Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyámék túl hangosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édesanyámék túl hangosan szeretik egymást. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Na, hát na. :D Nem egy kellemes téma, akkor is ha ez a természet rendje: Anyukámék hihetetlen hangosak! Az elmúlt három-négy év problémája ez, már többször is beszéltem velük. Ilyenkor anya kicsit elpirul, apa köhdécsel,aztán benyögnek valami affélét, hogy "Neked is van barátod, nem?" "Ilyen az élet rendje, de azért majd halkabbak leszünk". A szentséges állapot tart egy hétig, majd újra felüti fejét a probléma. Most épp nyaralunk, életemben először sikerült kiharcolnom, pont emiatt a külön szobát, de még így is- még így is hallom őket tíz óta. Harminchét perce. Dübörög a fal, mindketten zihálnak, én meg megőrülök. Hogyan tudom ilyenkor felhívni egy kicsit a figyelmüket a dologra? Hogy hoppá,halkabban? Hallgattam én már hangosan zenét, sőt a tévét is felkapcsoltam, dehát ők most elfoglaltak. Nincs kedvem a holnapot karikás szemmel és egy ehhez kapcsolódó beszélgetéssel indítani. Valaki adjon valami tanácsot

2016. aug. 5. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
milyen korúak ők? és te?
2016. aug. 5. 22:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Negyven évesek, én tizenhat.
2016. aug. 5. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem ők nem annyira öregek ehhez mint amennyire ta vagy fiatal....ha tényleg nem kukacoskodnak amiatt hogy már most van barátod akkor méltányolhatnád ezt tőlük
2016. aug. 5. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Kapcsold max hangerőre Rammsteintól a Pussy c. számot.
2016. aug. 5. 22:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem is az zavar, hát csinálják! :D Az az ő magán életük, örülök nekik, meg az éveknek amit boldogan együtt töltöttek, de nem szeretném hallgatni. Nem a diszkrét, néha áthallatszik valami dologra tessék gondolni. Dübörgés. Zaj. Már-már zavarba ejtő, kínos meg még sorolhatnám...
2016. aug. 5. 22:51
 6/11 A kérdező kommentje:
22:51 :D
2016. aug. 5. 22:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Szepen dugd be a füledbe a hallgatot és azon keresztül hallgassál zenét, vegyél füldugot és kész.. ne kattanj rá erre annyira már saját magad ráélesited, áthallatszik-áthallatszik, füldugó-zene, ennyi.
2016. aug. 5. 23:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Szólj nekik hogy hallod őket amikor szexelnek, ráadásul nem is halkan.

Hidd el ők sokkal jobban fogják szégyellni magukat, mint te

2016. aug. 5. 23:39
 9/11 anonim válasza:
Az az érzésem, mintha direkt csinálnák. Azért gondolom ezt, mert, hogy-hogy csak 3-4 éve van ez? Azelőtt nem voltak hangosak? HA egy hölgy élvezi a dolgot, akkor mondjuk tényleg nem TUD, és nem is akar foglalkozni azzal, hogy ezt mások is hallják.(Egy férfi inkább tud szerintem halk is lenni közben.) De ami nagyon furcsa: 30 évesen például, amikor fiatalabbak voltak a szüleid, akkor nem hallottad? Te akkor már 7 éves voltál. Én azt nem értem ebben, hogy így megváltoztak a szokásaik?
2016. aug. 6. 07:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Megertelek, nem lehet leanyalom. En is hallottam mar oket, az kicsit kiborito tud lenni, plane ha allandoan van. Mondd meg nekik, hogy nem tudsz aludni toluk..
2016. aug. 6. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!