Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?
Egy kérdés kérdező.
Mit tudsz nyújtani a nőnek amitől nedves lesz a p_nája?
Mitől gerjedjen rád?
Mi az amiért azt mondja,hmm ez igen ez a pasi tud élni?
PASIként kérdezem.
"Nem a pénz számít, de én nem akarok olyannal együtt lenni, akinek az az összes programja, hogy este ül és bámulja a tévét. Nem minden program kerül pénzbe, de igenis fontos, hogy együtt kimozduljak a barátommal. "
Szerinted én bámulom a tvt egész este pl meló után? Engem is ugyanúgy érdekelnek dolgok mint pl téged! Csak ugye a nők automatikusan egy buta töknek könyvelik el azt aki pl egyszerű melós.
EMBER !!!
FOGJAD MÁR FEL !!!!!
A pénz igenis nagyon fontos dolog!!!
-Elengedhetetlen az élethez, elengedhetetlen az ételhez, az iváshoz ahhoz hogy szórakozz, ha nincs pénzed, nincs semmid, nem nagyon tudsz csinálni semmit. Mindenért fizetned kell még a levegőért is lassan.
DEEEEEEEE
EGY ÉRTELMES SZERETŐ KAPCSOLATBAN az lenne a LOGIKUS... (MIÉRT nincs 72-es betűméret ?) Hogy KETTEN együtt megteremtsétek ami a jó élethez kell, azért a párod, azért a társad. ÉRTED ??
AZTÁN EL LEHET MENNI PÁRIZSBA..
NEM arról szól egy kapcsolat, hogy a férfi dolgozik reggeltől délutánig otthon várja a kaja és a nedves punci, k_rvára nem erről szól a kapcsolat. De ha te ezt k_rvára nem fogod fel akkor reménytelen van. Esne az árufeltöltő fejedre a babkonzerv.
"Egyébként én mérnöknek tanulok, barátomnak még szakmája sincs, csak érettségije, pedig 24 éves. Otthon döglik egész nap és próbálom motiválni, hogy tanuljon vagy dolgozzon, de nagyon nehéz vele, mégis kitartok mellette. Na erre varrj gombot.
"
Akkor miért vagy vele? Ja, biztosan jóképű...ez is vicces..a jóképű madár ülhet otthon, akkor is aranyos lesz meg szerethető. A csúnya melós dolgozó emberként is szánalmas:DD
"Nem a kaja és a tető azok a dolgok, amik számítanak, "
De pont ezek számítanak. A felsoroltak meg csak dolgok, amik nélkülözhetőek.
Az IGAZI férfi valamiben KIEMELKEDŐ (ezért lehet felnézni rá), ha kiemelkedő, akkor többnyire SIKERES:
- ennek az egyik legegyszerűbb és leglátványosabb "mérőszáma" a pénz
DE nem az egyetlen. Lehet még:
- karrier nem pénzes szakmában
- személyiség (pl. különösen figyelmes, gondoskodó a párjával szemben - a gondoskodást most nem anyagi alapon értem)
... meg biztos más is
Ha valaki igényes önmagával szemben, akkor akkor az élet minden területén az: a magánéletben is, a munkában is - ha a munkában igényes, valószínűleg vagy karrierje vagy pénze lesz (előbb-utóbb)
És igen, egy nő tudja eltartani magát! De attól még biztonságérzetet ad, ha egy férfi képes 50%-nál VALAMIVEL többet hozzátenni a közös élethez anyagi téren, mint a párja (még ha nincs is rá szükség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!