is. A ferfi keresi a penzt, a no meg neveli a gyermekeket es megteremti az otthont.

Nokent mondom en ezt nem erzem megalazonak sot imponal. Aki meg karrierista holgy az meg tegye amit akar, enegem nem bant vele.

Viszont azt utalom mikor azt mondjak, hogy en becsicskulok egy ferfinek es hogy miert hagyom, hogy eltartson...ha nekem es az illeto urnak ez igy jo akkor miert ne? :D

En se szolok bele hogy mas meg 40 evesen szul es ezzel a leendo gyereke egeszseget kockaztatja. Meg van a velemenyem, de megtartom magamnak.

Es igen en biztos nem fogok kuzdeni, hogy hogyan vigyem fel a hutot a 10.emeletre mivel ezt a leendo uram megteszi nekem, sot nem is fog eszebe jutni, hogy maskent legyen. Nincs meg hozza a kello fizikumom:) a ferjem meg vagy felviszi vagy lesz annyi penze, hogy hivjon egy embert aki megteszi helyette. Ennyi:P

2016. okt. 31. 09:13
 95/100 anonim ***** válasza:

Aztan elozo megoregszel 40 leszel munka karrier nelkul es draga ferjed aki eltartott lecserel egy 20 ra

Persze mosogepet leviszi neked

2016. nov. 1. 09:29
 96/100 anonim ***** válasza:

95nek persze:D

Azt nem irtam sehol, hogy en ne tanulnek tovabb, mar dolgozom egy ideje a szakmamban. Folyamatosan fejelsztem magam es olyamit csinalok ami keresett. Ha lecserelne hat lelke rajta :D de olyat mint en sose talalna;)

2016. nov. 1. 09:54
 97/100 anonim ***** válasza:
76%

"Itt az apró gesztusokról van szó, amire felhívtam a figyelmet. Hogy nem engem küld ki a hidegbe, mert én nő vagyok és szeret engem. Efelett siklotok el."

Az apró gesztusokkal semmi baj, ha személyre szabottak. Ha én csak egy nő vagyok a páromnak, aki ugyanolyan nő, mint a többi, az nem kell. Engem ismerjen.

Nem enged ki a hidegbe, mert nő vagyok, ez nekem rossz indok. Tán megfagy egy nő azonnal, vagy mi? Azért ne engedjen ki, mert tudja, hogy életem szerelme, a Luca, utálja a hideget. A páromnak az a dolga, hogy tudja, hogy mit szeretek. És azzal kedveskedjen. Én pl. imádom a hideget meg a mozgást, az lenne a kedveskedés, ha azt mondaná, elmosogatok, addig te gereblyézd fel az udvart.

Vagy én sem szerszámos ládát veszek neki, mert kukija van, hanem ismerem, és tudom, mennyire akar szusit csinálni, akkor veszek neki egy könyvet a japán konyháról.

Olyat meg senki ne mondjon, hogy a nők nem egyenlőek a férfiakkal. Mondja azt, hogy én, XY, nem érzem magam egyenrangúnak a férfiakkal, de más megteheti.

2016. nov. 1. 13:00
 98/100 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónál van a pont.

Az egyenjogúság (egyenrangúság) tényleg ezt jelenti.

2016. nov. 1. 13:06
 99/100 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, nem tudom, hogy végig te voltál-e a 70%-os válaszoló, de ha az elején ezt így leírtad volna, akkor teljesen más lett volna a vita menete. Ezt így teljesen elfogadom, viszont te is fogadd el azt, hogy valaki meg nem így gondolkodik. 23/F
2016. nov. 1. 13:43
 100/100 anonim ***** válasza:
Így valóban más. Az előző kommentekből az jött át, hogy épphogynem a férfiak szüljenek.
2016. nov. 1. 17:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!