Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem becézgetem a páromat? A férfiak mennyire szeretik?
Figyelt kérdés
együtt vagyunk 4 éve van egy gyerekünk, de nem szoktam becézgetni, csak a nevén szólítom.
nem áll a számra mivel az elején mikor megismerkedtünk nagyon zavarban voltam és csak a nevét mertem kimomdani. most már szívesen becézgetném de nem tudom h kezdjem el ennyi idő után.
Nem ciki? ő a férfi.
egyáltalán a férfiak (29 éves) mennyire szeretik ezt?
ő mondja h kicsim kincsem édesem és nem szeretem ha a nevemet mondja. az olyan hivatalos. félek h neki os az amikor megszólítom.
2016. aug. 31. 21:10
1/5 anonim válasza:
Ne a közvéleményt vedd figyelembe, hanem neki tedd fel ezt a kérdést.
2/5 A kérdező kommentje:
de olyan cikibezt így megkérdezni, akkor az feltűnően tervezett.
2016. aug. 31. 21:22
3/5 anonim válasza:
A szerelmeddel soha sem ciki megbeszélni valamit. Nyugodtan kérdezz rá.
4/5 Noren1989 válasza:
Én speciel utálom, ha becézgetnek.
Javaslom én is a pasiddal való beszélgetést a témát illetően.
5/5 anonim válasza:
Engem speciel pont nemerdekel, hogy ki hogy hiv. A barataim kozul is mindenki talat nevet nekem es mindre hallgatok, de azert ha vmi nem tetszik azt szova teszem, de nem csak ezzel kapcsolatban. Szerintem a legtobb ferfi inkabb orulne ha a kedvese talal neki olyan nevet amit csak o hasznal es o talal ki, viszont akkor probald meg minel gyakrabban ugy hivni ahogy te talaltad ki. Ha nem tetszik neki egy kis ido utan ugy is szolni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!