Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak jobban szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobban szeretik az "egyszerű" nőket?

Figyelt kérdés

Akiknek nincsenek nagy ambícióik, dolgozgatnak, várják hogy valaki elvegye őket és gyakorlatilag egy biztos, de langyos vízben léteznek, nem mennek előre, csak úgy elvannak az életben.

A férfiak az ilyen nőket preferálják az ambiciózusabbakkal szemben?

2016. okt. 28. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 anonim ***** válasza:
88%
Az egyszerű férfiak biztosan.
2016. okt. 28. 20:12
 2/100 anonim ***** válasza:
100%

az olyanok, akiknek úgy szintén semmi életcélja, csak éppen az, hogy megéljen valahogy, és elrejtőzve, annak ez kell

hisz a hasonló hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja!

2016. okt. 28. 20:16
 3/100 anonim ***** válasza:
96%

Nőként válaszolok, de szerintem ez így önmagában nem igaz. Nagyon ambiciózus vagyok, építem a karrierem, és baromi sokat dolgozom, ami annyiban nehezítette az ismerkedést, hogy nem nagyon jártam el máshová, ennek ellenére tömegközlekedési eszközön, egy-két rendezvényen, neten és a szokott helyeimen tudtam ismerkedni, és nem láttam azt, hogy ez zavarná a férfiakat, sőt kezdetben kifejezetten imponált a többségnek.

Hosszabb távon ment már tönkre azon párkapcsolatom, hogy nálam nagyon hangsúlyos a karrier. Nehezen tolerálta az illető, hogy kevés a szabadidőm, sok a kötöttségem, és nem tudtam ugrani-pattanni a másik kedve szerint. Nyilván én is hibáztam, de nekem legalább annyi boldogságom van a munkámban, mint egy párkapcsolatban, így nem szívesen mondok le róla. A vőlegényem viszont teljesen jól tűri, sőt támogat is mindenben.

2016. okt. 28. 20:17
 4/100 anonim ***** válasza:
26%

A ferfiak nem szeretik az okos emancipalt noket

A ferjednel okosab ne legy

2016. okt. 28. 20:17
 5/100 anonim ***** válasza:
5%
Máshogy fogalmaznék. Nem feltétlenül vágyom karrier orientált feleségre. Nyilván nem ez lesz a fő szempont, de én egy tanárnőnek, egy fodrásznak, egy kozmetikusnak, egy irodai asszisztensnek sokkal jobban örülnék, mint egy jogásznak, mérnöknek, orvosnak. Család centrikus vagyok, és egy olyan feleséget szeretnék, ahol ezt meg tudom valósítani. Jó, nyilván vannak jogász nők között is család centrikus nők, de valljuk meg kevesebben. Nem vágyom arra, hogy a feleségem háztartásbeli legyen, de ne okozzon problémát, ha otthon marad Gyesen a pici(k)-vel, és ne azon rugózzon akkor, hogy nem építi a karrierjét, hanem tudja megélni az anyaság örömét. 23/F
2016. okt. 28. 20:20
 6/100 anonim ***** válasza:
16%

Nem teljesen, kicsit bonyolultabb a dolog.

Amit most írok, úgy teszem, hogy kb 1500 nőhöz volt közöm valamilyen szinten(a félkegyelműek kedvéért, nem szex, szal nem kell előadni a szokásos, "há mer ennyi nő és akkor mekkora igénytelen vagy meg blabla bla" c. ócska dumát).

A tapasztalataim azt mutatják, hogy az ilyen, általad ambiciózusnak nevezett nők általában rendkívül karrieristák és minden szaron kiakadnak, ha nem közelít a tökéleteshez.Sok dolgon, amin csak mosolyogni kellene, képesek kiborulni.Az ilyentől meg rosszul vagyok.

Főleg, hogy hajlamosak lenézőek lenni.

2016. okt. 28. 20:20
 7/100 anonim ***** válasza:
0%

hát én az ilyentől menekülök :S

F

2016. okt. 28. 20:21
 8/100 anonim ***** válasza:
85%
5-ös, nem értem az ilyet soha. Ha egy férfi úgy akar gyereket, hogy nem ő marad vele otthon, mi az értelme? Olyan, mintha be akarnád szabályozni az asszonyt. Élvezze az anyaságot... te nem akarsz apa lenni? Neked az abból áll, hogy odacsinálsz pár gyereket egy szubmisszív nőnek?
2016. okt. 28. 20:25
 9/100 anonim ***** válasza:
17%
Az olyan nőket szeretem, akiknek vannak terveik, ambícióik, céljaik, de nem feszítik túl a húrt, hanem megmaradnak NŐ-nek és tudják, hogy bizonyos szituációkban, élethelyzetekben a partnerük lehet mellettük FÉRFI. Karrierista nők nálam kizárva. :)
2016. okt. 28. 20:28
 10/100 anonim ***** válasza:
41%

"5-ös, nem értem az ilyet soha. Ha egy férfi úgy akar gyereket, hogy nem ő marad vele otthon, mi az értelme?"

Mivel egyetértek vele, úgy gondolom, válaszolhatok.

Nem azt mondom, hogy legyen otthon vele 3 évet, de az elején jobban igényli a gyerek az anyja közelségét, mint az apjáét.

9 hónapig hordta a szíve alatt, a gyereknek kell az közelsége(bár szerintem az anyja is így érez).

Az már más tészta, hogy az ilyen nőknél az egy év kihagyás is "úristen" kategória.

2016. okt. 28. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!