Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Miért csupa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 09:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 anonim ***** válasza:

Egy kérdés kérdező.

Mit tudsz nyújtani a nőnek amitől nedves lesz a p_nája?

Mitől gerjedjen rád?

Mi az amiért azt mondja,hmm ez igen ez a pasi tud élni?

PASIként kérdezem.

2015. márc. 24. 10:04
 62/124 A kérdező kommentje:

"Nem a pénz számít, de én nem akarok olyannal együtt lenni, akinek az az összes programja, hogy este ül és bámulja a tévét. Nem minden program kerül pénzbe, de igenis fontos, hogy együtt kimozduljak a barátommal. "

Szerinted én bámulom a tvt egész este pl meló után? Engem is ugyanúgy érdekelnek dolgok mint pl téged! Csak ugye a nők automatikusan egy buta töknek könyvelik el azt aki pl egyszerű melós.

2015. márc. 24. 10:05
 63/124 anonim ***** válasza:
90%
Kedves válaszolók. Ennél a kérdezőnél már csak az a felhasználó szánalmasabb, aki 28 évesen még nem volt nővel, ugyanis ő csak szűzzel fekszik le, mert bevallása szerint a nem szűz nők értéktelenek. Ezt a vitát elolvasva pont azt érzem, mint mikor e utóbbi sráccal vitáztunk - olyan, mintha kutyát próbálnánk meg nyávogni tanítani. Bármit mondtok, úgyis talál kifogást. Hagyjátok főni a saját levében, megérdemli, ha ilyen felszínes. Egyébként én mérnöknek tanulok, barátomnak még szakmája sincs, csak érettségije, pedig 24 éves. Otthon döglik egész nap és próbálom motiválni, hogy tanuljon vagy dolgozzon, de nagyon nehéz vele, mégis kitartok mellette. Na erre varrj gombot.
2015. márc. 24. 10:06
 64/124 anonim ***** válasza:
100%

EMBER !!!

FOGJAD MÁR FEL !!!!!

A pénz igenis nagyon fontos dolog!!!

-Elengedhetetlen az élethez, elengedhetetlen az ételhez, az iváshoz ahhoz hogy szórakozz, ha nincs pénzed, nincs semmid, nem nagyon tudsz csinálni semmit. Mindenért fizetned kell még a levegőért is lassan.

DEEEEEEEE

EGY ÉRTELMES SZERETŐ KAPCSOLATBAN az lenne a LOGIKUS... (MIÉRT nincs 72-es betűméret ?) Hogy KETTEN együtt megteremtsétek ami a jó élethez kell, azért a párod, azért a társad. ÉRTED ??

AZTÁN EL LEHET MENNI PÁRIZSBA..

NEM arról szól egy kapcsolat, hogy a férfi dolgozik reggeltől délutánig otthon várja a kaja és a nedves punci, k_rvára nem erről szól a kapcsolat. De ha te ezt k_rvára nem fogod fel akkor reménytelen van. Esne az árufeltöltő fejedre a babkonzerv.

65/124 anonim ***** válasza:
Elmegyek étterembe,ha meghívnak és gond nélkül kifizetem a saját részem. Melósként is kereshetsz úgy,mint egy multinál közép v kisfőnökként dolgozó ember,HA ÜGYES VAGY és ESZED is van.
 66/124 anonim ***** válasza:
POR te vagy az? Itt is szánalmas vagy,meg nc-n is :D
2015. márc. 24. 10:07
 67/124 anonim ***** válasza:
100%
De rajtad kívül mégis ki beszél Lexusról meg Párizsról? Személy szerint én nem vagyok kíváncsi Párizsra, ugyanolyan nagyváros, mint bármelyik másik, a Lexusokról meg pontosan annyit tudok, mint egy Suzukiról- négy kereke van és gurul. Senki se mondja ezeket. Közös programokról beszélek én személy szerint (46nak szánt válaszom alatt), amik nem feltétlenül zsák pénz, vagy Párizs vagy bármi. Színház, mozi, kalandpark, teljesítménytúra, stb, stb, olyan dolgok, amik pénzbe kerülnek ugyan, de inkább élményértéke van. Neked ezekre nincs igényed, ám legyen. Nekem van. A legtöbb nőnek van. És nem azért, mert csillogás vagy valami. Azért, mert az életet nem lehet a sötét szobában bezárva tölteni, hogy nem csinálsz semmit. Nem a kaja és a tető azok a dolgok, amik számítanak, persze, fontos, alap dolog, de ezzel senki sem foglalkozik, mert úgy van vele, hogy ha hajléktalan nem vagy, akkor biztos rendben ez a része az életednek. Ez nem számít, az számít, mennyire vagy nyitott, mennyire szeretsz programokat szervezni és részt venni bennük. Nem a csillogás meg a caros párizsod, hagyd már ezeket a hülyeségeket. Te élj meg akkor a magad létminimumán, de most mondom, hogy pontosan ez a hozzáállás, hogy semmi többre nincs igényed, semmi plusz motiváció nincs benned, csak hogy kaja legyen és tető, ez a probléma, és nem az, hogy csóró vagy.
2015. márc. 24. 10:09
 68/124 A kérdező kommentje:

"Egyébként én mérnöknek tanulok, barátomnak még szakmája sincs, csak érettségije, pedig 24 éves. Otthon döglik egész nap és próbálom motiválni, hogy tanuljon vagy dolgozzon, de nagyon nehéz vele, mégis kitartok mellette. Na erre varrj gombot.

"

Akkor miért vagy vele? Ja, biztosan jóképű...ez is vicces..a jóképű madár ülhet otthon, akkor is aranyos lesz meg szerethető. A csúnya melós dolgozó emberként is szánalmas:DD

2015. márc. 24. 10:11
 69/124 A kérdező kommentje:

"Nem a kaja és a tető azok a dolgok, amik számítanak, "

De pont ezek számítanak. A felsoroltak meg csak dolgok, amik nélkülözhetőek.

2015. márc. 24. 10:11
 70/124 anonim ***** válasza:
100%

Az IGAZI férfi valamiben KIEMELKEDŐ (ezért lehet felnézni rá), ha kiemelkedő, akkor többnyire SIKERES:

- ennek az egyik legegyszerűbb és leglátványosabb "mérőszáma" a pénz

DE nem az egyetlen. Lehet még:

- karrier nem pénzes szakmában

- személyiség (pl. különösen figyelmes, gondoskodó a párjával szemben - a gondoskodást most nem anyagi alapon értem)

... meg biztos más is

Ha valaki igényes önmagával szemben, akkor akkor az élet minden területén az: a magánéletben is, a munkában is - ha a munkában igényes, valószínűleg vagy karrierje vagy pénze lesz (előbb-utóbb)

És igen, egy nő tudja eltartani magát! De attól még biztonságérzetet ad, ha egy férfi képes 50%-nál VALAMIVEL többet hozzátenni a közös élethez anyagi téren, mint a párja (még ha nincs is rá szükség)

2015. márc. 24. 10:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!