Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesanyámék túl hangosan szeretik egymást. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Na, hát na. :D Nem egy kellemes téma, akkor is ha ez a természet rendje: Anyukámék hihetetlen hangosak! Az elmúlt három-négy év problémája ez, már többször is beszéltem velük. Ilyenkor anya kicsit elpirul, apa köhdécsel,aztán benyögnek valami affélét, hogy "Neked is van barátod, nem?" "Ilyen az élet rendje, de azért majd halkabbak leszünk". A szentséges állapot tart egy hétig, majd újra felüti fejét a probléma. Most épp nyaralunk, életemben először sikerült kiharcolnom, pont emiatt a külön szobát, de még így is- még így is hallom őket tíz óta. Harminchét perce. Dübörög a fal, mindketten zihálnak, én meg megőrülök. Hogyan tudom ilyenkor felhívni egy kicsit a figyelmüket a dologra? Hogy hoppá,halkabban? Hallgattam én már hangosan zenét, sőt a tévét is felkapcsoltam, dehát ők most elfoglaltak. Nincs kedvem a holnapot karikás szemmel és egy ehhez kapcsolódó beszélgetéssel indítani. Valaki adjon valami tanácsot2016. aug. 5. 22:37
11/11 anonim válasza:
Korábbi években nem voltak hangosak..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!