Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?
Figyelt kérdés
Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.
A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?
Hú de jó, én most tudtam meg hogy nem vagyok férfi :D Mik ki nem derülnek itt.
2016. okt. 28. 20:52
32/100 anonim válasza:
Én szeretem a gyerekeket, bármennyi időt ellennék velük, sőt szülnék is, csak nem tudok. Tudom szívás, de ez van. Svéd modell, igen, persze, csak ott mondjuk annyi pénzt adnak gyesként, hogy hülye lenne bárki is melózni mellette. Magyarországon élünk, nem Svédországban. Ha szerintetek a férfinek kell otthon lenni a gyerekkel, és nektek hazaérni este, akkor találjatok olyat, aki így gondolkodik. A kérdés az volt, hogy milyen nőt választanánk. Az, hogy olyan válasz érkezett, amivel ti nem értetek egyet, az nem az én gondom. Az álláspontomat továbbra is fenntartom. Sziasztok. 23/F
2016. okt. 28. 20:54
33/100 A kérdező kommentje:
Elég csőlátású vagy és végletekben gondolkodsz, ne haragudj. Az olyanoktól nem akarnék/akarnánk gyereket, mint te, aki megcsinálja, lepasszolja otthonra anyának, ő éli a kis világát, halad előre, míg a nő csak legyen anya, ne akarjon senki mást, mert akkor nem nő, hanem csak egy nemtelen valaki, aki nem való anyának. Aki így gondolkodik a nőkről, olyannal pl. én nem alapítanék családot és nem azért, mert egy karrierista pic*a vagyok, aki nem akar gyereket egyáltalán.
2016. okt. 28. 21:04
34/100 anonim válasza:
Nem élem a saját kis világomat, hanem megteremtem annak a lehetőségét, hogy a feleségem és a gyerekem minden gond nélkül tudjon élni, és amikor tudok, akkor természetesen közösen az anyjával csinálnánk mindent. Egy szóval nem mondtam, hogy én nem kelnék fel az éjszaka közepén, ha sír. Egy szóval nem mondtam, hogy én nem akarnám nevelni a gyereket, vagy hogy én ne akarnék foglalkozni vele. Én annyit mondtam, hogy szerintem az anyának kell otthon maradni a gyerekkel. Ennyi. 8kor elmennék dolgozni, 6-ra hazaérnék. A 6-reggel 8ig tartó időszakban ugyanúgy vállalnék minden szülői kötelezettséget, mint az anyja, és természetesen hétvégéken is. Nem, nem azért csinálom, hogy lepasszolja és nevelje, közösen neveljük, csak nálam a neveléshez hozzátartozik az, hogy legyen miből nevelni a gyermeket. Jobban már tényleg nem tudok elmagyarázni, lányok :D 23/F
2016. okt. 28. 21:09
35/100 anonim válasza:
Nem csak kétféle nő létezik a világon.
Én szeretem ha egy nőnek vannak céljai,de az ambiciózus szó elég taszító.
A lényeg,hogy szeresse az életet úgy ahogyan én,de álljon két lábbal a földön és reálisan elérhető céljai legyenek.
Ne akarjon versenyre kelni a férfiakkal és más nőkkel se,mert így nem lehet boldog az ember,pedig nekem olyan nő kell aki jól érzi magát a bőrében.
2016. okt. 28. 21:17
36/100 anonim válasza:
De most ez komoly, hogy csak kétféle nő van, az egyik az "egyszerű", aki csak dolgozgat, csak úgy elvan az életben, és alig várja, hogy valaki elvegye, és a másik, a karrierista pi csa, akit semmi más nem érdekel, csak a karrierje, lepasszolja a csecsemőjét (ha egyáltalán szül), és a főnöke kefélgeti?
2016. okt. 28. 21:18
37/100 A kérdező kommentje:
Légyszi, ezt a "legyen miből nevelni a gyereket" dolgot magyarázd el azoknak az egyedülálló anyukáknak is, akik x évig kimaradtak a munkából, majd mikor apa lelépett, duplán alig kaptak munkát, mert gyerek is van, meg elavult is a tudásuk, amihez meg nem, ahhoz olyan fizetés is társul... És ez egy nem Földttől elrugaszkodott helyzet a mai világban.
Azt meg áruld már el, hogy este 6-tól reggel 8-ig mégis mit csinálsz a gyerekkel? Amiből vagy 2 óra minimum kiesik, amennyiben szoktál táplálkozni és fürdeni te is, meg esetleg készülődni munkába. Azt a pár óra alvást már meg sem említem...
2016. okt. 28. 21:21
38/100 A kérdező kommentje:
#36 Senki nem mondta, hogy csak ez a kettő van, az "ambiciózus" sem azt jeleni, hogy egy önző, karrierista pic*a, aki nem akar gyereket egyáltalán. Csak saját életet is akar, nem csak a férfiét támogatni...
2016. okt. 28. 21:23
39/100 anonim válasza:
37# Hát nem olvastad? Néha hajlandó éjszaka felkelni a gyerekhez, ha sír. Gondolom péntekenként, amikor nem megy másnap munkába és nem kell kipihennie magát annyira, meg esetleg az ünnepnapokon :D
2016. okt. 28. 21:24
40/100 anonim válasza:
Az ambiciózus nő fogalma elég gyakran a családalapításra, gyereknevelésre alkalmatlan nőket takarja, akik a csak munkát hajtják, meg a pénzt. Szeretet, ilyesmi sehol. Akkor inkább egy egyszerű nőt választanék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!