Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a nők az őszinteséget?

Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 21:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért az nagyon nem úgy van, hogy ha őszintén mondod, akkor bármit el lehet nézni. Valamiért túl sokan gondolják ezt. Számít a tartalom, pl. ha azt mondod, hogy "dögöljön meg az összes kiscica megyehatáron belül", az még szép, hogy nem tetszik nekik.
2016. okt. 11. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:

"a nők"...............

oké menj aludni....

2016. okt. 11. 23:41
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

ezen az oldalon sokszor a hazudozást tekintik őszinteségnek. és akkor sírnak, hogy tetszik-nem tetszik gombokat nyomnak rájuk. főleg nem tetsziket. mert hogy az nem azért van blabla. de ez nem egészen igaz. ha állítasz valamit, ami a valóságnak teljesen ellentmond, tehát nem tudsz objektíven tekinteni a kérdésre, csak hisztis pcsaként szitkozódni, az nem lesz hasznos válasz, mert egyszerűen valótlant állítasz, megtéveszted az olvasókat. hiába válaszoltál látszólag a kérdésre.

egyébként én is elvárom az őszinteséget. a bunkóságot már kevésbé csípem.

és szerintem nem csak egy nőnek számít az, hogy hogyan mondod amit. pl egy férfinek se esne jól, ha azt mondanák neki, hogy úgy néz ki mint egy disznó a gusztustalan sörhasával, és elhányom magam tőle...

nők és férfiak között is van aki tényleg nem szereti, de szerintem egyik nemnél sincs több belőle, mint a másiknál. max az lehet, hogy nők gyakrabban fordulnak megerősítésért a párjukhoz, hogy ez vagy az jól áll-e vagy hasonló, míg a férfiak általában le se szarják. csak úgy meg nem vágják a képükbe a barátnőik.

2016. okt. 11. 23:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert ők maguk is hazudoznak, a csillagokat lekamuzzák az égről, ha az érdek úgy kívánja. És ugye madarat tolláról...

Elég lényegretörő válasz?

2016. okt. 12. 03:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Az őszinteséget szeretem. A bunkó megnyilvánulásokat és a kéretlen észosztogatást, főleg hülye emberektől, nem. És sok ember keveri ezeket egymással, sajnos. Beszól vadidegennek az utcán a bőrszíne, súlya, öltözködése miatt, aztán amikor mondják, hogy mekkora tahó volt, akkor azt mondja, hogy "hát csak őszinte voltam".
2016. okt. 12. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Az itteni pasik most vagy full kamuznak azzal kapcsolatban, hogy ők jobbak ilyen téren, vagy az önbecsapás azon a szintjén vannak, hogy ezt képesek el is hinni magukról.

Vajon melyik a rosszabb?

2016. okt. 12. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!