Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?
Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.
A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?
Azért anya kell neki, mert őt szokta meg. Ha anya visszament volna dolgozni, és apa lett volna otthon, akkor apa kéne.
Annyira mégsem érzékenyültél el, hogy neveld a saját gyereked. Csak azért kell, hogy a nejed a barátok közt mellett mást is elmeséljen.
"Ha valami baj van, fáj a hasa, foga, álmos, éhes, valami, akkor tudod ki kell neki? Anya. Anya vállán fog megnyugodni, vagy anya fogja megvigasztalni. "
Nem lehet, hogy csak azért, mert az anyját sokkal többet látja, mint az apját? Ha az apjával zárod össze 2-3 évre a kisgyereket, valószínűleg vele alakul ki olyan kapcsolat, amiben a gyerek biztonságban érzi magát.
"önmagukat karrieristának képzelő nőket, akiket a főnökük, vagy az egyetemi tanáruk keféli éppen rojtosra."
Nem én mondtam:D
" Ha csak a "férjeteknek" szültök, és nem azért, hogy nektek legyen gyereketek."
És az kinek szül, akinek a férje csak addig vesz részt a gyerek életében, míg este fürdeti? Mert ennek a férfinak biztos nem. Nincs benne logika amit magyarázol, bocsi.
"Amúgy abban, hogy kb. csak fürdetéskor vagy együtt a saját gyerekeddel, mi a pláne?"
Miért, abban mi a pláne, hogy te mész vissza dolgozni, mert "hát a férfi is lehet ám a gyerekkel?":D
Ez igazán csodálatos!.
Megcsináltam a gyereket, igazi faxa csávó vagyok, és most hagyom, hadd nevelje az anyja, majd ránézek néha és játszok vele, ha értelmes lesz...
Ilyen pasiknak szüljön a hóhér gyereket.
Jajj, valószínű, hogy nem közületek. Még véletlenül félreértitek, és bombáztok privátokkal. Nem lenne jó.
Na de akkor már megint írok, mert kajak nem hiszem el, hogy nem lehet megérteni azokat amiket írok. Vagyis még egyszer leírom. Nem baj, ha nem akartok gyereket, de könyörgöm, inkább sose szüljetek, minthogy így gondolkozva pottyantsatok egyet, mert szegény gyerek élete borzalom lesz.
Nem arra értettem, hogy csak fürdetésre akarok hazamenni, hogy nem akarom máskor látni. Marha jó lenne, ha mindketten otthon lennénk, sose kéne dolgozni, csak úgy meg nem élünk meg. Mivel véleméynem szerint a gyerek mellett az anyának kell otthon maradni, ezért valakinek pénzt kell keresni. Amúgy a gyerekek 7kor szoktak fürdeni, 6ig meg lazán fogok dolgozni, viszont ott vannak a hétvégék. Nem hittem volna, hogy ezeket így le kell vezetnem. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!