Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a nők az őszinteséget?
Nemtudom. Azt tudom, hogy néhány férfi sem szereti az őszinteséget. Fáj, fáj ha szembesíted őket. Attól még őszinte maradok, hogy valakinek éppen nem tetszik.
17L
Van különbség a "nehogy már ezt a ruhát húzd fel, mekkora tehénnek nézel ki benne" és a "szerintem inkább nézzünk egy csinosabb ruhát" között. Ugyanazt közli (hogy az alkatomnak nem megfelelő ruhát választok), de teljesen más hangnemben. Az előbbi sértő és nem szeretem. Az utóbbi őszinte vélemény és elfogadom.
Nagyon tipikus nő leszek, de: nem mindig az számít, hogy mit mondasz, sokszor nagyobb súlyt kap, AHOGY mondod.
Én tök őszinte vagyok, viselkedésben is. Persze úgy, hogy ne legyek bántó, de még így sem tudta elviselni ezt egyik férfi ismerősöm sem (se barát, se ismerős, se családtag), csak a férjem. Ő odáig van azért, hogy nyersen kimondom, amit gondolok. Nem akart megváltoztatni.
Különben egy őszinte nővel nem tudnak mit kezdeni a férfiak nagy része, mert az őszinteség határozottságot sugároz (hisz ki meri mondani, amit más nem), a határozott nőt meg nem lehet irányítani/befolyásolni.
Különben a férfiak sem bírják elviselni az őszinteséget.
Mert becsapnak, kinevetnek,nem értenek.
A férfiak is ugyanezért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!